Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merabaa bende kapattım fincanımı çektim fotolarını benımde falıma bi bakarmısınızz melen ve sezen bişeyler anladığınız belli ilgimi çekti kahvemi yorumlayabilirsenız çok sevinirim böyle kahve fincanı tabağına yapışırsa ne anlama gelior merak ediorum çünkü resimdede gördüğünüz gibi yapışmış durumda
Güya yapisirsa dilegin tamdir ve o fala bakilmaz...
FALA GECELIM...
Geçmişi sürekli bozuk plak gibi tekrardan yaşamak ve modası geçmiş kavramlara sarılmak sana hiç bir fayda getirmez .Kendini yenilemediğin sürece ilişkininde basarili olamazsin...Neden dersen eskiye cok TAKILI yasiyorsun....
Deli dolu yapini biraz dindirip tartismalardan uzak durmalisin.Cok hararetli tartismalar yasiyor olabilirsin yada yasamissin diyeyim..
Bu aralar yapmak istedigin birsey aksiyacak ve erteleme yapacaksin..
Tembelligin üstünde,sanki agirlik cökmüste hic birsey yapmak istemiyorsun,
Sen bu sekilde devam edersen hicbirsey yolunda gitmeyecek kibildaman lazim..
Cok enteresan ki ya sen yada sana benzeyen bir bayan bir iftiraya kurban gitmis ve birtürlü ispat edememissiniz..2 kisi cok üstüne gitmis bu kisinin(ya sensin yada sana gercekten cok benzeyen biri)
Bir özlem cekiyorsun sen icten ice hemde hayirlar olsunki yakinda o özlemin gececek...
Cevrende cok seviliyorsun ama arkandan konusaninda cok,kendini begenmis ukala diyende cok sana ..Ufak bir cocugun hastaligi ile cok ugrasmissiniz temiz gözüküyor canim....
Evliligin var ise bir ara kopma noktasina gelmis ve araya giren biri sayesinde tekrar birlesme olmus ben ögle görüyorum...
Bide canim sen nezaman ohhhhh rahatim desen o an muhakkak biseyler oluyor...
Acik tenli bir kadin var bu kisi pek tekin biri degil güvenipte herseyini anlatma..
Birseyin parasini ödemekte zorlaniyorsun...
Ev hane temiz gözüküyor....Elinizden cikan birsey var bunu tekrar alacaksiniz..
Masalcim yarin söz seninkine bakarim simdi gec oldu ve cok yorgunum...
Sezen abla beni tek birakti ve firarda suandakaydirigubbakcemile3
cnm su aralar biraz problemlerim var..hem kendimle hem aileyle ilgili..bu durumdaykende fala bakamiyorum,simdilik beni biraz idare edin..
tamam canım hihoyyytMasalcim yarin söz seninkine bakarim simdi gec oldu ve cok yorgunum...
Sezen abla beni tek birakti ve firarda suandakaydirigubbakcemile3
Sezen ablacığım veya malenciğim hanginiz uygun olursanız bi bayan arkadaşımın falını ekliyorum rica etsem bakabilirmisiniz :dance:
devamı :)
sezen ablacım yeni falımı yine albümüme ekledim rica etsem benimkinide yorumlarmısın?
malencim harikasın çok tşk ederim bir arkadaşımınkinide eklesem onuda yorumlarmısın?
buarada benim falımla ilgili birşey sormak istiyorum N harfli kişi geçmişten birimi?