Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

gülibik geldinmi cnmm....iyisindir insallah..zemuszemus

Bir sürü hamile arkadaşım akrabam var etrafımda belki onların göbişleridir :)

Eklentiler

• $IMG0061A.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 40
Bu da tabak canım.Yinemi dertliyim nedir ? :)

Eklentiler

• $IMG0072A.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG0073A.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 35
böyle birden deneyeyim birde bakalım olacakmı?

Eklentiler

• $IMG0063A.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 32
tamam malencim.napalım beklıyım bakalım....

ama sezen abla sen bakabılırsen eger bakabılırmısın ?
çünkü geçen yorumlar baya bı cıkmaya başladı.oyuzden aslında meraktayım...

Canım en sonunda eklemeyi başardım tabağı bir ayrı fincanı bir ayrı çok şükür.Seni yormadan ağır ağır bak canım... Hayır olsun inş. Ağzınada yüreğinede sağlık şimdiden :)

gülibik geldinmi cnmm....iyisindir insallah..zemuszemus

Iyiyim ablacim merak etme:)Alles in ordnungyerimseniben
Hayata isimli kizimizin falini ben aksam bakarim abla,gecen sen bakmissin oan,seni biraz yükten kurtarayimda rahat et..was machst du?alles klar?

Bu da tabak canım.Yinemi dertliyim nedir ? :)

ya bak cnm tabaginda cok net cikmis,hani ogünkü baktigim falda bir kadin cikmisti..sen demistinki gelecek..karsi karsiya gelmemeye calis..eger karsi karsiya gelirsen,esin üzülecek.aranizda kalmis,bayagi sinirli konusmalar gececek cünkü..:umursamaz:

malen sezen müsaitse akşam yada şimdi o bakabılırmı cunku zaman ıcın degılde şöyle bsy var oncekı falın cogu cıktı sımdıde onunla ılgılı bsy ıcın merak edıyorum.bakalım neler dıyecek...içine neler dogacak tabı sız ıkınız ıcınde uygun olursa...

Yok canım ben zaten kendimden uzak tutuyorum öyle durumlarda.Eşimde aynı şeyi yapıyor mümkün olduğu kadar benden uzak tutuyor beni kıran üzen insanları sağolsun.Çünkü yan yana getirdiği zaman eşimde bende çok üzülüyoruz.Ne kendini nede beni üzmemek için uzak tutuyor.Daha gelmedi ama gelme durumları varmış.Eşime 'benden uzak tut'dedim.Senin yanındayım dedi sağolsun.Bana bulaşmadığı sürece sorun yok şimdilik çok şükür :)

Yine iki kız bebek çıkmışmı teyzesi :) Bazen keşke ikiz olsa dediğim oluyor.Ama ayrı ayrı ard arda iki doğum hiç düşünmüyorum inanki.

Ay bu kadın şimdi doğumdan önce hamişken gelirse eğer erken doğum yaptırır bana sinirden

Iyiyim ablacim merak etme:)Alles in ordnungyerimseniben
Hayata isimli kizimizin falini ben aksam bakarim abla,gecen sen bakmissin oan,seni biraz yükten kurtarayimda rahat et..was machst du?alles klar?

tmm cnm..iyi olduguna cok sevindim..bendede ne olsun iste.hersey yolunda..seni burda görmektende cok mutlu oldummmkaydirigubbakcemile2

Ay bu kadın şimdi doğumdan önce hamişken gelirse eğer erken doğum yaptırır bana sinirden

karsi karsiya geleceksiniz buna hazir ol..ayrica gecen baktigim falda sana sürpriz olabilir demistim..ikiz olabilir,cift cocuk gördüm zaten sanada söylemistim...

malen sezen müsaitse akşam yada şimdi o bakabılırmı cunku zaman ıcın degılde şöyle bsy var oncekı falın cogu cıktı sımdıde onunla ılgılı bsy ıcın merak edıyorum.bakalım neler dıyecek...içine neler dogacak tabı sız ıkınız ıcınde uygun olursa...
sezen mümkünse sen bakabilirmisin ya malen yada sezen dedim ama dogrusunu isterseniz sezen bana hanı sen perşembe koy demiştindiya o yuzden bugun ekledım sen bak dıye.tabı uygun olursa sana.

cnm zamanim olursa bugün,olmassa yarin sabah tmm...ama bana kalirsa malen baksin,degisiklik olsun,genede sen bilirsin cnm...

karsi karsiya geleceksiniz buna hazir ol..ayrica gecen baktigim falda sana sürpriz olabilir demistim..ikiz olabilir,cift cocuk gördüm zaten sanada söylemistim...

Kız valla kızma bana ama inanasım gelmiyor.Neremden çıkacak bu bebeler ay :) Olsa dünyalar benim olur ne kadar mutlu olurum ama bende o şans yokmuş gibi geliyor.Hadi hayırlısı olsun.O kadın gelecek bu arada.Senin baktığın gün eşime sordum yokladım biraz.Bayramda gelme durumları var dedi.Bayramda gelmeseler bile doğuma gelir.Yani gelmesi yakın.Bu konuda haklısın mecburen karşı karşıya geleceğiz ve sinir olacağız birbirimize.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim ?

cnm iki kiz gördüm ben ikiz olmasa bile,2 cocuk var,bu kesin...kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…