Merhaba kızlar,
Ankarada tupperware isteyenler indirimli burayaaaaaaa
Özelden mesaj atın.
msj alımına kapalısın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar,
Ankarada tupperware isteyenler indirimli burayaaaaaaa
Özelden mesaj atın.
sürahisini aldım dört yıl önce hala ilk günki gibi ve bana da inanılmaz gelmişti ama doğru ...suyu yumuşacık yapıyo rahmetli kayınpederim çok severdi gelince hemen o sürahinin suyunu içerdi yumuşak diye... onada alacaktım ömrü vefa etmedi....geç olmadan sizde alın ....reklam gibi oldu valla...
Kızlar sizden yardım ve tavsiye rica ediyorum.
Elimde fazla tupperware ürünler var, hiç kullanmadığım.
Onları nasıl iade edebilirim?
İadeden ziyade, onların yerine farklı tupper ürün almak istiyorum, böyle bir gereksinimim var, yardımcı olabilir misiniz??![]()
ben üye olmak istiyorum ama şartları ve üyelik ücreti nedir?
Aldığım ürünlerin resmini de ekleyeyim fikir olur. Ben standart renkleri değil renkli cıvıl cıvıllarını aldım
Eki Görüntüle 519625 Eki Görüntüle 519624 Eki Görüntüle 519623 Eki Görüntüle 519622 Eki Görüntüle 519620 Eki Görüntüle 519621
Bir tupper satıcısına sorabilirsin. Bunlar standart renklerden daha pahalı ve herkeste her zaman olmayan renkler. Aldığın yerle konuş bence belki farkını verip değiştirebilirsinIlk resimdeki kutularin rengi ne guzel..
Bendede mavisinden var senelerdir ceyizimde bekliyor,
aceba degistirme imkanim olabilirmi??
Bir tupper satıcısına sorabilirsin. Bunlar standart renklerden daha pahalı ve herkeste her zaman olmayan renkler. Aldığın yerle konuş bence belki farkını verip değiştirebilirsin
kızlar rondo alacktım arçelikten fakat bu süper şef gerçekten süperrr gibiama karar veremedim mini şef (küçük olan) yoksa süper şef (buyuk olan) yada rondo mu almalıyım? hangisini önerirsiniz?