arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. ilk önce kahvaltılık malzemeler bozulmasın diye kaplara ihtiyacım var.
bugunden kalan peyniri yarın yiyemiyorum. şöyle tadını kokusunu bozmadan saklayacak minik kaplar lazım
ikincisi yazın karpuz kavun aldığımız zaman 2 kişi olduğumuz için bitiremiyoruz karpuzun yarısı neye sararsak saralım pörsüyor. strech folyo poşet sarıp sarmalıyoruz ama yinede bozuluyor. şöyle 2-3 gün taze kalsa ne güzel olur.
üçüncüsü patates ve soğanlar yeşilleniyor filizleniyor bozuluyor kokuyor . nereye koyduysamda engel olamıyorum illaki bozuluyor. patates soğan saklamak için bir kap arıyorum.
bu üç grupta bana da ürün önerirmisiniz rica etsem?
Birincisi icin ben de seker kaplari oneririm. Kalip halinde peyniri saklamak icin de peynir dunyasini oneriyorlar, ben kullanmadim o yuzden bir oneride bulunamayacagim. Henuz peynir dunyasi cikmadan once aldigim yine tupperware kompaktus izgarali kabini kullaniyorum peynir icin senelerdir, ondan cok memnunum ama sanirim su an satista degil.
Kavun karpuz icin eko kabin en buyuk boyunu veya maxi miksi oneririm. Bu kaplari sadece meyve saklamak icin degil, salatanizi saklamak, hamur mayalamak icin de kullanabilirsiniz.
Patates ve sogan icin onunde delikleri olan ve kiler denilen urununu kullaniyorum cok memnunum. Pazardan aldiklarim daha taze oluyor, onlari marketten aldiklarimdan daha uzun sure bozulmadan sakliyor. Ne kadar taze konulursa saklama suresi o kadar uzun oluyor. Tabii taze patateslerin bozulma sureleri daha cabuk oldugu icin onlari buzdolabinda sebzelikte muhafaza ediyorum.