Tupperware

konya merkez den ....gelis fiyatindan tupper ware almakisteyenler ...... bana burdan ulasabilirsiniz

temsilciliği bıraktım,
elimdeki ürünleri gelişine, bazılarını da gelişinden de ucuza bitirmeye uğraşıyorum
bilginize :)

Ürün satışı yapmak, üye toplamak yasaktır!

bir danışmana ya da çeyiz için alacağım bol miktar tupperi geliş fiyatından alabileceğim birisine ihtiyacım var...
şu an rizedeyim ama istanbulda birisi varsa ordan da irtibat kurabilirim

selam kızlaar
benimde annem sırf ablamla bizim çeyizimiz için tupper danışmanı oldu isteyenlere de indirimli veriyo ürünleri para kazanma amacıyla üye olmadı yani ama ne kadar da alsak yetmiyo bize bi mahallelik alışveriş yaptık yani
neredeyse tüm ürünlerini kullandım memnun olmadığım ürün olmadı.bilgi almak istediğiniz üründe yardımcı olabilirim.
bu arada Antalyadayım

mini şef süper rondo yada antartika set varmı elinizde fiyatları nelerdir

merhaba bende mini sef antartika mevcut... cok memnunum.. fırsat ürünlerinden alıyorum alacaklarımı... ozaman uygun oluyor... cok memnunum.. mini sef kücük yemek yaparken koyuyorum onume sogan maydanoz gibi ince dogranacakları hallediyorum... sulandırmıyor... rende ile dograma işlemlerimi hallediyorum...umarım yardımcı olmusumdur...

Bende de hepsi var ve memnunum sayilir bazi seyler sacma ama genelde memnunum:)

bende salata mağzemeleri içine koymak için aldım yıkayıp mı koyuyoruz sormak istedim içerisinde terleme yapıyor ve ıslak oluyor nasıl kullanıcağım yardım ederseniz sevinirim ayrıca yıkayınca kurutma aparatı da kullanıyorum yine nemli çok uzun süre taze kalmıyor yani

ben tinimini lerden aldım yeşillikler kurutucan geçirmeme rağmen ıslak gibi sulanıyo uzun gitmiyor bir püf noktası var mı acaba salata mı yapıp saklasam ne önerirsiniz

Bu sürahi ve saklama kapları var ya makarna vs saklamak için onları merak ediyorum aslında:44:
Yani plastik sürahide nasıl su lezzetli kalabilir pek inandırıcı gelmiyo bana..
Diğer ürünlerini kullanıorum üç şekerleri falan...
Hamur kabı varmış onu kullanıyorum kendiliğinden mayalanıp hamur oluyomuş falan diye umutlandım ama yok öle bişey
Saklama süresi uzun oluyo üçşekerlerin onu seviyorum...
Bi de nohut kuru fasulyeyi 1 saat ıslatınca hemen şişiyor öyle 1 gece önceden ıslatmaya gerek kalmıyor...
Ama sürahiyi anlamadım yani

Ben sürahisini birkaç aydır kullanıyorum. Kesinlikle koku ya da tat değişimi yok. İyi ki almışım.

Hamur mayalamak için eko kap kullanıyorum kendi kendine mayalanmıyor ama kapaklı oluşu falan güzel. Salata kısır yaparken de çok işime yarıyor hacimli olduğu için

Üç şekerler ve şeker kaplarda peynir saklıyorum. Gerçekten diğer kaplara göre daha uzun süre dayanıyor.

Ben ilk etapta peynir saklama kabından memnundum sonra ne oldu niye oldu hiç bilmiyorum peynir içinde küflenmiş...
Şaşırdım öyle olunca canım sıkıldı ne hevesle almıştım....
Peynir ıslaktı koyduğumda belki de ondan oldu bilmiyorum...

Merhaba bende tupperware de grup lideriyim ve 2 senedir ürünleri kendimde kullanıyorum sebze kaplarını kullanırken içine yerleştireceğiniz sebzeleri koymadan önce kağıt havlu koyup ondan sonra sebzelerinizi koyun ve daha sonra en üste tekrar kağıt havlu koyun öyle kapağını kapatın ve yan tarafındaki düğmelirin ikisinide açık bırakın.Daha sonra her açtığınızda kapağı kurulayın böylece sebzeleriniz bozulmadan uzun süre taze kalıcaktır.Güle güle kullanın

Peynir saklama kabının kullanımı biraz alengirli sanırım. Alanların yarıdan fazlası memnun değil o yüzden. Bana pek tavsiye etmemişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…