Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

saol cnm..kafami toparlayim müsait zamanimda bakarim..

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine. :) Bu arada tebrikler senin ta ordan bakıpta söylediğin şeyleri geçen başka biri daha söyledi.Çok şaşırdım.... Sen bu işi biliyorsun :) Emeğine sağlık canım.....alkisalkisalkis

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine. :) Bu arada tebrikler senin ta ordan bakıpta söylediğin şeyleri geçen başka biri daha söyledi.Çok şaşırdım.... Sen bu işi biliyorsun :) Emeğine sağlık canım.....alkisalkisalkis

sizleri memnun edebiliyorsam ne mutlu cnm bana..opuyorumnanaktan

sezen abla müsait olunca banada bakabiir misina.s.

Eklentiler

• $Goruntu(3738).jpg
    $Goruntu(3738).jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 58
  • $Goruntu(3732).jpg
    $Goruntu(3732).jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 48
  • $Goruntu(3734).jpg
    $Goruntu(3734).jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $Goruntu(3735).jpg
    $Goruntu(3735).jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $Goruntu(3736).jpg
    $Goruntu(3736).jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 47
Ablacım çok yakın arkadaşımın falı. 20 yaşında bekar bayanopuyorumnanaktan ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman bakarsın ablacım acelem yok

sezen ablacım bende yeni falımı albümüme ekledim.rica etsem bakarmısın?şuan hayatımdaki kişiyle evlilik olucakmı yada onun benimle ilgili düşünceleri nelerdir?bunları merak ediyorum ablacım...şimdiden çok teşekkürler...

malen yada sezen dayanamadım resım ekledım nıyetımın olup olmayacagını merak edıyorum bakarsanız cok mutlu olurum...

cnm yüregin SIKILMIS gene..nedir seni bu kadar heyecanlandiran,yüregin pir pir ediyor..takmissin kafana birini vazgecmiyorsun,esmer bir erkek..senin icin hayirli degil bu..neyin ugrasini veriyorsun anlamiyorumki..oynatip duruyor sanki seni..yani kismetsiz bir kiz olsan tmm diyecem ama öylede degil..etrafinda pervane olanlar cokkk..sen takmissin bir kisiye gözün görmüyor sanki baskalarini..cevrendeki arkadaslarinda dahil herkes sana birsey söylüyor,bunun icin ama ya anlamiyorsun yada anlamak istemiyorsunnn!!!!!kendine eziyet etmekten baska bir ise yaramaz..bu is olsa bile anlasamiyacaksiniz..yollariniz ve düsünceleriniz cok farkli..ya kumral bir erkek var bu seni cok istiyor,gözün görmüyormu bunuuuu..sen bunla tanisacaksin,ve bu senin kismetin,uzun boylu ve zayif bir erkek kumrallll...yollarin acik,gelecegin cok parlak ama bu esmer erkekle degil...sana yüzük cokkkk,inan bana ..ama sen bu kumral erkekle beraber gelecegini idame ettireceksin..misafir var cok hayirli kumral insanlar..sen nisan olacaksinn..uzun yola gelin gideceksinn..offff esmer den vazgeccccc..tartismalardan uzak durr,lütfen degmez..sen cok güclü bir kisiliksin..zayif degilsin..senin bu esmer erkege verdigin bir seymi var,geri istiyorsun??ya sana birsey diyebilirmiyim,milletin agzi torba degilki büzesin,lütfen laflara arkani dön,tartismalara arkani dön,unutt diyaloga girmee..yükselmen var senin cnmm.ilerin cok iyi..3 dilek var..inan 3 de gercek olacak ve uzakta olacak..ama tekrar diyorum aklini kullan..mantiginla hareket ett..kocaman öptümmm..

cnm temiz bir ay dogmus fincanina..ama bu demek degilki SIKINTILARIN yokk..sacini at kuyrugunu yapmis bir kadinla konusma yapacaksin biraz yapili bir kadin..2 kisa yolun var,ama simdilik kapali..bir seyi cok düsünüyorsun,cokta dert etmissin kendine..bir hazirlik var yogun bir dönem atlatiyorsun...nisanmi dügünmüü..biraz bunalmissin..aile icinde problemlerin var..ama bu kadar SIKINTI yapma kendine,aydinlik icinde olacaksin,gececek bunlar,gözünde yasli..nazar ve göz cok fazla ..kalabalik var evin icinde cok temiz cnm..senin derdin aile icinde cnm..disariya cikinca ferahliyorsun..hamile olan var hane icinde..3 niyet tutmussun,3 de gerceklesecek hatta gözü yasli bunlarin..aydinliktasin korkma hic,önünde acik..opuyorumnanaktan

sezen abla müsait olunca banada bakabiir misina.s.

cnm merhaba..evleniyormusun kiz sen??yada nisan???biri var yada hayatina biri girecek..esmer bir erkekle konusman var..aile icinde yaramaz bir kiz cocugu gibisin,cok seviliyorsun..ama aile icinde olanlardan bir haber yasiyorsun..yada takmiyorsun..bir kagitla ilgili bir haber bekliyorsun..gelecek bu haber..disarda rahat ediyorsun sen..evden kendini atiyorsun,dünyalar senin oluyor sanki..ama bir bakima haklisin,ev cok SIKINTILI..cok fazla giren cikan var hanene..isteyende istemeyende..dikkat edin..cok fazla göz var..ailecek esmermisiniz??kilolu bir erkekle bir bayan tartisma yapiyor devamli evin icinde..inan bende cok SIKILDIMM..biraz dön ve hane icinde olanlara bak..dünya senin etrafinda dönmüyor sadece..SILKELEN ve biraz ilgilen kendi kanindan ve canindan olan insanlarla..cnm bakk..ailede birsey var,bildigin yada bilmedigin..iyi seyler yasanmiyor yada yasanmayacak..biraz müdahele et olanlara,ilgilen..kilolu insanlar var,atisiyorlar..sanki ortalik birbirine girmis..dilegin icin beklemek zorundasin..akannehir

banada bakarmısınız evlilik için şimiden teşekürler

cnm sen niye bu kadar tedirginsin..sanki dünyalar basina yikilmis,nedir bu kadar icerledigin sey..senden az bisey uzun boylu bir erkegin ihanetimi desem baska birseymi desem..cok zoruna gitmiss..ama uzatma bence,sen üzülürsün karsindaki erkek aladagdan serin..bayrakli bir yerden haber gelecek cok sevineceksin..önün cok acik cnm..aydinliklar icindesin..evlilik icin biraz daha zaman var..ama sunu söyleyebilirim,beyaz tenli bir erkekle tanisacaksin,aileside cok temiz kendide..bu senin kismetin olacak..esmer yapili bir kadin var cok fena bu..uzak durr lütfen..cok konusuyor,konustukcada batiyor..dinlemeyin bunu..laf cok icraat yok..bu kadinin evinizin icine girmesine izin vermissiniz lütfen yapmayin..ici kötülük dolu..sen uzaga gelin gidebilirsin haberin olsun..evlilik hayatin cok güzel olacak..ama aile icinde biraz huzursuzluk var onuda söylemeden gecemem..dileginde gerceklesecek ama dikkat ett..takintili olma...opuyorumnanaktan

saol ablacım ağzına sağlık.orta düğün falan yok aslında aday bile yok:)ama ev gerçekten çok karışık.baya bi olaylar var müdaha etsekte değişmeyen şeyler.dediğin gibi bu durum beni çok bunaltıyor.ayrıca evet hepimiz esmeriz annnem hariç.bide ailecek zayıfızdr aslında.

sezen abla dort yandan cektım agzına yüregıne saglık dıyorum sımdıden

Eklentiler

• $Görüntü040.jpg
    $Görüntü040.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 67
  • $Görüntü044.jpg
    $Görüntü044.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 72
  • $Görüntü047.jpg
    $Görüntü047.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 70
  • $Görüntü048.jpg
    $Görüntü048.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 58
devamıda bunlar......................................

Eklentiler

• $Görüntü050.jpg
    $Görüntü050.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $Görüntü057.jpg
    $Görüntü057.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 69
  • $Görüntü060.jpg
    $Görüntü060.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $Görüntü062.jpg
    $Görüntü062.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 43
sezen ablacım bende yeni falımı albümüme ekledim.rica etsem bakarmısın?şuan hayatımdaki kişiyle evlilik olucakmı yada onun benimle ilgili düşünceleri nelerdir?bunları merak ediyorum ablacım...şimdiden çok teşekkürler...

cnm sana yarin sabah bakayim..opuyorumnanaktan

X