Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

kizlar yettimmm...keyifler nasil?? yavru ceylan sana sabah bakiyorum hemen,aslinda baktim bitti ama sabaha yazarim...hepinizi öpüyorum..

B iraz da olsa düzelmene sevindim Sezen ablacığım ya.... kaydirigubbakcemile5
Haklısın düşünmekle hiiiiçbişiycikler halledilmiyor
Sonuçta Rabbim ne yazarsa o yaşanıyor.....
ne demiş İbrahim Hakkı "Marifetname"sinde
"Görelim Mevla neyler,
Neylerse güzel eyler..."

Valla hızır gibi yetiştin canım benim.
Sabah dört gözle beklyor olacağım.
Okulda bulduğum ilk fırsatta okumaya çaılşırım
Çünkü bu falı eşimle ilgli kapattım ve akşama sonuçlanacak bi iş var bakalım artık
"Görelim Mevla neyler,
Neylerse güzel eyler..."

Çooooook öptüüüüüm opuyorumnanaktan

inaninki hepiniz ailemden gibi oldunuz..yalnizligimi unutturdunuz bana..hepinizi cok seviyorum..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sezen ablacım aramıza hoşgeldin tekrar hihoyyyt benim 58 . sayfada yeni eklediğim falım var malenden rica etmiştim ama sanırım o sen yokken biraz yoruldu herkeze o baktı. rica etsem bakabilirmisin abla yorumlarını bekliyorum zemuszemus

Malenciğim geçen hafta bana bakmıştın ama acil bir durum söz konusu bakabilmen mümkün mü canım????
eşimin işi ile ilgili bir durum söz konusu da???
hani yeni bir iş kapısı demiştin ya canımm işte o durum söz konusu.
biliyorum biraz zaman geçsin demiştin ama durum değişince senden yardım almak istedim :kedi:

ImageShack -

cnm bak simdi,bu is kapisi icin acele etmeyin bence..bana hayirli gibi gelmedi..cok kisa boylu cok sisman bir kadin var..devamli haneye giren cikan bir kadin bu..amann dikkat edin..esin sirtina yükünü almis,ama sen yoksun yaninda ..bu is kapisi uzaktami cnm..zaten bunun yüzünden arkani dönmüssün..esin hevesli ancak sen istemeyeceksin..yok cnm yok olmayacak,olsa bile hayirsiz..aranizdaki tartisma nedir cnm..bayagi bir degismis falin..esine küsme cünkü etkileyenler var..2 kisa yol gördüm,önleri acik..kafana taktigin seyi biliyorum cnm,ama acele etme,olacak..sabir et biraz.senin kagitla ilgili bir isin var..temiz olacak..ama lütfen esine olan bu is kapisi icin iyi düsünün..gözünde yasli cnm..üzülme hersey yoluna girecek..opuyorumnanaktan

cnm bak simdi,bu is kapisi icin acele etmeyin bence..bana hayirli gibi gelmedi..cok kisa boylu cok sisman bir kadin var..devamli haneye giren cikan bir kadin bu..amann dikkat edin..esin sirtina yükünü almis,ama sen yoksun yaninda ..bu is kapisi uzaktami cnm..zaten bunun yüzünden arkani dönmüssün..esin hevesli ancak sen istemeyeceksin..yok cnm yok olmayacak,olsa bile hayirsiz..aranizdaki tartisma nedir cnm..bayagi bir degismis falin..esine küsme cünkü etkileyenler var..2 kisa yol gördüm,önleri acik..kafana taktigin seyi biliyorum cnm,ama acele etme,olacak..sabir et biraz.senin kagitla ilgili bir isin var..temiz olacak..ama lütfen esine olan bu is kapisi icin iyi düsünün..gözünde yasli cnm..üzülme hersey yoluna girecek..opuyorumnanaktan

Canım Sezen ablam ağzına sağlık
Çok teşekkür ederim
opuyorumnanaktan
Sana özelden bi mj attım canım

snem008.jpg

snem010.jpg

snem012.jpg

snem013.jpg

snem018.jpg

snem019.jpg

snem026s.jpg

falin cok güzel,cok temiz..yalniz ufak bir olumsuzluk var o kadar..biriyle darilmissin,oda kücük bir seyden dolayi..zaten evleneceksin sen,cok ta hayirli olacak ..cok kismetli gelecek bu evlilik sana..kocaman bir yüzük,tertemiz..uzun boylu bir erkekle,konusma yapacaksin..ufak tefek seyler icin insanlarla diyolaga girme gülüm..üzülen sen olursun,gerekte yok..cok detayci olma..herseyi irdeleme..herkes konusuyor her kafadan bir ses cikiyor..kimseylede küsme,hatanin yarisi ondaysa yarisida sende..ama gelecegin cok güzel,aydinlik..opuyorumnanaktan

ablacım ağzına sağlık çok teşekkür ederim aramıza döndüğününede çok sevindim zemuszemus belki birbirimizi göremiyoruz ama burda konuşunca bir bağ oluyor yinede aramızda opuyorumnanaktan

ablacım ağzına sağlık çok teşekkür ederim aramıza döndüğününede çok sevindim zemuszemus belki birbirimizi göremiyoruz ama burda konuşunca bir bağ oluyor yinede aramızda opuyorumnanaktan

aynen cnm öyle..bende cok sevindim araniza dönmekten..opuyorumnanaktan

Sezen abla Hosgeldin canim ablam..Cok merak ettim seni hatta kizinla konustum evde yoktun gecen....Iyi olmana sevindim schatz alles okey ?

Dilosum senin falina geceyim hemen...

Sen nasil desem ya cok icli cok duygusal bir insansin..
Etrafin cok temiz ama sen illa bir kusur bulacaksin böylede bir yapin var..

Su siralar birseyi cok istemissin ve o istedigin sey pek yakinda karsinda olacak..
Biri ile bir konusman var sanki sana yardim etmesi konusunda onu ikna edeceksin ve elini uztamis yardimci olacak sana bu kisi...

Ailenin ugrastigi bir dava var bu aralar ve birseyler icin ugras veriyorlar,,o ne ise artik tertemiz cikmis ve aile olarak cok sevineceksiniz..

Evlenipte ayrilan kim var ailede?
Sanki bir ayrilik yasamis,basindan bir nikah gecmis bir insan var,
Herkes üstüne cok gidiyor ama o kisinin bu iliskinin bitmesinde hic bir sucu yok...

Egerki ileride kafandakilerini yaparda sonuna kadar gidersen cok iyi bir yerde olacaksin,yolun cok acik ve temiz cikmis....
Ikili konusmalarin var ve bu konusmalardan birini kumral saclari omuzlarindan assagi bir bayanla yapacaksin...

Zaten cevre bakimindan pek kalabalik olmayan bir ortamdasin...
Kendi halindesin desem daha iyi ....Ve kocaman bir sevgi sana dogru geliyor iliskin varsa daha cok baglanacaksin yada ne bileyim yeni bir ask,ta olabilir...

hosbulduk malencim vallahi özlemisim burayi..bu arada benim kizim yok,oglanlardan biridir..kaydirigubbakcemile3

hosbulduk malencim vallahi özlemisim burayi..bu arada benim kizim yok,oglanlardan biridir..kaydirigubbakcemile3
Valla ben ne bileyim abla ben kiziyim dedi sanki yada benmi yalnis anladim:):)
Komsuya gitti annem dedi bende selam söyle dedimopuyorumnanaktan

Valla ben ne bileyim abla ben kiziyim dedi sanki yada benmi yalnis anladim:):)
Komsuya gitti annem dedi bende selam söyle dedimopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 güzel sallamislar vallahi,burda komsu yokki kaydirigubbakcemile3 benim ortanca oglandir..neyse sen neler yapiyorsun iyisin demiii..zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 güzel sallamislar vallahi,burda komsu yokki kaydirigubbakcemile3 benim ortanca oglandir..neyse sen neler yapiyorsun iyisin demiii..zemuszemus

Iyiyim abla bildigin gibi arada buraya bal´kiyorum kendi islerimle ugrasiyorum öyle geciyor zaman....

Malencim özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım az olduğu için, yüreğine ağzına sağlık öyle iyi geldiki yorumların

ayrılık oldu, gözyaşı oldu dediğin gibide kuruntulu vede düşünceliyim :)))
çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Malencim özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım az olduğu için, yüreğine ağzına sağlık öyle iyi geldiki yorumların

ayrılık oldu, gözyaşı oldu dediğin gibide kuruntulu vede düşünceliyim :)))
çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Memnun edebildiysem seni ne güzel:)
Rica ederim canim birsey degil

cok tesekkur ederım malen ablacım agzından bal damlamıs resmen yazdıklarını 2 kere okudum cunku cok sasırttı benı acıkcası bu kadarını beklemıyodum yanı:=)) soledıgın seyler cok dogru ve ıns olacak seyler gercekten cok ama cok tes. ederımmmmmmm:=))))

X