bu kişiye dair gelecekle ilgili birşey yok değilmi?geçmişte ayrıldığım kişinin isminde n harfi vardı.şuan hayatımdada başka biri var ama isminde n harfi yok. onunla ilgili birşey yokmu?Bu N harfi ile akliniz hep bir am abedenen ayri oldugun biri,
Her nekadar kafamdan attim desende aklinda kalan bir kisi ve sen bu kisi ile oturup konusmayi cok istiyorsun..Kafandaki belirsizliklerde bu kisinin konusmalarina bagli canim..Bilmem anlatabildinmiyerimseniben
bu kişiye dair gelecekle ilgili birşey yok değilmi?geçmişte ayrıldığım kişinin isminde n harfi vardı.şuan hayatımdada başka biri var ama isminde n harfi yok. onunla ilgili birşey yokmu?
Cokca bir cevreye sahipsin ama bunlari toplasan belki iki kisi sana gercekten dost olur..
Lüzumsuz bir cevre icindesin ama nedense ayiklama yapamiyorsun,yalniz kalma korkularin var...
Birilerinin sürekli olarak kavga etmeleri seni cok huzursuz ediyor...
Aileden biri cok büyük kayiplara ugramis ama nasil desem sanki biri tarafindan haksizliga ugramis..
Maddi acidan bir rahatlama dönemi gözüküyor,bir para birikimi var sizde yada degerlendirilecek yada yüklü bir miktara birsey alinacak...
Bulundugun evde seni daraltan biseyler var sanki ruhun daraliyor CADIARZU
Siz iki arkadas biseyler yapmaya calisiyorsunuz ama sonu hayrola diyeyim bari..
Bak sen cok inatcisin ve bu inadin yüzünden bir firsati kacirabilirsin..
Bide cok hirslisin ve herzaman hirsin yüzünden olacagi varsada olmuyor..
Iliskin var ise düzene girecek aranizdaki sorunlari halledeceksiniz.Ama aradigin kisi o degil senin yanildigi anlayacaksin...Aradigin mutluluk o kiside degil senin
Sen kim olursa olsun hemen acigini bulup direk söylüyorsun ama baskasi sana bunu yapinca kabul etmiyorsun....:kedi:
Biri ile birsey yüzünden bir tartisma yasayacaksin yada yasamissin bosver bekle sen hakli cikacaksin sonunda....Sanki birseyin ispatina girmissin ama karsi taraf bunu görmüyor...
Bukadar:)
Amin canım yüreğine sağlık...buarada arkadaşımın falınıda ekledim şimdiden çok teşekkürler...Canim ben kimse ile ilgili bir gelecek görmedim simdilik,senin kafan karisik ve bu kisiler arasinda gidip geliyorsun..Ama dedigim gibi bu N harfi ile konusman yada onla ilgili haberin olacak...Senin istedigin sey bu yeni beraberlik degil,aklin eskide kalmis..Allah gönlüne göre verir umarim..:1hug:
Renan ben senin resimleri göremedim ama senin niyetine aciyorum falimi..Umarim memnun kalirsin...
Cok sevdigin birinden senide cok sevindirecek bir haber alacaksin...
Sanki ya yeni bir iliski olacak yada eski iliskin yenilenecek yani dahada düzelecek..Aydinlik ve ferahlik bu aralar üstünde senin..
Birak artik somurtmayi cok karamsarsin bu aralar,tek birseye odaklanmissin baska birsey düsünmüyorsun...Hatta bu halin birinin cok dikkatini cekiyor,soracak ama senden bekliyor anlatmani...
Bu aralar cok sasiracagin seyler yasanacak hatta söyle diyeyim senin yaninda bir bayan ve bu bayan seni karalayan bir kisi,sen bu kisiyi biliyorsun ama gidipte yüzlemiyorsun..sen bu kisiye agzinin payini vermez isen yapacaklarini gösteremezsin..
Maddi olarak cok tutarsizsin biraz elini tut bence,bu yakinlarda yine maddi olarak SIKINTI yasayabilirsin...Son zamanlarda gece uyandinmi birdaha uyuyamiyorsun hatta rüya icinde rüyalar bile görmeye baslamissin,Dikkat et bence sagligina...
Orta boylu bugday tenli bir erkek var hayatinda yada arkadasin bu kisi ile uzunca bir konusman var,beklentilerin cok senin,herseyim olsun istiyorsun ama hersey yavas yavas olur...Sizde bir hasta var ve cok üzülmüssün bu kisiye ama feraha cikacak temiz gözüküyor..Yollarin var ama bu yollari kafanda hem sen yaratiyorsun hemde amannn bosver gidemem diyorsun...
Bukadar canim
Sorulariniz olur ise sorun cevaplarim..
kizlar yettimmm...keyifler nasil?? yavru ceylan sana sabah bakiyorum hemen,aslinda baktim bitti ama sabaha yazarim...hepinizi öpüyorum..
inşallah herşey en yakın zamanda istediğin doğrultuda gelişir sezencim, seninde keyfin iyi olsun..