- 20 Ekim 2009
- 370
- 3
- 52
sezen ablacım bende yeni falımı albümüme ekledim.rica etsem bakarmısın?şuan hayatımdaki kişiyle evlilik olucakmı yada onun benimle ilgili düşünceleri nelerdir?bunları merak ediyorum ablacım...şimdiden çok teşekkürler...
biri hane icinde digeride hane disinda olmak üzere 2 kadin var.hane icindeki cok sisman,disindaki ise hamile sanki..bu sisman kadin sende dahil olmak üzere herkese SIKINTI veriyor..hamile olan ise dislanmis sanki..kalabalik var hanende,gelenler var.devletten birsey bekliyorsun bir kagitla ilgili..o gelecek..bak cnm eger erkek arkadasin beyaz tenliyse ki ben beyaz tenli birini görüyorum,cok seviyor seni..niyetide ciddi..ama evlilik icin acele etme..cok kalabalik bir ailesi var ama..bu cocuk uzun yoldami,yada ailesi??sen uzun yola gelinde gidebilirsin..yada böyle bir teklif alabilirsin..bu is olacak,ama cevren istemeyecek onun icin cok acele etme dedim..ailen degil,dikkat cevren..maddi durumlarida cok iyi..eger tarif ettigim kisi degilse,simdiki arkadasin,tarif ettigim insanla tanisacaksin..cnm bunlar ailecek beyaz tenli,olacak bu kisiyle..istemeyen cok var ama dikkat et..dileginde gerceklesecek..kocaman öptüm..opuyorumnanaktan