Gelinlik Modelleri Türbanli gelinlik seceneklerı ıcın yardım istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya internette pek güzel türban modelleri yok en iyisi evlenen türbanlı arkadaşların sıkı takipçisi olmak :) Nolur arkadaşlar bize yardımcı olun gelinlik fotoğraflarınızı bizimle paylaşın..

arkadaşlar bala gelinlikteki modelleri cok begendim.diktirmektense hazır alma taraftarıyım.fiyatları konusunda bir bilgisi olan varmı yardım edermisiniz:dance:

arkadaşlar bala gelinlikteki modelleri cok begendim.diktirmektense hazır alma taraftarıyım.fiyatları konusunda bir bilgisi olan varmı yardım edermisiniz:dance:

evet ben bılıyom abıye beyendım 6-7 mılyardı cok pahalı model cal dıktır

Kızlar Bala'nın açılış sayfasında sarı bir elbise var ben bittim ona ya çok güzel bence ama kataloglaırnın arasında göremedim klava:

ya kızlar internetteki modeller gerçekten çok kötü hani başbakan oğlunu evlendirmişti gelininin gelinliği çok hoştu onu bulursam eklerimm inşallah.şimdiden kolay gelsinnn

KK´da paylastinmi gelinlik resmini canim? Yada ben mi denk gelmedim?? Merak ettim..opuyorumnanaktan

kızlar kadir topbaşın gelinin elinliği güzelmişş birde bunun üzerine türban yapılırsa çok şık olur gibi geldi ne dersinizzzyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…