- Konu Sahibi EU2
-
ay birden düğün günüm ve gelinliğim geldi aklıma ne kadar da güzel onu giymek yine eşimle evlensem yine giyerim valllaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Merhaba arkadaslar..Kesınlıkle bırcogunuzun soyledıgı gıbı nettekı tesetturlu gelınlıkler adı altınd sergılenen modeller genelde guzel degıl aralarında tek tuk cıkıyor ıyıler ayrıca turban modellerınden bazıları da cok komık hıc hosuma gıtmıyor zevk meselesı tabı kı..Aralarında en guzeller Bala Gelınlıkte o da Izmır de..Ayrıca Nuans ın modellerı bır harıka sıze tavsıyem modelı secın ve ufak degısıklıklerle ıstedıgınız sekılde dıktırın..Yanı ılla kı tesetturlu gelınlık bakmayın zaten cok kısıtlı onlar cogu da demode..Sposa dergılerınden de bakabılırsınız...Ben de guzel modeller buldukca eklemey calısıcam..Sevgılerımle
http://www.kadinlarkulubu.com/evlilik-hazirligi/224641-masalimdan.html
bende tesettürlüyüm buda benim gelinliğim inş. beğenrsinizhihoyyyt
sa aybike zehra
RZU moda evinin tel. numarasına ulaşamıyorum
rica etsem iletişm bilgisini verir misin?
birde diktirdiğin fiyat kiralık fiyatımı yoksa satılık fiyatımıydı?
cevaplarsan sevinirm
sevgiler
bu konuda başka topicte yok muydu?
http://www.kadinlarkulubu.com/evlilik-hazirligi/224641-masalimdan.html
bende tesettürlüyüm buda benim gelinliğim inş. beğenrsinizhihoyyyt
ben hayatımda böyle güzel tesettürlü gelinlik görmemiştim sayfalara bakıyodum aybike_zehra yazmış mı derken buldum
Bence bu tarz bişey düşünebilirsin...çokkk güzell
arkadaşlar bu topiği takip ediyorum çok hoşuma gidiyo :) bi önerim var sizlere emre belözoğlunun eşinin gelinliğini gördüünüzmü? alt kısmı çok güzel etek kısmı.ben gelinliklerin etek kısımlarını pek beğenmiyorum dümdüz olanları..ama o kızınki çok güzel yaa:d hepinize mutluluklar
bence tesettürlü olmayan bi gelinliğin üstüne cepken yada kaftan tarzı diktirip tesettürli yaptırabilirsin çünkü tesettürlü gelinlik deyince güzel model çıkmıyo pek
ama cepken lerden de öög geldı :teselli:
hep öyle farklı bişey lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?