Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

Sana bahsettigim resimler..Ama bak bu benim ilk göz agrim ilk yaptigim resim..:):)

9419_160318536121_719386121_2702701_5496742_n.jpg

Çok hoşmuş malen yaaaa
Özellikle peri(sanırım)nin kanatları çok hoş
çalışmalarında başarılaaaar canım

Sezencim ne diyecegimi sasirdim dogrusu, bu kadar cikar bi fal artik.. dun ve bugun hersey ustume geliyo gibi hissettim dedigin gibide gidip kurtulmak istiyorum :p. Annem o kadar uzerime geldiki artik sabrimi siniyor diye dusunmeye basladim ve bugun benimle konusmamasini rica ettim =)). Hayatimda ciddi degisiklikler yapmayi dusunuyorum ve bunun icinde basladim bile.. zamanin olursa bidaha bakmani rica edicem senden =).

Bide nedense butun bunlar olurken ben disardan kendimi izliyor gibi oluyorum ve duzelicegini hatta bazi sorunlarin hayatimdan tamamen cikacagina emin gozuyle bakiyorum. Artik bazi seyleri ciddiye almanin zamani geldi sanirim, fazla gevsek davranmanin neticesi bunlar cunku.

cnm tabiki bakarim ama aradan biraz zaman gecsin tatlim..arka arkaya bakarsam aynisi cikar oda biseye yaramaz ok sekerrrr.....kaydirigubbakcemile5

sezen canım senı sıkıştırmıyorum ama yarını sabırsızlıkla beklıyorum.

kalbini derinden yaralayan birsey var senin..sanki biri kalbini yerinden cikarmis cnm..:)))cok üzülme sakin yakin zamanda 4-5 beyaz tenli erkekli bayanli misafir var:))cok hayirli görünüyor..kötü düsünmeyi aklindan cikar..cok kismetli bir dönemdesin cnm..is hayatinda önemli degisiklikler olacak..kumral insanlarin arasinda görüyorum seni,cokta yükselisin var..yol var cnm acik ama isle ilgili bu..uzun boylu beyaz tenli zayif bir erkek var,gözü üstünde ve cok düsünüyor,ama korkma iyi seyler düsünüyor..senin falindada huzur duydum ben..telasli bir yapin var,hersey olsun bitsin bir an önce diyorsun..parada var cnm,dedigim gibi cok kismetli bir zamandasin su an..bir kalabaliga gireceksin cekemeyen cok insan var ama seni..gözler üstünde..seni üzmelerine izin verme,salla gitsin..özellikle sisman bir kadin var,aman aman uzak dur..sihirli bir lamba cikmis,yeni bir baslangic,ama dikkat et,SIKINTIYA sokmasin seni..kisa boylu tiknaz bir kadin var,devamli senle görüsen,ayni köpek gibi cikmis,sende taniyorsun bunu,cevap verme buna,sen cevap verdikce,kendini bir halt saniyor..üstüne gelmelerine izin verme,bu yüzdende kimseyle tartisma cünkü küslügün var..hükümet kagidi cok temiz,isin olacak..tabagina gelince,esmer bir erkek var,fazlasiyla seviyorsun bunu,ama güvenme,bana sorarsan..cünkü bazi seylerde uyusamiyorsunuz,kafa kafaya cikmissiniz..sana SIKINTIDAN baska birsey vermeyecek..tavsiyem su,bir beyaz tenli erkek,birde esmer..beyaz tenli olan senin icin cok hayirli..digerinden bana kalirsa uzak dur..dilegindede bu esmer erkek var,unut gitsin ..sen cok yükseleceksin cünki,önün cok parlak cnmcim..vavvvvvv uzun yolda gözün kalmis,gözyasida dökmüssün..simdilik bu kadar cnmcim..opuyorumnanaktan

canm tesekkur ederım ıcımı okumuşsun resmen...
esmer erkek benım eskı erkek arkadaşım dedıgın gıbı kafalarımız uyuşmadıgı ıcın 10 gun once ayrıldık.
ama beyaz tenlı olan sanırım yenı bırısı olarak çıktı.bırsey sorucam bu gördüğün beyaz tenlı erkek iş cevresındekı benı sürekli düşünen beyaz erkek kısı ıle aynı kısılermı yoksa farklı kişi mi?
aralık sonu terfı etmeyı dusunuyorum senınde falında cıkmış ınsallah deıdıgın gıbı olur canım.beyaz kadın ve şişman kım bılmıyorum ama sanırım zamanla tanıyacagımdır.
yorumun ıcın cok cok tesekkur edeırm..

canm tesekkur ederım ıcımı okumuşsun resmen...
esmer erkek benım eskı erkek arkadaşım dedıgın gıbı kafalarımız uyuşmadıgı ıcın 10 gun once ayrıldık.
ama beyaz tenlı olan sanırım yenı bırısı olarak çıktı.bırsey sorucam bu gördüğün beyaz tenlı erkek iş cevresındekı benı sürekli düşünen beyaz erkek kısı ıle aynı kısılermı yoksa farklı kişi mi?
aralık sonu terfı etmeyı dusunuyorum senınde falında cıkmış ınsallah deıdıgın gıbı olur canım.beyaz kadın ve şişman kım bılmıyorum ama sanırım zamanla tanıyacagımdır.
yorumun ıcın cok cok tesekkur edeırm..

bu erkek tamamen ayri duruyor cnm..ama cok hayirli olacak bu insan sana..Şeniz

sezencım ınsalllah canım ya ınsallah.
çok teşekkür ederim.çok sağol fal için..inşallah ağzından bal gibi dökülen şeyler gerçek olur canım benım.
malencım bu arada yaptıgın tablolar süpermiş.bayıldım...

çok teşekkür ederim.çok sağol fal için..inşallah ağzından bal gibi dökülen şeyler gerçek olur canım benım.

hayata kız sendemi burdasın
diğer topikdede corel vardı topik küçükmüş gerçekten kaydirigubbakcemile3

birsey degil cnm..insallah istedigin hersey gercek olurkaydirigubbakcemile5

prettywitch cnm...1 hafta sonra sana bakayim falin cok SIKINTILI cikiyor..FINCANA baktigim zaman icime SIKINTI düserse bakmak istemiyorum..buda benim hisslerimden kaynaklaniyor..ne hikmetse falin cok agir senin..ama cözecegim yakinda ..biraz sabirr..

malencim nerdesin yaa...özledim vallahi..opuyorumnanaktan

Burdayim ablacik geldim:):)
Bende vermisse dich ablam...Kizlar teker teker gelinakannehir
Kac gündür rüyalarimda fincan falan görmeye basladim:1shok:
Bir kac gün bakmiycam ben ablam fala beynim dönüyor hohohoho:bbo:

Bugün Fountainhttp://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=83602 fali var ona bakicam gerisinide hafta sonuna atariz valla kizmayin kizlar ben hayatimda günde 4 -5 fal baktigimi hatirlamiyorum:umursamaz:..ve okuldan dolayi dersleride boslarsam ayvayi yerim:nazar:......
Biraz sabredin Sezen abla ile bakacagiz,kimseyi geri cevirmeyiz korkmayin:)

ABLALARIM Bİ YAKINIMIN FALINI EKLİYORUM RİCA ETSEM BAKABİLİR MİSİNİZ? YAŞ 22 BAYAN VE BEKAR

cnm tabiki bakarim ama aradan biraz zaman gecsin tatlim..arka arkaya bakarsam aynisi cikar oda biseye yaramaz ok sekerrrr.....kaydirigubbakcemile5

editt.. bi sure fala baktirmaktan vazgectim =)

Son düzenleme:
kizlar hafta sonu yokum almanyaya gezmeye gidiyorum..pazartesi sabah görüsmek üzerekaydirigubbakcemile2

X