sezen abla dort yandan cektım agzına yüregıne saglık dıyorum sımdıden
cnm sen niye bu kadar tedirginsin..sanki dünyalar basina yikilmis,nedir bu kadar icerledigin sey..senden az bisey uzun boylu bir erkegin ihanetimi desem baska birseymi desem..cok zoruna gitmiss..ama uzatma bence,sen üzülürsün karsindaki erkek aladagdan serin..bayrakli bir yerden haber gelecek cok sevineceksin..önün cok acik cnm..aydinliklar icindesin..evlilik icin biraz daha zaman var..ama sunu söyleyebilirim,beyaz tenli bir erkekle tanisacaksin,aileside cok temiz kendide..bu senin kismetin olacak..esmer yapili bir kadin var cok fena bu..uzak durr lütfen..cok konusuyor,konustukcada batiyor..dinlemeyin bunu..laf cok icraat yok..bu kadinin evinizin icine girmesine izin vermissiniz lütfen yapmayin..ici kötülük dolu..sen uzaga gelin gidebilirsin haberin olsun..evlilik hayatin cok güzel olacak..ama aile icinde biraz huzursuzluk var onuda söylemeden gecemem..dileginde gerceklesecek ama dikkat ett..takintili olma...opuyorumnanaktan
cnm sanada yarin sabah tamammiopuyorumnanaktan
Sezen abla
Bu gün oldukça aktifmişsin
Maaaaşşaaaalllaaaah
hayırlı bayramlar size şimdiden
eşimin memlekete gidiyoruz
Ordaki evde de net yok
Ben şimdiden dileyeim dedim
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
cnm benim...seninde bayramin kutlu olsun..insallah bir dahaki sefere kucaginda bebeginle kutlarsin bayrami...:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
malennnnn nerdesin cnm yaaaaa....delikafadulden:1shok:hihoyyytdelikafadulden:1shok:
buda benm bi ablamın falı.kendisi 31 yaşında ve bekar onunda falına bakabilir misiniz?:1rolleyes: şimdiden teşekkür ettik:1hug:
arkadaşlar şu benimkini de bakar mı biri?özellikle tabaktaki çıkan şekil çok kafamı karıştırdı.balık mı fare mi anlamadım :1no2:
nerelerdesin cnm senopuyorumnanaktan hasta falan degilsindir umarimyerimseniben
Abla derslerim vardi onla mesguldüm simdi kafami kaldirdim bakayim dedim..
Ich bin sehr sehr müde:hulya:
Sen nasilsin kizlar yormus bakiyorum seni..
Gel bir kahve yapayim sana beraber icelim:)
cnm benim ne güzel olurdu vallahi...insallah birgün karsilikli iceriz..dag daga kavusamazmis ama insan insana kavusurmus..kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
cnm temiz bir ay dogmus fincanina..ama bu demek degilki SIKINTILARIN yokk..sacini at kuyrugunu yapmis bir kadinla konusma yapacaksin biraz yapili bir kadin..2 kisa yolun var,ama simdilik kapali..bir seyi cok düsünüyorsun,cokta dert etmissin kendine..bir hazirlik var yogun bir dönem atlatiyorsun...nisanmi dügünmüü..biraz bunalmissin..aile icinde problemlerin var..ama bu kadar SIKINTI yapma kendine,aydinlik icinde olacaksin,gececek bunlar,gözünde yasli..nazar ve göz cok fazla ..kalabalik var evin icinde cok temiz cnm..senin derdin aile icinde cnm..disariya cikinca ferahliyorsun..hamile olan var hane icinde..3 niyet tutmussun,3 de gerceklesecek hatta gözü yasli bunlarin..aydinliktasin korkma hic,önünde acik..opuyorumnanaktan