Kullanmadım ama çokca duyuyorum..Fiyatları bence pahalı..
Estetik açıdan bence sıfır, sonuçta pazardan alınmış gibi_plastik görünümlü birşeye o kadar para dökmek mantıklı gelmiyor bana..
Örneğin farklı markaların pasta saklama kapları var bende..Sonuçta onda da 1 haftaya kadar saklıyorum, görüntüsü de süper.
Salata malzemelerimi de yine farklı kaplarda saklıyorum, ağzını sıkı sıkı kapayınca 3-5 gün idare ediyor..
Bilemiyorum belki önyargılı davranıyorum ama çok duydum Bu tupperları ama hiiç ilgimi çekmedi nedense..
yapan varsa lütfen cevaplayabilir mi ? tupperware eko kaplardan bir setim var fakat yoğurt mayaladığımda sulu oluyor.Acaba mayalayan varsa anlatabilirmi.Ilık süte yoğurdu katıp karıştırıp kapağını kapatıyorum üstünü sarmadan fakat bi türlü tutmuyor
kızlar şuan promosyondo oval set yanında baharatlık hediye veriliyormuş,,kullananlar memnun mu acaba ilk kez inceliyorum ?
Salatamı yapıp -marulu havucu diğer yeşillikleri doğruyup -saklayabileceğim bir ürününü arıyorum tupperın.Haftalık pazar günü yıkayıp kurutup doğruycam cumaya kadar her akşam çıkarıp yağlayıp tuzlayıp tüketeceğim bir saklama kabı var mı.Tini mini ve şeker kapları öneriliyor ama bu şekilde kullanan var mı.Bir arkadaşımın annesi bu şekilde kullanıyormuş çok memnun tini mini lerden ama kimisi de olmuyor yazmış.Bir tavsiye istiyorum kızlar kullananlardan...
cnm ben eko kab kulanıyorum 3 boyuda var... en büyük boyunu alsan işini fazlasıyla görür...
bende snein dedigin gibi arıyordum hatta ilk aldıgım ürün eko kap:=) yogurt hamur mayalamada... mesela mercimek çorbası yapcan ya 3 saat öncesinde kaynar suya koy bunun içine inan iki dk da pişcek.. bideee en önemlisi salataaa yı süper saklıyor... arkadaşımda damla serisinin en büyügü var o da güzel salata saklıyor ondanda alcam.. bi evde iki büyük boy tupperware olması şart:) istersen eko kapla ilgili yorumlara bak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?