• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware

arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. ilk önce kahvaltılık malzemeler bozulmasın diye kaplara ihtiyacım var.
bugunden kalan peyniri yarın yiyemiyorum. şöyle tadını kokusunu bozmadan saklayacak minik kaplar lazım

ikincisi yazın karpuz kavun aldığımız zaman 2 kişi olduğumuz için bitiremiyoruz karpuzun yarısı neye sararsak saralım pörsüyor. strech folyo poşet sarıp sarmalıyoruz ama yinede bozuluyor. şöyle 2-3 gün taze kalsa ne güzel olur.

üçüncüsü patates ve soğanlar yeşilleniyor filizleniyor bozuluyor kokuyor . nereye koyduysamda engel olamıyorum illaki bozuluyor. patates soğan saklamak için bir kap arıyorum.

bu üç grupta bana da ürün önerirmisiniz rica etsem?

Birincisi icin ben de seker kaplari oneririm. Kalip halinde peyniri saklamak icin de peynir dunyasini oneriyorlar, ben kullanmadim o yuzden bir oneride bulunamayacagim. Henuz peynir dunyasi cikmadan once aldigim yine tupperware kompaktus izgarali kabini kullaniyorum peynir icin senelerdir, ondan cok memnunum ama sanirim su an satista degil.

Kavun karpuz icin eko kabin en buyuk boyunu veya maxi miksi oneririm. Bu kaplari sadece meyve saklamak icin degil, salatanizi saklamak, hamur mayalamak icin de kullanabilirsiniz.

Patates ve sogan icin onunde delikleri olan ve kiler denilen urununu kullaniyorum cok memnunum. Pazardan aldiklarim daha taze oluyor, onlari marketten aldiklarimdan daha uzun sure bozulmadan sakliyor. Ne kadar taze konulursa saklama suresi o kadar uzun oluyor. Tabii taze patateslerin bozulma sureleri daha cabuk oldugu icin onlari buzdolabinda sebzelikte muhafaza ediyorum.

$Fotoğraf0476.webp
kızlar ben bu tupperları aldım bi internet sitesinden bunları kahvaltılık ürünleri koymak için aldım kullanım kılavuzu falan çıkmadı içinden çıkıyomu normalde onuda bilmiyorum çünkü ilk defa tupper aldım bunları kullanırken dikkat etmem gereken bişey varmı yani kapakları kapatırken falan bide bulaşık makinesinde yıkayabilirmiyim bunları

.
Yok yok hepsini alma işine yariyanlari al:))) ama Cidden benimde hepsini alaşım var:)

Yemekleri sıcak- soğuk tutuyor yani termos mantığında çokmu gerekli dersen bence deil.. Hani misafirin gelecektir sen yemeği 3 saat önce yapmışsındir bunun icine koyarsın misafirin gelene kdr soğumaz :)

Cnm öncelikle peynir için sekerkaplar var 4 Lü küçükler bide 3 sekerpareyi al onlarda biraz büyük yani 7 tane saklama kabın olcak..siyah zeytin yeşil zeytin 3 -4 çeşit peynir kahaltilik yağ koysan sana yeter.. Bence tam ısını görür:)
Damla setin. Büyük boyu 60 tl yada eko kapın. Büyük boyunu al oda 38 tl ... İkiside kavun karpuzu iyi saklar.. Tabi karpuzun hepsini dograyip icine koyacaksın .. Kesmeden koyacağın büyüklükte kabı yok...
Patates soğan için özel kabı var ben kullanmadım arkadasım kullanıyor cok gerekli deil dedi ... Ben hasır sepet aldım ikitane birinde patate digerinde soğan var gölge yerde dururyor uzun süre bozulmuyor :)

kavun karpuzu çok iyi saklıyo kullanıyoruz evde salatalar için falan ideal meyve falanda sakladıgımız oluyo hamur yogurt falanda mayaladık:)

kızlarrr çok saolunnn soruma cvp verdiğiniz için

Eki Görüntüle 363970
kızlar ben bu tupperları aldım bi internet sitesinden bunları kahvaltılık ürünleri koymak için aldım kullanım kılavuzu falan çıkmadı içinden çıkıyomu normalde onuda bilmiyorum çünkü ilk defa tupper aldım bunları kullanırken dikkat etmem gereken bişey varmı yani kapakları kapatırken falan bide bulaşık makinesinde yıkayabilirmiyim bunları

tatlım en son mini şef aldım çıktı kullanma kılavuzu falan çıkar diye biliyorum ama elindekileri göndermiş ve kullanma kılavuzlarını atmış olabilir

bende şu bulaşık mak. yıkanıyor mu diye ürünler merak ediyorumm
özellikle bide peynir dünyası yıkanıyor mu?

tatlım en son mini şef aldım çıktı kullanma kılavuzu falan çıkar diye biliyorum ama elindekileri göndermiş ve kullanma kılavuzlarını atmış olabilir

peynir dünyasının filitresi hariç diğer parçaları makinede yıkanabilir filitreyi elinizde yıkayınız.

bende duru set le antartika set aldım :32: daha kullanmak nasip olmadı evlenince inşallah memnun kalırım :9: kahvaltılık için şeker kaplardan sebzeler içinde tini mini serisinden 2 tane aldım mı tuppaware eksiğimi tamamlamış olurum herhalde :37:

kızlar peki şu ipli olan soğan doğrayıcısı nasıl büyük olan kullanışlı mı yoksa mini boyu mu kullanışlı?

kızlar peki şu ipli olan soğan doğrayıcısı nasıl büyük olan kullanışlı mı yoksa mini boyu mu kullanışlı?

benım arkadaşım kullanıyor çok memnundu bende istettim bugun geldi şimdi işteyim akşam eve gidince deniycem.. biz küçük boyunu aldık daha kolay kulanılıyor pratik diye büyük boyu uzun meselaaa maydonuz kıydıgında içinden alması ugraştırıyor küçügü daha kolay..
arkadaşım 1 sogan sıgıyor.. 2 domates orta boy sıgıyor diyor.. zaten bir kez ipini çekince kıymış oluyor..ben yemeklere en fazla iki sogan koyarım iki kere koyup yaparım..
en önemli özleligi sulandırmıyor.. mesela arkadaşım 1 kilo sogan dogramışşş içinde sonra tupperware saklama kabına koymuş 20 gün bozulmadan kalmış..
benim rondo setim var ama çok büyük ve zahmetliler ondan böle bşy tam bana göre... akşam melemen yapcam biber domates maydonuz kıycam içinde bakalım nsl olcak:)

evt kızlar bugun denedim mini şef rondoyu...
soganı harika kıydı ipi çok çekince çok ufak az çekince iri kıydı..
sadece maydonozu biraz gec yapıyor..nsl desem çok az koymak gerekiyor çok koyunca oldugu gibi çıkıyor..elde dogramak daha hızlı maydonoz için.. onun haricinde herşeyi çok güzel kıydı.. melemen yaptım.. biber domates kıydım birazda kaşarla normal köy peyniri kıydım melemen yaptım.. maydonozda başarılı deil çok az koyarak yapınca güzel yapıyor onada sabrım gelmiyor okdr:)zaten alırken ben en çok sogan dogramak için almıştım:=)

mini şefin büyük boyu daha pratik olmazmı küçük olan 1 soğan doğruyomuş diğeri daha fazla soğanı doğrar.yada onun kadar iyi doğrayamazmı.bende almayı düşünüyorum kararsız kaldım büyükmü küçükmü boy alayım.

mini şefin büyük boyu daha pratik olmazmı küçük olan 1 soğan doğruyomuş diğeri daha fazla soğanı doğrar.yada onun kadar iyi doğrayamazmı.bende almayı düşünüyorum kararsız kaldım büyükmü küçükmü boy alayım.

bende kararsızdım cnm büyük alcaktım hatta neyse satıcı bayan arkadaşım zaten oda küçük boyunu kulanıyor çok memenun benim zaten tüm robot setim var bana küçük lazımdı..küçük derkende ortaboy iki sogan sıgıyor.. biryemegede en fazla iki sogan koyuyorum zaten.. dün meselaaa 1 kilo soganı kıydım antartikanın küçügüne koydum dolabıma lazım oldukca alcam..ben pratik olsunnn erinmeden hemen alıp kulanmalıyım diye küçük aldım büyükte olabilirr tabii..benim arkadaşım sattıgından küçügüne 45 tl istedi büyügüne 75 tl.. hem fiyat acısındanda gerek görmedim onun yerine 3 şekerpareden bitane daha aldım:)

saol cevapladıgın ıcın bende nette 55e buyuk 45 kucuk gordum fiyat farkı az olunca sordum bende kucuk alcam sanırım bıde gıttıgıdıyoda cok daha ucuz alan varmı oradanda

saol cevapladıgın ıcın bende nette 55e buyuk 45 kucuk gordum fiyat farkı az olunca sordum bende kucuk alcam sanırım bıde gıttıgıdıyoda cok daha ucuz alan varmı oradanda

iyi ucuza bulmuşsun sende:) sürekli kulanılcak bşy deil ben en cok sogan için almıştım zaten en nefret ettigim sogan dogramak:) 1 kiloyu dograyıp saklama kabına koydum bana iki hafta yeter artar bile:)
saklama kapları daha önemli bence:) şartmı almak derseniz deil çok gerekliiii deil.. bende nerdeyse tüm saklama kapları var ondan rendeyide aldım:)

bende sipariş verdim gittigidiyordan inş sorunsuz gelir.saklama kaplarıda aldım senın yorumlarına bakarak muzıce sekerler sekerpare eko kap aldım.antartıka almadım ama aklımda kalmadı deıl bakıyım memnun kalırsam onuda alıcam.bende sogan dogramaktan nefret edıyorum.

Annem de yoğurt kabı almış. Fakat hiç memnun kalmadı arkadaşlar. Senelerdir çelik tencerede yoğurt yapar 3-4 saatte olan yoğurt, yoğurt kabında saatler geçiyor tutmuyor. Üstelik sonunda da bebek maması gibi bir kıvamı oluyor. Defalarca denedik. Sonuç hep aynı.
Bu kabı iade etmek istiyoruz. Yalnız ürünü aldığımız kişiye ulaşma imkanımız yok. Bunu nasıl iade edebiliriz???

bende sipariş verdim gittigidiyordan inş sorunsuz gelir.saklama kaplarıda aldım senın yorumlarına bakarak muzıce sekerler sekerpare eko kap aldım.antartıka almadım ama aklımda kalmadı deıl bakıyım memnun kalırsam onuda alıcam.bende sogan dogramaktan nefret edıyorum.
En güzellerini almissin bence:) ben keske antartika alacağıma seker kaplardan alsaydım diyorum.buzlukta cok bsy koymam tavuk et haricinde ondan bana gerekmiyor satan arkadasım alttaki kullanılıyor dedi diye aldım 2 haftaya yakındır sucuk inek peyniri kasar peynirimi Antarktika'ya koydum bozulmadı ... Ama yine diyorum şimdiki aklım olsa onun yerine şekerlerden alırdım :)

Annem de yoğurt kabı almış. Fakat hiç memnun kalmadı arkadaşlar. Senelerdir çelik tencerede yoğurt yapar 3-4 saatte olan yoğurt, yoğurt kabında saatler geçiyor tutmuyor. Üstelik sonunda da bebek maması gibi bir kıvamı oluyor. Defalarca denedik. Sonuç hep aynı.
Bu kabı iade etmek istiyoruz. Yalnız ürünü aldığımız kişiye ulaşma imkanımız yok. Bunu nasıl iade edebiliriz???
Valla cnm benim arkadaşlarım kullanır memnunlar bu ay anneme istettim 7.5 maksimiks yani yoğurt kabı anneme cok lazım olur biz iki kısıyiz 2.5 lt yoğurt alıyorum hazır 3 haftaya yakın yiyoruz ından bana gerekmiyor. Yoğurt kabında ister sıcak ister soğuk sütle yoğurt mayalaip ağzını kapatacaksın 4-5 saat sonra kapağını açıp buzdolabında kapağı açık 1 gece bekleyip sonra kapağını kapiycaksin tas gibi oluyor arkadaslarım böyle yapıyor hatta diyorum ya anneme bile istettim... Siz kapağını kapatırsın iyicene havasını aldığınıza eminmisiniz
Ayrıca sadece yoğurt mayalamak için kullanilmiyorki mesela yazın büyük bı karpuzu dograyip icine koyabilirsin yada kısır islatip yaparsın ayrıca mayali hamuruda güzel kabartıyor.. Bence 4 kisiden fazla yaşayan ailelere güzel bı ürün değiştirmeyin öğütten başka seylerde kullanırsınız:)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 363970

Evet makinede yikayabilirsiniz ama sikligini korumasi acisindan fazlada makineye atmayin bu kaplarin kapagini kapattirken son olarak icinin havasini almayi ihmal etmeyin bende tupperware satis danismaniyim urun detaylari hakkinda sormak istediginiz birsey olursa yardimci olurum

Cogu tupperware urunu makineye giriyor ama peynir dunyasinin ust kisminda seffaf delikli biyer var kabin butun sirri orasi makinaya kayarsaniz ozelligi bozuluyor alt kismi koyabilirsiniz bende tupperware satis danismniyim urun detaylari hakkinda bilmek istediklerinizi sorabilirsiniz

kızlarr şu bon bon kaplar indirimde diye aldım ama hata mı yaptım pek küçük geldi bana
onun yerine keker kaplardan mı alsam kii

Back
X