• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware

Arkadaşlar adanadan ve ya yakın illerden tupper alamk isteyenler varsa geliş fiyatına yardımcı olurum... özelden mesaj atabilirsiniz :)

sürahisini aldım dört yıl önce hala ilk günki gibi ve bana da inanılmaz gelmişti ama doğru ...suyu yumuşacık yapıyo rahmetli kayınpederim çok severdi gelince hemen o sürahinin suyunu içerdi yumuşak diye... onada alacaktım ömrü vefa etmedi....geç olmadan sizde alın ....reklam gibi oldu valla...

çok hoş anlatmışsınız allah rahmet eylesin

Kızlar sizden yardım ve tavsiye rica ediyorum.
Elimde fazla tupperware ürünler var, hiç kullanmadığım.
Onları nasıl iade edebilirim?
İadeden ziyade, onların yerine farklı tupper ürün almak istiyorum, böyle bir gereksinimim var, yardımcı olabilir misiniz??:31:

istanbul bahçelievler civarında tupper satan varsa bende bikaç şey almak istiyorum Geliş fiyatından verebilecek olan varsa özelden mesaj atabilirmi?

Kızlar sizden yardım ve tavsiye rica ediyorum.
Elimde fazla tupperware ürünler var, hiç kullanmadığım.
Onları nasıl iade edebilirim?
İadeden ziyade, onların yerine farklı tupper ürün almak istiyorum, böyle bir gereksinimim var, yardımcı olabilir misiniz??:31:

Merhaba bende satis danismaniyim elinizdeki urunler sifir ambalajli urunlermi neler var elinizde ozelden msj atarmisiniz

Burası paylaşma yardımlaşmadan ziyade satış pazarlama, müşteri toplama topiği olmuş belli ki..:20:
Siliyorum aboneliklerimden,, nasılsa işe yarar bi paylaşım olmuyor :19:

ben üye olmak istiyorum ama şartları ve üyelik ücreti nedir?

bu haftada üyelik indirimi var kit çantası 60tl ödemesini 1 ay içinde yapıyorsun. tabi bu çantanın senin olması için mutlaka 1 ay içinde katalog fiyatından hesaplarsan 250 tl lik sipariş vermen lazım tabi bu sana %20 daha ucuza geliyo.kimlik fotokopin ve telefon numaranı veriyosun. hangi ildeysen sana yakın bir grup liderine başvurman yeterli. istanbuldaysan yardımcı olmaya çalışırım

Eğer 1 ay içinde satış yapamazsanız sorun yok... Ödediğiniz ücreti ödüyor ve KİT çantayı geri alıyorlar...

Son düzenleme:
ya ben de 3 hafta oldu üye olalı ilk hafta 300, ikinci hafta 250 tllik sipariş aldım.bugün de danışmanım "bu hafta sipariş verebilcekmsn" dedi ben de yok dedim ama salıya kadar toparlamaya çalış adımların var diyo.zaten pek iletişim kurulabilen bi insan değil anladığım kadarıyla biri bana yardımcı olabilir mi ben her hafta satış yapmak zorunda mıyım?? ki bildiğim kadarıyla hayır.adımların var dediği ne onu da anlamadım zaten soruyorum geçiştiriyo kısa kısa cevaplar gidiyo başka işlerle uğraşıyo ben de bilmiyorum yeniyim ve çevremde yapan biri de yok,kendi çabamla öğrendim herşeyi zaten.

Ilk resimdeki kutularin rengi ne guzel..
Bendede mavisinden var senelerdir ceyizimde bekliyor,
aceba degistirme imkanim olabilirmi??
Bir tupper satıcısına sorabilirsin. Bunlar standart renklerden daha pahalı ve herkeste her zaman olmayan renkler. Aldığın yerle konuş bence belki farkını verip değiştirebilirsin

Kızlaar merhaba ben çeyiz için tupper alcam ama en kullanışlı olanları hangileri ve en uygun nerden alacagım yardımınıza ihtiyacım var...

kızlar ben de şimdilik bunlardan başladım

bunun siparişini verdim

sıra süper şefte. ben her bulduğumu almak istemiyorum. gerekli ve hayatımı kolaylaştıracak şeyler istiyorum. ama insanının gözü kalıyor valla hepsinde.

şek şekten çok memnun kaldım. şimdiyye kadar çorba terbiyesi ve ayran yaptım. ama çok pratik ve kolay temizleniyor.

mucize şekerlere daha neler koyacağımı kestiremiyorum. elime ne geçerse koydum

mikrofiber cam bezimi sadece aynada kullandım. daha cam silmedim. aynayı kurulamadan güzel sildi

miksim kabı da kek çırpmak için aldım ama daha gelmedi. üstünde deliği var mikser sıçratmasın diye aldım

Son düzenleme:
arkadaşlar yağ koymak için satılan şeylerin fiyatını bilen var mı.kırmızı kapaklı.yarım ve bir kiloluk oluyor...:49:

Bir tupper satıcısına sorabilirsin. Bunlar standart renklerden daha pahalı ve herkeste her zaman olmayan renkler. Aldığın yerle konuş bence belki farkını verip değiştirebilirsin

Gorursem ablayi sorayim ya,
zaten daha kullanmadim, kenarda bosu bosuna bekliyor.
Biraz fazla oderim istedigim renk olur :16:

kızlar rondo alacktım arçelikten fakat bu süper şef gerçekten süperrr gibi :40: ama karar veremedim mini şef (küçük olan) yoksa süper şef (buyuk olan) yada rondo mu almalıyım? hangisini önerirsiniz?

kızlar rondo alacktım arçelikten fakat bu süper şef gerçekten süperrr gibi :40: ama karar veremedim mini şef (küçük olan) yoksa süper şef (buyuk olan) yada rondo mu almalıyım? hangisini önerirsiniz?

Canim tuperinkini alacaksan bence buyuk boy al yaninada kucugunnalt tarafinidanuygun bir fiyata verirler. Ben oyle almistim. Her iki boydada kullanabiliyorum.

Back
X