Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

Sezen ablacığım veya malenciğim hanginiz uygun olursanız bi bayan arkadaşımın falını ekliyorum rica etsem bakabilirmisiniz :dance:

fotoraf0250.jpg

fotoraf0251.jpg

fotoraf0255.jpg

fotoraf0256.jpg

fotoraf0253.jpg

merabaa bende kapattım fincanımı çektim fotolarını benımde falıma bi bakarmısınızz melen ve sezen bişeyler anladığınız belli ilgimi çekti kahvemi yorumlayabilirsenız çok sevinirim böyle kahve fincanı tabağına yapışırsa ne anlama gelior merak ediorum çünkü resimdede gördüğünüz gibi yapışmış durumda

Güya yapisirsa dilegin tamdir ve o fala bakilmaz...

FALA GECELIM...

Geçmişi sürekli bozuk plak gibi tekrardan yaşamak ve modası geçmiş kavramlara sarılmak sana hiç bir fayda getirmez .Kendini yenilemediğin sürece ilişkininde basarili olamazsin...Neden dersen eskiye cok TAKILI yasiyorsun....

Deli dolu yapini biraz dindirip tartismalardan uzak durmalisin.Cok hararetli tartismalar yasiyor olabilirsin yada yasamissin diyeyim..

Bu aralar yapmak istedigin birsey aksiyacak ve erteleme yapacaksin..
Tembelligin üstünde,sanki agirlik cökmüste hic birsey yapmak istemiyorsun,
Sen bu sekilde devam edersen hicbirsey yolunda gitmeyecek kibildaman lazim..

Cok enteresan ki ya sen yada sana benzeyen bir bayan bir iftiraya kurban gitmis ve birtürlü ispat edememissiniz..2 kisi cok üstüne gitmis bu kisinin(ya sensin yada sana gercekten cok benzeyen biri)

Bir özlem cekiyorsun sen icten ice hemde hayirlar olsunki yakinda o özlemin gececek...
Cevrende cok seviliyorsun ama arkandan konusaninda cok,kendini begenmis ukala diyende cok sana ..Ufak bir cocugun hastaligi ile cok ugrasmissiniz temiz gözüküyor canim....

Evliligin var ise bir ara kopma noktasina gelmis ve araya giren biri sayesinde tekrar birlesme olmus ben ögle görüyorum...

Bide canim sen nezaman ohhhhh rahatim desen o an muhakkak biseyler oluyor...

Acik tenli bir kadin var bu kisi pek tekin biri degil güvenipte herseyini anlatma..
Birseyin parasini ödemekte zorlaniyorsun...
Ev hane temiz gözüküyor....Elinizden cikan birsey var bunu tekrar alacaksiniz..

Masalcim yarin söz seninkine bakarim simdi gec oldu ve cok yorgunum...
Sezen abla beni tek birakti ve firarda suandakaydirigubbakcemile3

Güya yapisirsa dilegin tamdir ve o fala bakilmaz...

FALA GECELIM...

Geçmişi sürekli bozuk plak gibi tekrardan yaşamak ve modası geçmiş kavramlara sarılmak sana hiç bir fayda getirmez .Kendini yenilemediğin sürece ilişkininde basarili olamazsin...Neden dersen eskiye cok TAKILI yasiyorsun....

Deli dolu yapini biraz dindirip tartismalardan uzak durmalisin.Cok hararetli tartismalar yasiyor olabilirsin yada yasamissin diyeyim..

Bu aralar yapmak istedigin birsey aksiyacak ve erteleme yapacaksin..
Tembelligin üstünde,sanki agirlik cökmüste hic birsey yapmak istemiyorsun,
Sen bu sekilde devam edersen hicbirsey yolunda gitmeyecek kibildaman lazim..

Cok enteresan ki ya sen yada sana benzeyen bir bayan bir iftiraya kurban gitmis ve birtürlü ispat edememissiniz..2 kisi cok üstüne gitmis bu kisinin(ya sensin yada sana gercekten cok benzeyen biri)

Bir özlem cekiyorsun sen icten ice hemde hayirlar olsunki yakinda o özlemin gececek...
Cevrende cok seviliyorsun ama arkandan konusaninda cok,kendini begenmis ukala diyende cok sana ..Ufak bir cocugun hastaligi ile cok ugrasmissiniz temiz gözüküyor canim....

Evliligin var ise bir ara kopma noktasina gelmis ve araya giren biri sayesinde tekrar birlesme olmus ben ögle görüyorum...

Bide canim sen nezaman ohhhhh rahatim desen o an muhakkak biseyler oluyor...

Acik tenli bir kadin var bu kisi pek tekin biri degil güvenipte herseyini anlatma..
Birseyin parasini ödemekte zorlaniyorsun...
Ev hane temiz gözüküyor....Elinizden cikan birsey var bunu tekrar alacaksiniz..

fala bakılırken bakan kişiye doğru vala demek günahmış annem öle derdi ama gerçektende yani bir brlikteliğim vardı ve kopma noktasına geldi ve birileri araya girdi barışdık
gözüken cocukta yiğenim :):):) ağzına sağlık ablacım

malencim yukarıya fal eklemiştim benimkini yorumlamamışsın benneyaptımki

Masalcim yarin söz seninkine bakarim simdi gec oldu ve cok yorgunum...
Sezen abla beni tek birakti ve firarda suandakaydirigubbakcemile3

cnm su aralar biraz problemlerim var..hem kendimle hem aileyle ilgili..bu durumdaykende fala bakamiyorum,simdilik beni biraz idare edin..:nazar:

cnm su aralar biraz problemlerim var..hem kendimle hem aileyle ilgili..bu durumdaykende fala bakamiyorum,simdilik beni biraz idare edin..:nazar:

Cnım Sezen ablacığım
Hiiiiç sıkma canını
İnşaalllaaah herşey iyi olur
Rabbim yar ve yardımcın olsun cnım benim :Saruboceq:

malencim müsait olduğunda benim falımada bakabilir misin ?? fotoğrafları ekledim 54 sayfada :)

Son düzenleme:
Sezen ablacığım veya malenciğim hanginiz uygun olursanız bi bayan arkadaşımın falını ekliyorum rica etsem bakabilirmisiniz :dance:

Bu Arkasin kisa süreli bir rahatsizlik gecirmis sanirim ve cokta ugrasmis..Kalintilari devam ediyor ama korkacak bisey yok...
Ve nezaman rahatlik yada huzur dilese bu büyü bozuluyor..
Bu arkadasin birinden okadar illallah etmiski sormayin derler ya:)

Bu ya birine veda edecek yada sevdigi birine bir yol var bilemiyorum tam olarak..
Ama bir veda ayrilik var...

Aile ile cok anlasilmazliklar sayanmis düzeltmekte ona kalmis...
Yalnis bir baslangic yapmis ve düzeltmeye ugrasiyor...
Ailesine yeni birey katilacak,Umut ve istegi neyse yakin bir zamanda olacak,ferahlik cikti..

Bu arkadasin kimse cok üzgün buaralar,sanki birseyin icinden birtürlü cikamiyor...
Ve cok acaleci sabirsiz biri hemen hersey olsun istiyor..
Eski yasadigi bir iliski bunu sevgiden kopartmis,simdi kimseye güveni yok ve iliskilere adapte olamiyor..
Aradigi mutlulugu bulacak ama biraz zamani var...
Kendi ile cok cekisiyor ve birinin yüzünden birseyden vazgecmek zorunda kalmis..
Aslinda normalde cok durgun sakin bir tip ama ic dünyasi cok karisik bu aralar...
Uzaktan gelen bir kisinin gelisine cok sevinecek.
Bunu basindan beri istemeyen,her defasinda laf ile rencide eden biri var cok kafayi takmasin bu kisiye degecek biri degil..

Kusura bakmayin hanimlar derinlemesine bakamiyorum cünkü tek kaldim Sezos ablanin ,da isi varmis oda yok beni mazur görün olurmu..Kestirmeden bakiyorum kimsenin hatri kalmasin bende..

Renan ben senin resimleri göremedim ama senin niyetine aciyorum falimi..Umarim memnun kalirsin...

Cok sevdigin birinden senide cok sevindirecek bir haber alacaksin...
Sanki ya yeni bir iliski olacak yada eski iliskin yenilenecek yani dahada düzelecek..Aydinlik ve ferahlik bu aralar üstünde senin..

Birak artik somurtmayi cok karamsarsin bu aralar,tek birseye odaklanmissin baska birsey düsünmüyorsun...Hatta bu halin birinin cok dikkatini cekiyor,soracak ama senden bekliyor anlatmani...

Bu aralar cok sasiracagin seyler yasanacak hatta söyle diyeyim senin yaninda bir bayan ve bu bayan seni karalayan bir kisi,sen bu kisiyi biliyorsun ama gidipte yüzlemiyorsun..sen bu kisiye agzinin payini vermez isen yapacaklarini gösteremezsin..
Maddi olarak cok tutarsizsin biraz elini tut bence,bu yakinlarda yine maddi olarak SIKINTI yasayabilirsin...Son zamanlarda gece uyandinmi birdaha uyuyamiyorsun hatta rüya icinde rüyalar bile görmeye baslamissin,Dikkat et bence sagligina...

Orta boylu bugday tenli bir erkek var hayatinda yada arkadasin bu kisi ile uzunca bir konusman var,beklentilerin cok senin,herseyim olsun istiyorsun ama hersey yavas yavas olur...Sizde bir hasta var ve cok üzülmüssün bu kisiye ama feraha cikacak temiz gözüküyor..Yollarin var ama bu yollari kafanda hem sen yaratiyorsun hemde amannn bosver gidemem diyorsun...

Bukadar canim
Sorulariniz olur ise sorun cevaplarim..

sezen ablacım yeni falımı yine albümüme ekledim rica etsem benimkinide yorumlarmısın?

Masal sen buaralar cok kalabalik bir ortamdasin sanki ama umursadiginda yok..
Sen kendi halinde birisin,kimsenin etlisi sütlüsü seni alakadar etmiyor..
Ayrica bu aralar ya sana yada senin yaslarda birine yeni bir ortam gözüküyor nisan evlilik vs gibi bir ortam bu....
Babanmi uzakta senin?Sanki ev icinde bir erkek uzakta cikti özlem var hane icinde...

Sag ayak bas varmaginda agri görüyorum umursamamazlik yapma benden söylemesi..

Üzüntülü günlerin yavas yavas yok oluyor,cok güzel bir ortam görüyorum sana,
cok daralma zor nefes alma gibi olaylari olan bir kadin var hane icinde.

Icinde N harfi olan biri ile konusman var,birseye baslamak istiyorsun ama nedense ayagini tam atmamissin bence ne yapacaksan yap cünkü korktugun gibi bisey yok temiz..

Evinize bir yakininiz gelecek yada gelmis ve bu gelisle beraber sanki cok huzursuzluklar yasanmis....Kan bagin olmayan birinin ölüm haberini hastalik haberini alabilirsin hasta ve yasli biri bu kimse.....Ya aslinda böyle ölüm haberi söylemem ama kan bagi göremedim ondan yazdim...

Bu siralar neye el atsan aksilik yasiyorsun ama kisa süreli bu,gececek...

malencim harikasın çok tşk ederim bir arkadaşımınkinide eklesem onuda yorumlarmısın?

malencim harikasın çok tşk ederim bir arkadaşımınkinide eklesem onuda yorumlarmısın?

Canimcim ekle firsat olursa bakarim ama bu aralar benimde cok sinavlarim var oyüzden hemen bakamam,gece girince bakarim artik :1hug:

buarada benim falımla ilgili birşey sormak istiyorum N harfli kişi geçmişten birimi?

buarada benim falımla ilgili birşey sormak istiyorum N harfli kişi geçmişten birimi?

Bu N harfi ile akliniz hep bir am abedenen ayri oldugun biri,
Her nekadar kafamdan attim desende aklinda kalan bir kisi ve sen bu kisi ile oturup konusmayi cok istiyorsun..Kafandaki belirsizliklerde bu kisinin konusmalarina bagli canim..Bilmem anlatabildinmiyerimseniben

X