- 11 Eylül 2009
- 2.720
- 0
kizlar yettimmm...keyifler nasil?? yavru ceylan sana sabah bakiyorum hemen,aslinda baktim bitti ama sabaha yazarim...hepinizi öpüyorum..
malencim senide cok özledim cnm..biraz moraller bozuktu,aslinda gene iyi degil ama,düsün düsün bir sey halledilmiyor..neysee gene burdayim..öpüyorum cnmm...
Malenciğim geçen hafta bana bakmıştın ama acil bir durum söz konusu bakabilmen mümkün mü canım????
eşimin işi ile ilgili bir durum söz konusu da???
hani yeni bir iş kapısı demiştin ya canımm işte o durum söz konusu.
biliyorum biraz zaman geçsin demiştin ama durum değişince senden yardım almak istedim :kedi:
ImageShack -
cnm bak simdi,bu is kapisi icin acele etmeyin bence..bana hayirli gibi gelmedi..cok kisa boylu cok sisman bir kadin var..devamli haneye giren cikan bir kadin bu..amann dikkat edin..esin sirtina yükünü almis,ama sen yoksun yaninda ..bu is kapisi uzaktami cnm..zaten bunun yüzünden arkani dönmüssün..esin hevesli ancak sen istemeyeceksin..yok cnm yok olmayacak,olsa bile hayirsiz..aranizdaki tartisma nedir cnm..bayagi bir degismis falin..esine küsme cünkü etkileyenler var..2 kisa yol gördüm,önleri acik..kafana taktigin seyi biliyorum cnm,ama acele etme,olacak..sabir et biraz.senin kagitla ilgili bir isin var..temiz olacak..ama lütfen esine olan bu is kapisi icin iyi düsünün..gözünde yasli cnm..üzülme hersey yoluna girecek..opuyorumnanaktan
ablacım ağzına sağlık çok teşekkür ederim aramıza döndüğününede çok sevindim zemuszemus belki birbirimizi göremiyoruz ama burda konuşunca bir bağ oluyor yinede aramızda opuyorumnanaktan
diğer resimler
amaninnn bu nasil kariiii:1shok: :1shok: delikafaduldenAblacım yapabilceğimiz birşey olursa çekinme söyle elimizden geleni yaparız.
Valla ben ne bileyim abla ben kiziyim dedi sanki yada benmi yalnis anladim:):)hosbulduk malencim vallahi özlemisim burayi..bu arada benim kizim yok,oglanlardan biridir..kaydirigubbakcemile3
Valla ben ne bileyim abla ben kiziyim dedi sanki yada benmi yalnis anladim:):)
Komsuya gitti annem dedi bende selam söyle dedimopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 güzel sallamislar vallahi,burda komsu yokki kaydirigubbakcemile3 benim ortanca oglandir..neyse sen neler yapiyorsun iyisin demiii..zemuszemus
Malencim özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım az olduğu için, yüreğine ağzına sağlık öyle iyi geldiki yorumların
ayrılık oldu, gözyaşı oldu dediğin gibide kuruntulu vede düşünceliyim :)))
çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
amaninnn bu nasil kariiii:1shok: :1shok: delikafadulden
:roflol::roflol: