cnm arkadasin uzun boylu esmerle kumral arasi bir erkekle konusma yapiyor,ama bu konusma baska biri icin..2 kisa yolu var,önleri acik..gene cok kilolu kumral bir erkekle iri gögüslü cok zayif bir kadin konusma yapiyor,ama erkek cok israrci..hanede bir yol düsünülüyor 4 kisi gidilicek yola..fakat hanede yasayan ve bu yola gidecek olanlardan 2 kisi cok SIKINTILI..dertleri var,SIKINTILARI var.gene hanede yasayan bir bayan var,zaten ailedeki SIKINTININ cogu bu bayan icin..güzel bir ay dogmus,yolun acik aydinlikli..bir soru isareti var kafanda,biri icin cok düsünüyorsun..bir kagit bekliyorsun,eline gececek..sirti kambur bir erkek var,bu bir anahtar düsünüyor ama problemli biraz..bir bayandanda haber bekliyorsun cok yakinda gelecek bu haber..dilegin cok temiz,gerceklesek..opuyorumnanaktan
Ard arda yüklediğim bu 4 resim haricinde 1 resim üstte tek eklemiştim ya toplamda 5 resim var yani.Görebildiğin kadarıyla bu sefer biraz daha net çektim sanırım çok şükür.Tabağıda ekleyeceğim birazdan canım....
Fincanı tabağımdan çekerken bir tane damla sıçradı masaya.ıyidir inş. Birde fincanımın tam ortasında fotoda gözükmüyor ben bile dikkat edince gördüm böyle bir nokta var dolgun değil ama telvesi az.
Canim ozaman ben bakayim sana Sezen ablanin basi cok kalabalik oldu:hulya: Evet hatirladim ben hastaydim ve tam bakamamistim..Ama bana aksama kadar müsade ver olurmu? Birazdan cikmam lazim Okul icin ama dönünce ilk isim senin falina güzel bakmak olacak..kaydirigubbakcemile5