Tupperware

Arkadaşlar nihayet bir yıldır beklediğim yağdanlıklar bu hafta indirime girmiş :)) Tam dört tane istettim İki tanesi annişime iki tanesi bana :))

Sanırım 25,90 Liraydı Ama benim satın aldığım arkadaş kendi karındanda biraz indirim yapıyor ben 23 e getirttiyorum

benim kullandığım bir çok ürünü var. içlerinde memnun olduklarımda var. olmadıklarım da. ama tupperware kullanacaksan gerçekten püf noktalarına dikkat edeceksin yoksa hakikaten korumuyor.
işte kullandıklarım
tini mini -> yeşillik meyve saklamak için kullanıyorum-> memnun değilim
şeker kaplar -> kahvaltılık saklamak için kullanıyorum -> gayet iyi
f20-> derin dondurucuda sarma -> iyi saklıyor. poğaçayı pastayı böreği plastik herhangi bir kaptan farksız saklıyor.
sihirli rende -> ince patates dilimlemede çok iyi. ama normal rendelemeyi ben beceremiyorum
miksimler -> saklamada çok kötü. yoğurt mayalamada iyi bile değil. kuru fasulye ıslamada abartıldığı gibi 3 saatte şişme olmuyor.
mega kutu -> ekmek saklıyorum. en fazla 3-4 gün saklıyor ama taze kalmıyor. 4. gün küfleniyor.
mucize şekerler-> pişmiş veya pişmemiş yiyecekler, kuruyemiş, yeşillik hepsini çok iyi saklıyor. en memnun olduğum ürün bu güne kadar içine ne koyduysam gayet iyi saklıyor.
zeytinyağlık -> sıvıyağ için kullanıyorum. gayet güzel sızdırma yapmıyor memnunum
minik kaplar -> bal, reçel, yoğurt mayası -> memnunum çok işlevseller
kesma tahtası -> büyüklüğü çok iyi. olukları tezgahı kirletmiyor memnunum
peynir dünyası -> peyniri hiç iyi saklamıyor. mucize şekerlerde peyniri 40 gün sakladım bunda 10 gün saklayamadım.
rondo -> soğan doğramada cacıkta ve sos yapmada, sıvıları karıştırmada iyi. yeşillik doğramayı sakın denemeyin
antartikalar -> zeytin veya kahvaltılık için iyi. derin dondurucuda içinde iyi ama boyutları çok küçük olduğundan ihtiyacımı karşılamıyor. sarma, börek kompostoluklar için büyüklükleri yetersiz. daha büyükleri üretilmeli
maksi miks -> hamur yoğurma mayalamada kullanıyorum. kendisinde üstün bir özellik göremedim. herhangi bir kapta aynı işi yapıyor.
maşa-> ağzı çok ince daha geniş olsaydı kızartılanları çevirmek daha kolay olurdu
çırpıcı-> gayet güzel. iyi çırpıyor.
havluluk-> havluluk işte abartmaya lüzum yok işimi görüyor.
eko tabaklar -> ağızları gayet sıkı olduğundan yemek taşımak çok kolay. sulu yada kuru iş yerime istediğim şeyleri taşıyorum.
eko kaplar-> yoğurt mayalamada kullanıyorum. meyve sebze saklamada da iyi. marulları doğrayıp havucu rendeliyorum. 4 günlük salata hazır. bozmadan saklıyor. hatta 1 hafta bile saklıyorda zamanla aynı tat kalmıyor
damlalar-> meyve sebze, salata saklıyorum. çiğ yiyecekleri saklamada iyi. fakat çabuk çiziliyor.
pasta servis -> ekmek saklamada kullanıyorum. kapağı hiç kullanışlı değil. sadece yaş pasta saklamak için almaya değmez.
kristalin kasecikler -> kahvaltılık saklamada başarılı
damla ekmeklik -> olmasa da olur çok şey kaybetmezsiniz. meyve servisinde iyi. fuzuli ürünlerden biri.
eko şişe -> su, komposto saklıyorum. eko şişenin ağzı buzdolabında saklanmadığında çok kötü kokuyor.
peynir değirmeni -> sırf peynir rendelemek için buna para verilmez. al normal rendeyi rendele daha karlı çıkarsın hemde fuzuli bulaşık üretmemiş olursun
çok amaçlı sürahi -> süt saklıyorum. 7 gün birşey olmuyor. çok memnunum. ama tabi sütü cam kavanozda da 7 gün saklayabiliyorum.
oval servis: gayet güzel süzgeç oalrak, balık unlamada . yeşilliklerimi saklamada kullanıyorum
oval set: pirinç. un. bakliyat, kurabiye saklıyorum. çok memnunum.
baharat set: bahatları hiç tellendirmiyor. gayet iyi. sadece sakapları çok kullanışlı değil. ya hiç dökemiyorsun yada çok döküyorsun. kapakları ayarlanabilr olsa daha iyi olurdu.
su set: çok yönlü saklama işini iyi yapıyor çok memnunum.
miksim pro-> çırpmakiçin iyi ama kapağı tam oturmadığı için ben beğenmedim.
ekmek kutusu yeni çıkan: bunu beğendim. kapağı tam kapanmadığı için ilk önce tereddüt ettim ama şimdilik memnunum.
şimdilik aklıma gelenler bunlar

Süpersin gerçekten, çok başarılı bir çalışma olmuş ama şunu merak ediyorum tini mini leri çok methediyorlar! şaşırdım sen öyle diyince. ben hiç bir ürününü almamıştım daha önce şimdi hepsini alasım var :))) en çok da yeşikllik saklamak için ihtiyacım var karar veremedim hangisini alacağıma :44:

zambak 61 çok güzel olmuş merak ettiklerimizi yanıtlamışsın saol .
şu peynirlik hk bişiy dememişsin kullanıyorsan yazar mısın tatlım

bende çeyizime yemeklerin sıcak durmasını sağlayan adı neydi unuttum böyle lacivert beyazlı, kaşığı var lacivert renk 4.3 litre indirimden aldım 64 liraya 2 tanede baharatlık hediyesi vardı herkes çok beğendi :)

Kısslaaarr, az önce tupper kolim geldi... dittididiyordan çok uygun fiyatlı şeyler aldım. zaten geçen hafta peynir dünyası almıştım şimdilik iyi gidiyor bakalım bi yaramazlık yok. 4 ayrı çeşit peynir var içinde kaşar dahil bakalım ne kadar dayanacak!
mucize şekerler, şeker kap 4'lü, şeker üçüzler (şekerlere taktım ama fiyatlar çok iyiydi) tini mini 3,6 lt (büyüklüğü gayet iyi bence), alaska köftelik (köfte, börek koymak için ince yapılmış kullanışlı bişeye benziyo ) oval disayn kırmızı kapak (4 lü set) güsel görünüyo kapakları yaylı
şimdilik bu kadar tüm bunları peşin fiyatına 6 ay taksitli aldım 202 TL - peynir dünyası dahil...
şimdi düşününce, çatlakmıyım acaba :44: yoo yooo bence iyi bişi yaptım :44: kocişe nası diycem yaaa :44: amaaan para kazanıyom kısııımmm alcam tabe
neyse hanımlar deniycem hepisini tek tek yazıcam görüşlerimi sizler için

tupperwareciler
kızlar eşim öğle yemeğini dışarda yemek istemiyor.şey duymuştum yemeği soğutmayan tappurlar .oyle bir şey varmı varsa adı nedir. sabah yemeği ısıtıp koysam öğlene kadar bozulmadna soğumadan duruyormu

Bugune kadar kullandigim en super saklama kaplari. bir cok seyini aldim daha da alacaklarim var. herkese tavsiye ederim. hele yesillikleri sakladigim bir kap var marulumu, rokami en az 15 gun hicbir sey olmadan sakliyorum. mutlaka alin derim....

Ben yogurdumu hep tupper da mayaliyorum cok memnunum. keske daha once tanissaydim diyorum. yogurdunu normal mayalayip agzini kapatiyorsun ve havasini mutlaka aliyorsun. uzerini ortuyle falan kapatmiyorum. mutfak tezgahinda 4-5 saat bekliyor. acinca agzi acik sekilde dolaba kaldiriyorum ertesi gun kapagini kapatip havasini aliyorum. yogurdum hic bozulmuyor bitene kadar.....

yoğurt için kullandığınız kap eko kap mı? kaçlık boyutu acaba?
yeşillik için 15 gün bozmadan saklayan kabın adı nedir?

okdr çok yorum okudumkii belki 100 sayfayı okudum.. en çok begenilen ve benim işimi görecek 3 ürün aldım set olarak..
1-eko kap 3 lü set= yogurt mayalama,hamur mayalama,nohut merjimek fasulye ıslatma..salata saklama..biçok işimi görüyor kısacası çok amaçlı..
2-mucize şekerler 3 lü= artan yemeklerim için kulanıyorum şahane..
3-antartika 4 lü set= buzlukta sık kulanmıyorum daha çok kahvaltılık için kulanıyorum..mesela yarım kilo peynir zeytin alıyorum buların içine koyuyorum uzun süre duruyor.. sosis salam sucuk aldıgımda dolabı kokutuyor bunun içne koyuyorum...
şimdilik bu 3 set işimi görüyor....belkiiii şekerlik lerden set olarak alırım bide damla serisinin büyük boyunu alabilirim.belki el rondosundan alabilirm..
eko kabın büyük boyu var ama iki büyük boy olması gerekiyor yogurt varken birinde digerine salata yaparım diye düşünüğyorum:)
öyle işte bagımlılık yaptıgı dogru firenlemek lazımmmm...ama gerekliii özellikle çalışan bayanlar için bulunmaz..hergün salata yapmak işkence :)hafta sonu bi kap dolusu yapıp bitene kdr yemek keyifli:=)göresellikte çok iyi deilller (su serisi, kristal seri hariç)ama ben bunları adı üstünde saklama kabı olarak kullanıyorum.. servis kabı olarak deil:)
anneme ekokabın setini aldım bakalım memnun kalırsa mucize şekerlikten onada alırım:)

Son düzenleme:
Salatamı yapıp -marulu havucu diğer yeşillikleri doğruyup -saklayabileceğim bir ürününü arıyorum tupperın.Haftalık pazar günü yıkayıp kurutup doğruycam cumaya kadar her akşam çıkarıp yağlayıp tuzlayıp tüketeceğim bir saklama kabı var mı.Tini mini ve şeker kapları öneriliyor ama bu şekilde kullanan var mı.Bir arkadaşımın annesi bu şekilde kullanıyormuş çok memnun tini mini lerden ama kimisi de olmuyor yazmış.Bir tavsiye istiyorum kızlar kullananlardan...

cnm ben eko kab kulanıyorum 3 boyuda var... en büyük boyunu alsan işini fazlasıyla görür...
bende snein dedigin gibi arıyordum hatta ilk aldıgım ürün eko kap:=) yogurt hamur mayalamada... mesela mercimek çorbası yapcan ya 3 saat öncesinde kaynar suya koy bunun içine inan iki dk da pişcek.. bideee en önemlisi salataaa yı süper saklıyor... arkadaşımda damla serisinin en büyügü var o da güzel salata saklıyor ondanda alcam.. bi evde iki büyük boy tupperware olması şart:) istersen eko kapla ilgili yorumlara bak:)

çok saol canım inceleyeceğim hemen..yalnız bu öğleden sonra bana tuppercı biri tiniminisüper senin aradığın o dedi onu sipariş verdim 40tl ye.Seninkilerede bakacağım hemen olmazsa tinileri başka şey saklarım benim asıl istediğim salata kabı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…