Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

bu kişiye dair gelecekle ilgili birşey yok değilmi?geçmişte ayrıldığım kişinin isminde n harfi vardı.şuan hayatımdada başka biri var ama isminde n harfi yok. onunla ilgili birşey yokmu?

Son düzenleme:
Bu seferde kendi falımı ekliyorum ablacım bakabilirsen bakarsın opuyorumnanaktan
ImageShack -

Cokca bir cevreye sahipsin ama bunlari toplasan belki iki kisi sana gercekten dost olur..
Lüzumsuz bir cevre icindesin ama nedense ayiklama yapamiyorsun,yalniz kalma korkularin var...
Birilerinin sürekli olarak kavga etmeleri seni cok huzursuz ediyor...
Aileden biri cok büyük kayiplara ugramis ama nasil desem sanki biri tarafindan haksizliga ugramis..

Maddi acidan bir rahatlama dönemi gözüküyor,bir para birikimi var sizde yada degerlendirilecek yada yüklü bir miktara birsey alinacak...

Bulundugun evde seni daraltan biseyler var sanki ruhun daraliyor CADIARZU
Siz iki arkadas biseyler yapmaya calisiyorsunuz ama sonu hayrola diyeyim bari..

Bak sen cok inatcisin ve bu inadin yüzünden bir firsati kacirabilirsin..
Bide cok hirslisin ve herzaman hirsin yüzünden olacagi varsada olmuyor..
Iliskin var ise düzene girecek aranizdaki sorunlari halledeceksiniz.Ama aradigin kisi o degil senin yanildigi anlayacaksin...Aradigin mutluluk o kiside degil senin
Sen kim olursa olsun hemen acigini bulup direk söylüyorsun ama baskasi sana bunu yapinca kabul etmiyorsun....:kedi:
Biri ile birsey yüzünden bir tartisma yasayacaksin yada yasamissin bosver bekle sen hakli cikacaksin sonunda....Sanki birseyin ispatina girmissin ama karsi taraf bunu görmüyor...

Bukadar:)

bu kişiye dair gelecekle ilgili birşey yok değilmi?geçmişte ayrıldığım kişinin isminde n harfi vardı.şuan hayatımdada başka biri var ama isminde n harfi yok. onunla ilgili birşey yokmu?

Canim ben kimse ile ilgili bir gelecek görmedim simdilik,senin kafan karisik ve bu kisiler arasinda gidip geliyorsun..Ama dedigim gibi bu N harfi ile konusman yada onla ilgili haberin olacak...Senin istedigin sey bu yeni beraberlik degil,aklin eskide kalmis..Allah gönlüne göre verir umarim..:1hug:

Çok fazla çevrem yoktur aslında sayılıdır konuştuğum kişiler. Yalnızlık korkusu hmm hiç bilmiyorum olabilir.
Evt haksızlığa uğrayan biri var malesef ki:çok üzgünüm:
Evde çok mutluyum aslında neden öyle gözüktü kikafamçokkarıştı
Siz iki arkadaş derken kız mı ablacım? Napıyoz kikaydirigubbakcemile3
Evt inatçıyım hem de çok sevmiyorum bu huyu yavaş yavaş düzeltmeye çalışıyorum.
Hırslı değilimdir aslında ya da hırslı olmamam gereken konularda hırslı, hırslı olmam gereken konularda hırslı olmuyorumkafamçokkarıştı
İlişkim var hem de 6 senelik sorun yok şu an için ama aradığım kişi o değil mi sonumuz yok mu ayrılık mı var:bbo:
Ay açıkları hiç sölemem aslında ben kapatırım başkalarının açıklarını onlar benimkini çıkarır. Fakat ben kapatmama rağmen onlar benimkini çıkarınca çok kızarım ve bazen söylerimkaydirigubbakcemile3 Evt eleştiriye pek açık değilim galiba:1ninca:
Kimle tartışcam kiCADIARZU
Tşk ederimmmopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Amin canım yüreğine sağlık...buarada arkadaşımın falınıda ekledim şimdiden çok teşekkürler...

evet çook karamsarım bir şeye odaklandım kaldım orda...
gece uyandığımda tekrar uyuyamıyorum çoğu şeyi kafama takıyorum
cnm hayatında buğday tenli erkek var demişsin ileride hayatımda da olucak mı ??
falda çıkanların bir çoğu doğru
teşekkür ederim malencim :1hug:Şeniz

Son düzenleme:
malenciğim çok teşekkür ederim canım ağzına sağlık. Haklısın canım tek kaldın bu aralar ama sezen ablada yakında aramıza döner seni fazla yanlız bırakacağını sanmam canım zemuszemus

Rica etsem banada bakarmısınız yüfennnnnn :)

Eklentiler

• $SA405308.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $SA405309.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $SA405310.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 71
  • $SA405311.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 39
  • $SA405315.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 53
buda devamı

Eklentiler

• $SA405317.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $SA405318.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $SA405319.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 60
  • $SA405320.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 51
banada bakabilimisin Melan ablacığım

Eklentiler

• $SA405322.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 53
  • $SA405323.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $SA405324.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $SA405325.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $SA405326.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 47
diğer resimler

Eklentiler

• $SA405327.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 57
  • $SA405328.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $SA405329.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $SA405330.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 54
Kizlar yeni baktiracak olanlarin falina bakacagim ama gecen hafta yada yakin zamanda fal baktiranlar bir süre beklesin Lütfen olurmu?

Tekim ve hepinize biranda bakamiyorum ve bu gece yada yarin gece ancak yeni resim ekleyenlere bakabilirim...

malencim ben arkadaşımınkini eklemiştim albümümde müsait olduğunda kısa bi yorumda ona yaparmısın?

malenciğim bugün içimden geldi bir kahve içip resimlerini ekledim. Uygun oldugun zaman bakabilirsen çok sevinirim canım opuyorumnanaktan

Malenciğim geçen hafta bana bakmıştın ama acil bir durum söz konusu bakabilmen mümkün mü canım????
eşimin işi ile ilgili bir durum söz konusu da???
hani yeni bir iş kapısı demiştin ya canımm işte o durum söz konusu.
biliyorum biraz zaman geçsin demiştin ama durum değişince senden yardım almak istedim :kedi:

ImageShack -

kizlar yettimmm...keyifler nasil?? yavru ceylan sana sabah bakiyorum hemen,aslinda baktim bitti ama sabaha yazarim...hepinizi öpüyorum..

malencim senide cok özledim cnm..biraz moraller bozuktu,aslinda gene iyi degil ama,düsün düsün bir sey halledilmiyor..neysee gene burdayim..öpüyorum cnmm...

kizlar yettimmm...keyifler nasil?? yavru ceylan sana sabah bakiyorum hemen,aslinda baktim bitti ama sabaha yazarim...hepinizi öpüyorum..

inşallah herşey en yakın zamanda istediğin doğrultuda gelişir sezencim, seninde keyfin iyi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…