Tupperware

selam arkadaşlarr tupperwaree yenii üyee oldumm kpss sınvalarınaa hazırlanırken el harçlığım olsun istedimm almak istyen olursaa normal fiyatından daha düşükk fiyata veriyoum iletişimm iin özeldnnn görüşelimmm...sevgi ve saygılarımlaa

arkadaşlar bende çeyizime tupper almak istiyorum,burda çeyizlerini paylaşan arkadaşlardan görünce heveslendim ama hiç satan tanıdığım yok ankarada oturuyorum kendine geliş fiyatından verebilcek ankarada olan varsa bnmle özelden iletişime geçebilirmi?kazeni kızdırmayalım :)

Sevgili Ankaracım, ben sana geliş fiyatından tupper verebilirim canım :) özelden mailini atarsan konusalım,ben seni ürünler konusunda da en uygun ve kullanıslı olanlara yönlendiririm canım, ayıca bende sıkı bir tupper kullanıcısıyım :) ankara da değilim ama kargo olayını hallederiz canım sen takma onu...

Arkadaşlar ben danışmanım, özelden bana maillerinizi ulastırırsanız sizi haftalık indirimlerden bilgilendirirm, upucuza bu işi halletmiş olursunuz

Arkadaşlar ben danışmanım, özelden bana maillerinizi ulastırırsanız sizi haftalık indirimlerden bilgilendirirm, upucuza bu işi halletmiş olursunuz

Tupper ın elle çevrilen rondosundan aldîm,daha yeni Bilseydim senden alırdım kız

Selam kızlar,
Ben tupper danısmanıyım, bu önümdeki 5 hafta satıs hedefimiz var o sebepten tüm ürünleri gelişinden vereceğim + toplu alısverişlerde küçük süpriz hediyelerim olacak. kargo alısveriş tutarına göre ayarlanır, ya hediye koyarım kargo ödersiniz yada toplu alısverişe ücretsiz kargo olur. şimdi konu açacagım dileyen arkadaşlar beni ekleyebilir, sadece almak için değil bilgi almak isteyen yada üyelik düşünen arkadaslara da yardımcı olurum. konumun adı Çok uyguna tupperware'den çeyiz isteyenler olacak :)

hepinizi bekliyorummmmmmmmmmmmmmmm

bende maximix ve eko kap almak istiyorum geliş fiyatından ?

canım özel mesaj atamıyorum yazmıstım ama sen yine özel mesaj atmıssın :)) bana özel mesajdan mail adresini yaz da mailden konusalım. 7.5 lt hamur kabı normalde 60 tl ye yakındı sanırım, ben onu 38 e veririm. eko kap da bu ay 6 lı seti var 130 tl, ama ben onu 110 a veirrim. özelden mail atarsan bilgilendirebilirm

merhabalar salata kurutucusu harika aynı kapta saklıyabiliyorsun
mail adresim zuleyhasarikaya@mynet.com.
diğer ürünlerle ilgili de bilgi verebilirim.

tupperware ile tanışmam eşimin halasının hediye ettiği 2 lt lik mucize şeker kap ile oldu.kapağını nasıl kapayacağımı bilmediğimden pek bir anlamsız gelse de daha sonra kullanmayı öğrenince işimi çok kolaylaştırdı.maydanoz,dereotu,nane gibi salataya kullanacağım şeyleri yıkayıp kuruluyor daha sonra kapta saklıyorum çok iyi oluyor.şimdi yavaş yavaş tuppercı olmaya başlıyorum.kardeşlerime üçlü şekerpare aldım.birisine de 2 li tek parmak aldım.şimdi de peynir için kompaktus modelini sipariş verdim.saklama kaplarının çok işe yaradığını düşünüyorum.

işte aldığım şeker tupperware ler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…