Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

farklı olması için mi dıyorsun canım?

ya ne bılım senınkı hıc aklımda olmayan bazı şeyler söylemiştin çıktı ondan dolayı geçen gün dıye söylemiştim ama ok o zaman malen baksın .malen bakabılırmısın rica etsem ben cok merak edıyorum ya...alkisalkisalkis

tmm cnm ben bakayim okk..

cnm iki kiz gördüm ben ikiz olmasa bile,2 cocuk var,bu kesin...kaydirigubbakcemile2

Hadi hayırlısı canım.... Ard arda deyince hemen bebek düşünmüyorum ya hani.O yüzden ısrar ettim... Hayırlı sağlıklı olsunlar inş. Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.Evlatlarımızı bize bağışlasın inş.

Canım birde nikah var dedin ya.Evde bir yeğenim var yaşı küçük.Ablam var ama eşinden ayrı yani evlenmedi yıllardır şimdi de evlenmez gibi geliyor biz ondan ümidimizi kestik ama inş. o dur evlenecek kişi....

tamam canım sana zahmet olmazsa cok sevınırım....ama ne zaman müsait olursan ozaman bak.
senı sıkboğaz etmek istemem ama fazla merak edıyorum.sanırm ben cok sabırsız bır ınsanım yamafoldumben

Allah hepimizin yavrusunu bagislasin..seninkinide kucagina sag saglim almak nasip etsin

çok teşekkürler ablacım yüreğine sağlık...a.s.

çok teşekkürler ablacım yüreğine sağlık...a.s.

resimleri yüklerken çok zorlandım dilerim başarabilmişimdir..

bir tane resim kalmış onuda yapabildim sonunda sezencim ve malencim şimdiden çok teşekkür ederim zahmetleriniz için ve en önemlisi ilginiz için..

bir tane resim kalmış onuda yapabildim sonunda sezencim ve malencim şimdiden çok teşekkür ederim zahmetleriniz için ve en önemlisi ilginiz için..

biz burda hem eglence, hem birseyleri paylasiyoruz..asil ben tasekkür ederim hepinizin ilgisi icin cnmcimmm..

Buraya nasıl resim ekleniyor arkadaşlar nasıl yapıyosunuz o kadar uğraştım yapamadım

biz burda hem eglence, hem birseyleri paylasiyoruz..asil ben tasekkür ederim hepinizin ilgisi icin cnmcimmm..

haklısınız, kahvenin ve falın bahane olduğu güzel sohbetler ve arkadaşlıklar için.. :) benim yorumumuda merak ediyorum..

Selam

Falina gecelim hemen sonra degerlendirme yaparsin:)

Birne cok kizmissin yada kizacaksin bilmiyorum ama sanki bir olayin icinde buluyorsun kendini...Ve kendi kendine nerden uydum akliniza diyorsun..Yani okadarki kizacagin birsey bu..
Bu aralar seni cok karamsar ve SIKINTIDA görüyorum,
Hani aniden biryerden haber gelecekmis gibide icinde garip ir heyecan,garip bir his var..

Biri el uzatmis ama tutup tutmamakta kararsizlik yasiyorsun ee birazda güvensizsin etrafindakilerine...Bu kisi aslinda gizemli geliyor sanada cözülmesi kolay biri ve icide temiz..

Ev icinde olur yada bulundugun yerin icinde olur ama bir erkek var orta yaslarda normal boylu esmer bu insanla cok catisma yasamissin,o ne derse desin sen yine bildigini okuyorsun ve buda o erkegin hosuna gitmiyor..

Aman sakin ha etrafinda oynak tipli ne oldugu belirsiz bir bayan var,gözleri hafif iri bu kisi cagirsada arasada gitme..Sonu karanlik...

Son zamanlarda kendini cok salmissin ama bu bir sendrom yakinda gececek...
Pek bir kalabalik ortam görmüyorum sana,beklentilerin bir hayli fazla ama hemen hepsine sahip olamazsin...

Fincanin Kapagindada sevinecegin bazi gelismeler olacak,sen cok aglayan birisin özeliklede yalniz kalmayi cok seviyorsun...

Birinden haber bekliyorsun ama sirt cevirmis bu kimse sanki kafasi kalabalik ve sorunlari var,yani senle alakali bir durum degil bu üstüne alinma...

Valla eve birisi icin birileri geliyor ya bu sen olabilirsin yada baska ablan kardesin var ise o olabilir...Ev ici ne cook cokk ferah nede okadar karanlik orta seker..

Biraz maddi bir sorun var ya birsey alinmis onu yükü agir geliyor yada bir masraf yapilmis....Senin yolun temiz eee daha ne diyeyim:)

Teşekkür ederim..

Son düzenleme:
buyrunuz...?

Eklentiler

• $Fotoğraf-0155.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 53
  • $Fotoğraf-0154.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $Fotoğraf-0156.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $Fotoğraf-0159.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 40
  • $Fotoğraf-0158.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 41
devamı...

Eklentiler

• $Fotoğraf-0160.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 56
  • $Fotoğraf-0161.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $Fotoğraf-0162.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $Fotoğraf-0163.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 40
sezen abla seni merakla beklıyorum..... yollarını birisi gözlüyor...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…