Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

biri hane icinde digeride hane disinda olmak üzere 2 kadin var.hane icindeki cok sisman,disindaki ise hamile sanki..bu sisman kadin sende dahil olmak üzere herkese SIKINTI veriyor..hamile olan ise dislanmis sanki..kalabalik var hanende,gelenler var.devletten birsey bekliyorsun bir kagitla ilgili..o gelecek..bak cnm eger erkek arkadasin beyaz tenliyse ki ben beyaz tenli birini görüyorum,cok seviyor seni..niyetide ciddi..ama evlilik icin acele etme..cok kalabalik bir ailesi var ama..bu cocuk uzun yoldami,yada ailesi??sen uzun yola gelinde gidebilirsin..yada böyle bir teklif alabilirsin..bu is olacak,ama cevren istemeyecek onun icin cok acele etme dedim..ailen degil,dikkat cevren..maddi durumlarida cok iyi..eger tarif ettigim kisi degilse,simdiki arkadasin,tarif ettigim insanla tanisacaksin..cnm bunlar ailecek beyaz tenli,olacak bu kisiyle..istemeyen cok var ama dikkat et..dileginde gerceklesecek..kocaman öptüm..opuyorumnanaktan

sezen abla dort yandan cektım agzına yüregıne saglık dıyorum sımdıden

cnm ya bu kadin kimm,kimle konusuyorsun sen bayagida hararetli bir konusma bu..evinin icinden esmer,basi kapali sanki..birsey icin fikir ayriligi yasiyorsunuz..rahatsizsin sen..ama üzülme,bekledigin haber temiz gelecek..dalga dalga olmus yüregin,öyle büyütmeyede gerek yok bence..bos yere huzursuz oluyorsun..cnm düsündügün biri varsa,yada görüstügün duygularini acik acik söyle..cünkü karsindaki insan bir adim bekliyor..sen nisandan falan döndünmü yada ailenden biri??böyle birsey var cünkü..neyi düsünüyorsun cnm sen yaa..hersey hakkinda herkes hakkinda mutlaka düsünüyorsun..yola gideceksin,yolun acik..sendemi uzun yolda evlenecen nedir..aydinligin yolda cünkü..gözünde yasli..sulu göz bir insansin..cevrendeki insanlara dikkat et..herkes sanki senden birseyler bekliyor..dilegin icin biraz beklemen lazim,ama olacak..yalnizca zaman lazim..kocaman öptüm seniiopuyorumnanaktan

Malencim bu kez siz bakabilirmisiniz müsait olunca?Sezencim sağolsun daha önce baktı emeğinize yüreğinize sağlık hepinizin.Teşekkürler....

Bu arada geliyorlarmış bayrama sezen yaa.Şimdiden sinir oldum bile... kötükedihüso

Eklentiler

• $IMG0087A.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG0089A.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG0083A.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG0091A.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 26

Allah kolaylik versin cnm yaa..klava:

aaa bende istiyorum bi ara resmini çekip koyum da banada bakınn falı bilen arkadaşlar

Tamda kahvemi içiyordumki yine bu topiği gördüm,

Ah ulan işyerinde olmıycaktım ki

çok teşekkür ederim hemen bakmışsınız.sölediğiniz gibi üzerinde bişey taşıyormş gerçektn ama geçen sene denize atmş.çünkü daha öncede bi kaç kişi sende bi şey var ağırlık yapıo at onu demiş.ağzınıza sağlıkkaydirigubbakcemile5a.s.

Canimcim gece bakicam sana sakin sakin bakar yazarim buaraya sabah okursun

ablacımmm harikasın ya...valla çok şaşırdım hepsi doğru.şişman kişi annem diğeride ailemizde huzurumuzu bozmak isteyen bi bayan.bize çok sıkıntı veriyo.devletle ilgili iş konusunda bekliyorum inş olur.erkek arkadaşım ve aileside beyaz tenli ve aileside kendiside uzun yolda.erkek arkadaşım uzun boylu biri olarakmı görünüyor kısa boylumu?

Son düzenleme:
ablacım banada bakabilirmisinizsositososito

Eklentiler

• $ıolş.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $fghjj.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 56
  • $ghjkj.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $klşoş.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $kllşiş,.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 46
sezen ablacığım arkadaşımın falını ekleyeceğim çok rica etti onada bakabilirmisin rica etsem kaydirigubbakcemile3 konu olarak açıyorum arkadaşımın falı olarak abla burdan ekleyemedim yine zemuszemus

türk kahvesi icen varmiiidelikafadulden..aksam aksam insallah uykum kacmazzz..naniknanik

size ben yaparsam olur nasıl istersiniz yanında çikolata ile ikram edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…