Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

d£ru$;10379989 .!.:

bakarsanız çok mutlu olurum kıslar şimdiden teşekkürler

cnm merhaba..yüregin delik desik olmus,cok üzülüyorsun birseylere..cebellestigin insanlar var,ama ne yazikki hepside ailenden..bir bayan cok konusuyor sana, hakli oldugu yerlerde var haksizda oldugu yerler var...ama dikkat et,bu kadinla kirginlik gördüm aranda..seninle ilgili bir konuda 2 kisi konusuyor biri erkek biri kadin sen konusmayi duyacaksin..uzak yolda bir bayan var,birseylerden dolayi üzüntülü kime ne söyleyecegini sasirmis..senlede bir konusmasi olacak bunun..uzun yol gördüm sana,yolun acik,gidersen cok hayirli gelecek sana..ama sana bagli..bir yerden para gelecek sana,kücük bir para..önün cok aydinlik ve yavrum,neye takildin sen böyle..cok yapili bir bayan var nedense olan biten herseye res cekmis,haklida bence..senden biraz uzun boylu bir erkek var görüstügün bir sahis bu, hatta aranizda bir sevgi bagi var sanki..zorlu bir sevda sanki caba isteyen..ama ailen hic istemiyor,kizma ama birsey diyecegim sana,tmm seviyorsunuz ama bir tercih yapmak zorunda birakilacaksin..su an evlilik görmedim..olurmu olmazmi onuda bilemiyorum..2 arada kalacaksin ama bu uzun yolu yap bence iyi gelecek..esmer bir ailenmi var??biri uzun boylu bir erkek biride kisa boylu bir kadin 2 kisi tartisiyorlar..ama cok gariptirki sen hem üzüntüyü hemde sevinci bir arada yasayan bir insansin..dileginde gerceklesecek gözü yasli..sevinc gözyasi yanii..opuyorumnanaktan

ağzına sağlık cnm bu kadar kötü çıkabileceğini hç düşünmemiştim iyi şeylere alıştırmışım kendimi dediğin gibi şuan çok ama çok karmaşık bi dönemdeyim offfffffff offfffffffffffffffffffff

cnm ne kadar resim cekmissin böyle kaydirigubbakcemile3...bu ne SIKINTI böyle,ne olmusun sen yaa..birazcik bos biraktim ne hale gelinmis bir fal bu kadarmi degisir..kuzum nedir derdin senin,kabina sigamiyorsun..kendi problemini o kadar büyütmüssünki gözün birsey görmüyor..büyük bir kismet gördüm,ama cokkkk SIKINTILI..bu kismetten uzak durun,iyi gelmeyecek cünkü..bunlar kimm esmer esmer insanlar birbirine girmis,eller kollar kalkmis..erkek arkadasina gelince sen bosa kuruntu yapiyorsun bence..ben bir ayrilik görmedim,senide seviyor..niyetide cok ciddi..2 uzun yol var ve erkek arkadasinla ilgili..sen bosuna kuruntu yapiyorsun,bu cocuk cok hayirli ve istersen olacak bu iss..ama yok ben kararsizim diyorsan sen bilirsin cnm..sen ailenle ilgili sorunlara dön bence,sisman bir kadin var cok SIKINTILI teselliye ihtiyaci var..hastaniz var,aile icinde sanirim bu sisman kadin..sen kendi derdini unut bence biraz haneye dönnnn..opuyorumnanaktan
evet ablacım kafam o kadar karışıkki erkek arkadaşımın evliliğe karşı hep korkuları var.evlilikle ilgili hiçbirşey duymak konuşmak istemiyor.bu benide etkiliyor.öncelikle işlerini düzene koyması lazım bunu biliyorum ama evlilik ona çok uzak bi mesele gibi geldiğini düşünüyorum.çok da seviyorum...onun sevgisinden yana çok kararsızım...sanki beni oyalıyor gibi geldi.şişman kadında annem olabilir onun sıkıntısıda babamdan yana.:çok üzgünüm:

evet ablacım kafam o kadar karışıkki erkek arkadaşımın evliliğe karşı hep korkuları var.evlilikle ilgili hiçbirşey duymak konuşmak istemiyor.bu benide etkiliyor.öncelikle işlerini düzene koyması lazım bunu biliyorum ama evlilik ona çok uzak bi mesele gibi geldiğini düşünüyorum.çok da seviyorum...onun sevgisinden yana çok kararsızım...sanki beni oyalıyor gibi geldi.şişman kadında annem olabilir onun sıkıntısıda babamdan yana.:çok üzgünüm:

üzülme cnm hersey olacagina varir...:teselli:

gal.php

lutfen benım falımada bakabılırmısınız kafam cok karısık cok mutsuzum bakmazsanızda kırılmam tskler

valla kahveyı ıctım yıkadım :KK70: canım ama sole bı sorun varkı bole koyu dııldı falım cok acıktı belkı oyuzden ole gorunuodur yoksa acıklayıcı net dıılse tekrar ıcıp kapatabılırım

X