Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

çok teşekür ederim diline saglık

buda benm bi ablamın falı.kendisi 31 yaşında ve bekar onunda falına bakabilir misiniz?:1rolleyes: şimdiden teşekkür ettik:1hug:

Eklentiler

• $Goruntu(3792).jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 49
  • $Goruntu(3793).jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $Goruntu(3794).jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $Goruntu(3795).jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $Goruntu(3796).jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 37
arkadaşlar şu benimkini de bakar mı biri?özellikle tabaktaki çıkan şekil çok kafamı karıştırdı.balık mı fare mi anlamadım :1no2:

Eklentiler

• $1.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 71
  • $2.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $3.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 45
Sezen abla
Bu gün oldukça aktifmişsin
Maaaaşşaaaalllaaaah
hayırlı bayramlar size şimdiden
eşimin memlekete gidiyoruz
Ordaki evde de net yok
Ben şimdiden dileyeim dedim
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

malennnnn nerdesin cnm yaaaaa....delikafadulden:1shok:hihoyyytdelikafadulden:1shok:

cnm benim...seninde bayramin kutlu olsun..insallah bir dahaki sefere kucaginda bebeginle kutlarsin bayrami...:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm benim...seninde bayramin kutlu olsun..insallah bir dahaki sefere kucaginda bebeginle kutlarsin bayrami...:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım sen ne güzel dua ediyon öleeeee
Yerim ben senin o dillerini
Amiiin canım amiiiiin :Saruboceq:
Rbbim herkesin gönlündekini versin
İçinde bizimkinide inşaaallaaaah
Çok öptüm seni de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 maleni de zemuszemus zemuszemus

buda benm bi ablamın falı.kendisi 31 yaşında ve bekar onunda falına bakabilir misiniz?:1rolleyes: şimdiden teşekkür ettik:1hug:

Evet baktigim kadari ile yorumlama yapayim..
Bu sahis iki kisinin elinden illalah etmis,birini toparliyor öteki dagiliyor,ötekini toparliyor derken iyice sinir küpü etmisler kizi(kolay gelsin valla)

Cok cok temiz bir yerde ama ruhunu cok daraltmis,akli birinde aralarinda kocaman bir kalp cikmis,sevgigi insan ile gelecek kuracaklar..

Dedikodulu bir ortamda,o ortamdan uzak dursun,cok göz yasi akitmis biri icin ama gelmis gecmis...Bulundugu ortam biraz kalabalikca,,

Biri ile bir yol plani kuracak ama kararsiz
Hep ikili görüsmeleri var cok temiz bir insan ama herseyden süphe eden biri bu arkadasin.

Ikiz bebek gördüm ya yakinlarindan biri hamile yada müjdeli bir haber alacak..

F harfi ile görüsmesi var,birseye cok pismanlik duymus keske red etmeseydim dedigi bisey bu...

Bas kisimlarinda agrilari var bualar dikkat etsin.
Uzun boylu bir bayan ile görüsmesi var biraz gerilecek ama temiz..
Bir kazadan dönmüs hala korku tasiyor..
Üzerinde tasidgi ayirmadigi bisey var o ona cok agirlik veriyor...

Bukadar....

nerelerdesin cnm senopuyorumnanaktan hasta falan degilsindir umarimyerimseniben

arkadaşlar şu benimkini de bakar mı biri?özellikle tabaktaki çıkan şekil çok kafamı karıştırdı.balık mı fare mi anlamadım :1no2:

Resimleri uzak cekmissin o yüzden fincan icindekileri tam göremedim..
Ayrica sen biri tarafindan baska biri ile aldatiliyorsun yada aldatilmissin cünkü sirtin dönmüs ama kalintilari senin icinde yer etmis..Bu illa sevgili aldatmasi degil,öyle anlama..Yakin arkadasin sandigin kisiler tarafindanda olabilir...

Iki kisi ayni kisinin derdine düsmüssünüz tabakta,da hem fare var bu kötü negatif bir elektiriktir hemde Balik yani kismetin var....

Sen cok karisik bir ortamami girdin ne ettin böyle.SIKINTI kalabalik karanlik hepsi ayni anda cikmis....Ama sonu ferah en azindan ufak SIKINTILARLA kurtulacaksin...
Yada hane iciniz buaralar SIKINTIDA onuda kafaya tamissin...

2 rakamin cikmis ya 2 gün icinde bir haber alacaksin yasa 2 hafta ama temiz bir haber bu,bisey neticelenecek...Cok kavgacisin cazgirsin onuda diyeyimkaydirigubbakcemile3
Hani sussan sorun yok ama hemen parliyorsun....

Baska sefere ic yakindan cek resmi tam bakalim okey..

nerelerdesin cnm senopuyorumnanaktan hasta falan degilsindir umarimyerimseniben

Abla derslerim vardi onla mesguldüm simdi kafami kaldirdim bakayim dedim..
Ich bin sehr sehr müde:hulya:
Sen nasilsin kizlar yormus bakiyorum seni..
Gel bir kahve yapayim sana beraber icelim:)

Abla derslerim vardi onla mesguldüm simdi kafami kaldirdim bakayim dedim..
Ich bin sehr sehr müde:hulya:
Sen nasilsin kizlar yormus bakiyorum seni..
Gel bir kahve yapayim sana beraber icelim:)

cnm benim ne güzel olurdu vallahi...insallah birgün karsilikli iceriz..dag daga kavusamazmis ama insan insana kavusurmus.. kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

cnm benim ne güzel olurdu vallahi...insallah birgün karsilikli iceriz..dag daga kavusamazmis ama insan insana kavusurmus.. kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Valla öyle ablam ben bile burda cocukluk arkadasim ile karsilastim bir kac ay önce düsün nerden nereye...
Abla msn ye gelirmisin? ich warte dich

aaa çok tşk ederim canımcım ya gözüne, eline sağlık.gerçekten doğru en samimi bulduğum insanla koptuk.beklemediğim bi tepki aldım.çok kırıldım.çok seviyordum onu bir anda her şey uçup gitti, sırtımı döndüm gerçekten.cazgır olduğum da doğru çıkmış:))) bi kurtulabilsem zaten o huyumdan neler yapıcam.benim içim çok karanlık ve çok karışık, endişeli bir dönem yaşıyorum.tekrardan çok tşk ler canım.içip daha düzgün fotolar koyucam.iyi geceler herkeseeee a.s.

Öncelikle çok teşekkürler sezen hanım ağzına saglık..
çok başarlısın kutlarım senia.s....nişan hazırlıgı bildinzemuszemus
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…