Canim ozaman ben bakayim sana Sezen ablanin basi cok kalabalik oldu:hulya:
Evet hatirladim ben hastaydim ve tam bakamamistim..Ama bana aksama kadar müsade ver olurmu?
Birazdan cikmam lazim Okul icin ama dönünce ilk isim senin falina güzel bakmak olacak..kaydirigubbakcemile5
Canım aslında henüz çok büyümedi göbişim ama birden büyüyecek demekki.... :)
gülibik geldinmi cnmm....iyisindir insallah..zemuszemus
Bu da tabak canım.Yinemi dertliyim nedir ? :)
ya bak cnm tabaginda cok net cikmis,hani ogünkü baktigim falda bir kadin cikmisti..sen demistinki gelecek..karsi karsiya gelmemeye calis..eger karsi karsiya gelirsen,esin üzülecek.aranizda kalmis,bayagi sinirli konusmalar gececek cünkü..:umursamaz:
Iyiyim ablacim merak etme:)Alles in ordnungyerimseniben
Hayata isimli kizimizin falini ben aksam bakarim abla,gecen sen bakmissin oan,seni biraz yükten kurtarayimda rahat et..was machst du?alles klar?
Ay bu kadın şimdi doğumdan önce hamişken gelirse eğer erken doğum yaptırır bana sinirden
malen sezen müsaitse akşam yada şimdi o bakabılırmı cunku zaman ıcın degılde şöyle bsy var oncekı falın cogu cıktı sımdıde onunla ılgılı bsy ıcın merak edıyorum.bakalım neler dıyecek...içine neler dogacak tabı sız ıkınız ıcınde uygun olursa...
karsi karsiya geleceksiniz buna hazir ol..ayrica gecen baktigim falda sana sürpriz olabilir demistim..ikiz olabilir,cift cocuk gördüm zaten sanada söylemistim...
Kız valla kızma bana ama inanasım gelmiyor.Neremden çıkacak bu bebeler ay :) Olsa dünyalar benim olur ne kadar mutlu olurum ama bende o şans yokmuş gibi geliyor.Hadi hayırlısı olsun.O kadın gelecek bu arada.Senin baktığın gün eşime sordum yokladım biraz.Bayramda gelme durumları var dedi.Bayramda gelmeseler bile doğuma gelir.Yani gelmesi yakın.Bu konuda haklısın mecburen karşı karşıya geleceğiz ve sinir olacağız birbirimize.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim ?