- 20 Ekim 2009
- 370
- 3
- 52
d£ru$;10379989 .!.:
cnm merhaba..yüregin delik desik olmus,cok üzülüyorsun birseylere..cebellestigin insanlar var,ama ne yazikki hepside ailenden..bir bayan cok konusuyor sana, hakli oldugu yerlerde var haksizda oldugu yerler var...ama dikkat et,bu kadinla kirginlik gördüm aranda..seninle ilgili bir konuda 2 kisi konusuyor biri erkek biri kadin sen konusmayi duyacaksin..uzak yolda bir bayan var,birseylerden dolayi üzüntülü kime ne söyleyecegini sasirmis..senlede bir konusmasi olacak bunun..uzun yol gördüm sana,yolun acik,gidersen cok hayirli gelecek sana..ama sana bagli..bir yerden para gelecek sana,kücük bir para..önün cok aydinlik ve yavrum,neye takildin sen böyle..cok yapili bir bayan var nedense olan biten herseye res cekmis,haklida bence..senden biraz uzun boylu bir erkek var görüstügün bir sahis bu, hatta aranizda bir sevgi bagi var sanki..zorlu bir sevda sanki caba isteyen..ama ailen hic istemiyor,kizma ama birsey diyecegim sana,tmm seviyorsunuz ama bir tercih yapmak zorunda birakilacaksin..su an evlilik görmedim..olurmu olmazmi onuda bilemiyorum..2 arada kalacaksin ama bu uzun yolu yap bence iyi gelecek..esmer bir ailenmi var??biri uzun boylu bir erkek biride kisa boylu bir kadin 2 kisi tartisiyorlar..ama cok gariptirki sen hem üzüntüyü hemde sevinci bir arada yasayan bir insansin..dileginde gerceklesecek gözü yasli..sevinc gözyasi yanii..opuyorumnanaktan