Lütfen bunu yorumu dikkate almayın 2 ayda bile burnum o kadar değişti kiBurnum çok kıs ve zordu ama çok kücük istemediğim gibi erkek burnu da istemedim ve ozellikle de kendisine ön profilin benim için çok önemli olduğunu söyledim .Burnum önden ince olmali asla geniş ve tombul olmamalı dedim .İlk ameliyatımı burnum önden geniş diye olup üstüne bi de burun sırtımdan olmuştum .Doktorum komple burnumu maf etmisti şimdi ise ameliyatsiz burnumun 4 kati büyüklükte tombul iğrenç bir burnum var
Çok gerginken yazdığım bir yazı dediğim için doktorum gerçekten bu işin 1 numarasıKalın mı incemi burun deriniz kalınsa eğer zaten 4 ay erken ince ise yinede 6 ay en erken zarifleşir bence burnunuz
Evet konuştum baya yardımci oldu .Burnum yavaş ileşiyor tamamen vucüdümla alakalı bir şey .Hocam sağ olsun bayq beni rahatlattı
Çok sevindimÇok gerginken yazdığım bir yazı dediğim için doktorum gerçekten bu işin 1 numarası
İlk ameliyatmı yapan doktor burnumda kıkırdak bırakmamıştı
Çok şükür tural hoca Turkiyede
Keske acil durumlar icin daha erken revziyon yapsa 1 sene beklemem bu burunla imkansız çünküÇok sevindimrevizyon işi tamamen sabır şişlikleri inmesi çok uzun zaman alıyor eminim 6 ayda 1 sene de iyice oturacak daha güzel olacak
Keşke maalesef en az 1 sene beklemek lazım dokular vs anca iyileşiyorKeske acil durumlar icin daha erken revziyon yapsa 1 sene beklemem bu burunla imkansız çünkü
Tural hoca ilk ameliyatımda maf olan burnumu baya düzellti sağ olsun
Çok erken daha bi de benim revizyondu .Burnum çok zorduBen de Tural hocaya ameliyat oldum ama sorunuzu gördükten sonra biraz korkmuştum şu an hala atelim var acaba erkek burnu mu çıkıcak diye benim ilk ameliyat sizin de içinizin rahatlamasına çok sevindim
Merhaba daha çok erken ve 2 gün önce burun ucuma,sırtına va içine iğne yaptıGecmis olsun çokk sevindim şimdi iyi olmanıza. Darısı başımıza diyelim. Özelden foto gorme şansım var mı
Merhaba daha çok erken ve 2 gün önce burun ucuma,sırtına va içine iğne yaptıGecmis olsun çokk sevindim şimdi iyi olmanıza. Darısı başımıza diyelim. Özelden foto gorme şansım var mı
İdeal olan 1 yılKeşke maalesef en az 1 sene beklemek lazım dokular vs anca iyileşiyor
Ama kucuk ve kisa kalan burunlara gec müdahale etmek yerine erken etmek lazımmış. Öbür turlu daha zor oluyormus.Keşke maalesef en az 1 sene beklemek lazım dokular vs anca iyileşiyor
1 senede önce çoğu doktor müdahale etmiyor Örneğin Tural hoca 1 sene geçmeden hiçbir hastayı ameliyat etmiyormuş keşke beklemesek maalesef işin en zor tarafı.. bende burun ucumu düşürdüm 13 ayıma doktorumu anca yaptıAma kucuk ve kisa kalan burunlara gec müdahale etmek yerine erken etmek lazımmış. Öbür turlu daha zor oluyormus.
Düşünceleriniz birden nasıl değişti öyle .. şu an içinize sinen doktorun yaptığı iğneden sonra ki görüntü mü acaba?Çok gerginken yazdığım bir yazı dediğim için doktorum gerçekten bu işin 1 numarası
İlk ameliyatmı yapan doktor burnumda kıkırdak bırakmamıştı
Çok şükür tural hoca Turkiyede
Şuan nasılsın peki aynalara bakabiliyor musun bir de masa resmini bana da atabikir misin belki bizlere de umut olurMerhaba daha çok erken ve 2 gün önce burun ucuma,sırtına va içine iğne yaptı
Biraz şişti ama 2 haftaya geçermiş
Masa fotoğraflarımı çok beğe
İdeal olan 1 yıl
Benim burnum o kadar acıyordu ki
Tural hoca burnumdan bir sürü erimeyen dikiş çıkarttı
İlk ameliyatımda burnumdaki kıkırdakların hepsi alınmışti tural hoca dışında zaten kimse ameliyat edemezdi beni
İlk ameliyatımı antep fakülte hastahanesinde olmuştum hala kabus gibi geliyor
Kaşımı biyiğımı bile alamiyordum
Aynalara bakamıyordum bile
Revizyon için acele etmeyin en iyisini bulmaya çalışın .Revizyonlar daha zor ameliyatlar çünkü
Sevindim senin adına sevmemeiştin ilk zamanlar sanliEvet konuştum baya yardımci oldu .Burnum yavaş ileşiyor tamamen vucüdümla alakalı bir şey .Hocam sağ olsun bayq beni rahatlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?