prettywitch cnm,hane icinde sisman bir insan var,esmer bir erkek sanirim..cok büyük SIKINTILARI var,ve gercekten yasadigi seyler cok büyük..aklinda bir sey var bu erkegin bir kagitla ilgili,bu kagitta bir bayanla ilgili..hane ici cok degisik yaa,sen neden bu kadar ayrisin ailenden,sanki ilgisizmi yoksa bunaldinmi anlayamadim..birde kadin var hane icinde oda esmer yapili bir kadin,onunla bu erkegin arasinda zaten bu problem..cnm bak sen önce hane icine dön,onlara bir bak bence ilgilen birseyler yap..ya haberin var,yada bunalim geciriyorsun ilgilenmemeye calisiyorsun..ama sana ihtiyaclari var,unutma..arkadaslarina dikkat et..arkandan kuyunu kaziyorlar,secimlerinde iyi düsün..senden uzun boylu bir erkekle konusma yapiyorsun,ama cok süpheci davraniyorsun,sorgu gibi birsey bu..uzun yolun var,önü acik..aslina bakarsan begenmedim ben bu fali,biraz dikkat diyorum sana yapacagin seyleri erteleme,yapacam dedigin seyi yap,cünkü dogru düsünüyorsun,ama is icraata gelince yokkk..gözün yasli,dilegin gerceklesecek..ama cok gözyasi gördüm,biraz kendine dön güzelim okkk..opuyorumnanaktan