- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
çok saol canım inceleyeceğim hemen..yalnız bu öğleden sonra bana tuppercı biri tiniminisüper senin aradığın o dedi onu sipariş verdim 40tl ye.Seninkilerede bakacağım hemen olmazsa tinileri başka şey saklarım benim asıl istediğim salata kabı..
tiniminide sebze meyve saklıyorsun cnm ama salata içinse bence eko kap ideal.. hem çok amaçlı... fasülye ıslattım 3 saatte agzıma aldıgımda yenilcek haldeydi.. azcık sürede pişti... hemde salatayı uzun süre saklıyor.. bende seti var.. 3 lü.. iki kişi oldugumuzdan en büyügünde salata yapıyorum.. küçügünde yada büyügünde nohut fasulye mercimek ıslatıyorum.. tabi hezaman bakla yemedigimizden ayda bir anca bunun için kulanoıyorummm saklama kabı olarak kulanıyorum... maydonuz yeşillikte koyuyorum.. kısacası çok amaclııı..bence herkesin evinde eko kap set ve mucize şekerler olmalı... geri kalanı olmasa eksikligi hisedilmez çünkü:=)
eko kabı anlattım nelerde kulandıgımı.. mucize şekerleride artan yemeklerimi koyuyorum mesela mercimek çorbası yaptım yada 2 gün yedik 3 gün yemek istemediigmde koyuyorum 1-2 hafta sonra ısıt ye ilk günkü gibi:)
meselaaa sucuk salam alıyorum dolabı kokutuyor bu kaplardan birine koyarsın dolab kokmaz :)
imkanın varsa bu iki seti al derim.. tini mini den herkes memnun deil..memnun olanda var işe yaramayan diyende.. ama eko kap ve mucize şekerlerden 1 yorum bile bulamassın kötü diye:) bu tupperwareyi bana satan arkadaştan dahada iyi biliyorum tüm özelliklerini setlerin:) beni arayıp soruyor nsl kunaıyoruz bunu diye düşün artık okdr araştırdım:)
Salatamı yapıp -marulu havucu diğer yeşillikleri doğruyup -saklayabileceğim bir ürününü arıyorum tupperın.Haftalık pazar günü yıkayıp kurutup doğruycam cumaya kadar her akşam çıkarıp yağlayıp tuzlayıp tüketeceğim bir saklama kabı var mı.Tini mini ve şeker kapları öneriliyor ama bu şekilde kullanan var mı.Bir arkadaşımın annesi bu şekilde kullanıyormuş çok memnun tini mini lerden ama kimisi de olmuyor yazmış.Bir tavsiye istiyorum kızlar kullananlardan...
yoğurt için kullandığınız kap eko kap mı? kaçlık boyutu acaba?
yeşillik için 15 gün bozmadan saklayan kabın adı nedir?
çok memnunum cnmm..eko set ve mucize şekerleri ve 3 şekerpare varsa... kahvaltılıkların bozulmaz... artan yemekleriii atmassın.. fazla yemek yaptıysan 3 gün yesen ve bıkarsan koyarsın agıznı kapar 1-2 kafta sonra yeni pişmiş yemek giib çıkartırsın... hem yemekler ziyan olmuyor hemdeeee 1-2 hafta sonrasına sana hazır yemek çıkıyor:)yogurt mayala,hamur mayala,bakla ıslat,salata saklaaaaa aklına gelcek herşeyi yapar saklar:) keşke önceden alsaymışım diyorum:)tekrar teşekkürler zahmet edip tek tek açıklamışsın, ben o siparişi iptal edeyim o zaman daha gelmedi eko kap isteyim .....
kızlar peynir saklamak için şeker kaplar nasıldır peynirlerimin bozulmasından bıktım artık tupperware geldi aklıma internetten araştırdığımda şeker kaplar iyi gibi geldi sizce iyimidir peynirlerimi koyabilirmiyim
Tupperwarede peyniri en güzel peynir dünyası ve su serisi saklıyor. ben danışmanım ürün hakkında bilgi isterseniz yardımc olurum
teşekkür ederim minik gelin sen böyle anlattıkça hepsini alasım geliyo benimçok memnunum cnmm..eko set ve mucize şekerleri ve 3 şekerpare varsa... kahvaltılıkların bozulmaz... artan yemekleriii atmassın.. fazla yemek yaptıysan 3 gün yesen ve bıkarsan koyarsın agıznı kapar 1-2 kafta sonra yeni pişmiş yemek giib çıkartırsın... hem yemekler ziyan olmuyor hemdeeee 1-2 hafta sonrasına sana hazır yemek çıkıyor:)yogurt mayala,hamur mayala,bakla ıslat,salata saklaaaaa aklına gelcek herşeyi yapar saklar:) keşke önceden alsaymışım diyorum:)
bende bulunan ürünler ve spariş verdikleirmide sayarsak..
damla serisi
eko kab serisi
antartika serisi
mucize şekerler
3 şekerpare..
tek eksigim mini şef el robotu onu alcam tmmdır:) anneme eko kap serisi almıştım.. kahvaltı için 3şekerpare ona alcam okdr:)
ha şunu demek istiyorum bide.. ben eko kap ve antartika serisini bi arkadaşımdan sparij vermiştim katolog fiyatından veriyordu.. sonra başka bi arkadaşım tuperware temsilcisinden alıyorumu hemde çok uyguna geri kalananıı ondan aldım. mesela damla serisi 130 tl iken ben 80 tl ye aldım.... mucize şekerler ve 3şekerpare 110 tl iken ben 70 tl ye aldım...2 ekokab ve antartika 4 lü set için başka arkadaşımdan 160 tlye aldımıştım...keşke şimdiki aldıgım arkadaştan alsaymışımmm 95 tlye gelcekti...neyse zararın neresinden dönersek kardır.. ilk katolog fiyatı ile veren arkadaşımdan alsaydım damla serisini almıycaktım pahalı oluyor diye ama bu şimdiki arkadaş sagolsuın baya uygun veriyor:=)çok indirimde olan şeyler olursa yavaş yavaş alırım:)
3 şekerpareyi kahvaltılık için aldım cnmm memnunum.... şeker serisi zaten artan yemekler ve kahvaltılık için şahane:) bide sogan falan dograyınca fazla dograyıp birine koyuyorum mesela:)
Benim annem peyniri cam kahvalıklar var onlara koyuyor kokma kesinlikle olmuyor cam saklama kapları çok iyi
Patatesleri ve soğanları balkona bir çekmece alıp içine koyarsanız filizlenmez
arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. ilk önce kahvaltılık malzemeler bozulmasın diye kaplara ihtiyacım var.
bugunden kalan peyniri yarın yiyemiyorum. şöyle tadını kokusunu bozmadan saklayacak minik kaplar lazım
ikincisi yazın karpuz kavun aldığımız zaman 2 kişi olduğumuz için bitiremiyoruz karpuzun yarısı neye sararsak saralım pörsüyor. strech folyo poşet sarıp sarmalıyoruz ama yinede bozuluyor. şöyle 2-3 gün taze kalsa ne güzel olur.
üçüncüsü patates ve soğanlar yeşilleniyor filizleniyor bozuluyor kokuyor . nereye koyduysamda engel olamıyorum illaki bozuluyor. patates soğan saklamak için bir kap arıyorum.
bu üç grupta bana da ürün önerirmisiniz rica etsem?
arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. ilk önce kahvaltılık malzemeler bozulmasın diye kaplara ihtiyacım var.
bugunden kalan peyniri yarın yiyemiyorum. şöyle tadını kokusunu bozmadan saklayacak minik kaplar lazım
ikincisi yazın karpuz kavun aldığımız zaman 2 kişi olduğumuz için bitiremiyoruz karpuzun yarısı neye sararsak saralım pörsüyor. strech folyo poşet sarıp sarmalıyoruz ama yinede bozuluyor. şöyle 2-3 gün taze kalsa ne güzel olur.
üçüncüsü patates ve soğanlar yeşilleniyor filizleniyor bozuluyor kokuyor . nereye koyduysamda engel olamıyorum illaki bozuluyor. patates soğan saklamak için bir kap arıyorum.
bu üç grupta bana da ürün önerirmisiniz rica etsem?[/QUO
kapalı kaplara koyduğun halde peynirin 1 günde kokusu değişiyorsa buzdolabının soğutmasıyla alakalı bir durum olabilir die düşünüyorum ben normal cam saklama kaplarında 2 hafta hiç değişime uğramadan saklayabiliyorum ama annemin buzdolabındada aynı senin yaşadığın sorun oluyordu
patates soğanları serin bir yerde balkonda yada bir çekmeceli komidin gibi bi dolapta saklayabilirsin
.teşekkür ederim minik gelin sen böyle anlattıkça hepsini alasım geliyo benim
Yemekleri sıcak- soğuk tutuyor yani termos mantığında çokmu gerekli dersen bence deil.. Hani misafirin gelecektir sen yemeği 3 saat önce yapmışsındir bunun icine koyarsın misafirin gelene kdr soğumaz :)Kızlarrrr şu kristalin set varya 3 lü bu ay indirimdeymiş alıcamda acil bilgi verirmisiniz
nerelerde kullanılır ve kullanışlı mıdır?
Cnm öncelikle peynir için sekerkaplar var 4 Lü küçükler bide 3 sekerpareyi al onlarda biraz büyük yani 7 tane saklama kabın olcak..siyah zeytin yeşil zeytin 3 -4 çeşit peynir kahaltilik yağ koysan sana yeter.. Bence tam ısını görür:)arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. ilk önce kahvaltılık malzemeler bozulmasın diye kaplara ihtiyacım var.
bu üç grupta bana da ürün önerirmisiniz rica etsem?
Kızlarrrr şu kristalin set varya 3 lü bu ay indirimdeymiş alıcamda acil bilgi verirmisiniz
nerelerde kullanılır ve kullanışlı mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?