Gelinlik Modelleri Türbanli gelinlik seceneklerı ıcın yardım istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay birden düğün günüm ve gelinliğim geldi aklıma ne kadar da güzel onu giymek yine eşimle evlensem yine giyerim valllaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

ay birden düğün günüm ve gelinliğim geldi aklıma ne kadar da güzel onu giymek yine eşimle evlensem yine giyerim valllaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

ya ne mutlu evlı olup böyle dusunenler az ıns bizde böyle derız evlendıkten sonra bileee :1hug:
yoksa yenıevlımısın? :asigim:

selam kızlar
yine evlilik hazırlığı başlığı altında
"masalımdan" diye bi başlık var
ve gördüğüm en güzel tesettürlü gelinlikte o
kesinlikle o derim ben
aratın bulursunuz formda

sevgiler

sizde bulduklarınızı ekleyin lüften

Merhaba arkadaslar..Kesınlıkle bırcogunuzun soyledıgı gıbı nettekı tesetturlu gelınlıkler adı altınd sergılenen modeller genelde guzel degıl aralarında tek tuk cıkıyor ıyıler ayrıca turban modellerınden bazıları da cok komık hıc hosuma gıtmıyor zevk meselesı tabı kı..Aralarında en guzeller Bala Gelınlıkte o da Izmır de..Ayrıca Nuans ın modellerı bır harıka sıze tavsıyem modelı secın ve ufak degısıklıklerle ıstedıgınız sekılde dıktırın..Yanı ılla kı tesetturlu gelınlık bakmayın zaten cok kısıtlı onlar cogu da demode..Sposa dergılerınden de bakabılırsınız...Ben de guzel modeller buldukca eklemey calısıcam..Sevgılerımle

canım bende türbanlıyım açıkcası gelinliğimi kendim tasarlamayı düşnüyorım bi kaç gelinlik modelini pc indirim açıklar ama bi kaç dokunuşla çok güzel türbanlı gelinlik olabilirler sende kendi kafanda tasarlamaya bak git gelinlikcileri dolaş fikir edenin

balanın İstanbulda subeside var bende baktm ama fıytlar ucukkk kafamçokkarıştı

ben hayatımda böyle güzel tesettürlü gelinlik görmemiştim sayfalara bakıyodum aybike_zehra yazmış mı derken buldum
Bence bu tarz bişey düşünebilirsin...çokkk güzell

evet cnm bırı daha söyledı bende baktım cok güzelmişgerçektennn hihoyyyt

bence tesettürlü olmayan bi gelinliğin üstüne cepken yada kaftan tarzı diktirip tesettürli yaptırabilirsin çünkü tesettürlü gelinlik deyince güzel model çıkmıyo pek

daha çok buldum ama şuan vaktim yok koymaya daha sonra eklicem

Son düzenleme:
arkadaşlar bu topiği takip ediyorum çok hoşuma gidiyo :) bi önerim var sizlere emre belözoğlunun eşinin gelinliğini gördüünüzmü? alt kısmı çok güzel etek kısmı.ben gelinliklerin etek kısımlarını pek beğenmiyorum dümdüz olanları..ama o kızınki çok güzel yaa:d hepinize mutluluklar

:1no2: GÖRMEDIM BENNN VARMI RESIM

bence tesettürlü olmayan bi gelinliğin üstüne cepken yada kaftan tarzı diktirip tesettürli yaptırabilirsin çünkü tesettürlü gelinlik deyince güzel model çıkmıyo pek

ama cepken lerden de öög geldı :teselli:
hep öyle farklı bişey lazımmm

ama cepken lerden de öög geldı :teselli:
hep öyle farklı bişey lazımmm

cepken yerine farklı bişey uygulanabilir uzun kollu yine tek olarak yani elbise şeklinde olabilir.zaten benim hoşuma giden etek kısmı belirttiğim gibi...hoş olmuş en azından diğer gelinliklerden farklı olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…