- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
çok saol canım inceleyeceğim hemen..yalnız bu öğleden sonra bana tuppercı biri tiniminisüper senin aradığın o dedi onu sipariş verdim 40tl ye.Seninkilerede bakacağım hemen olmazsa tinileri başka şey saklarım benim asıl istediğim salata kabı..![]()
tiniminide sebze meyve saklıyorsun cnm ama salata içinse bence eko kap ideal.. hem çok amaçlı... fasülye ıslattım 3 saatte agzıma aldıgımda yenilcek haldeydi.. azcık sürede pişti... hemde salatayı uzun süre saklıyor.. bende seti var.. 3 lü.. iki kişi oldugumuzdan en büyügünde salata yapıyorum.. küçügünde yada büyügünde nohut fasulye mercimek ıslatıyorum.. tabi hezaman bakla yemedigimizden ayda bir anca bunun için kulanoıyorummm saklama kabı olarak kulanıyorum... maydonuz yeşillikte koyuyorum.. kısacası çok amaclııı..bence herkesin evinde eko kap set ve mucize şekerler olmalı... geri kalanı olmasa eksikligi hisedilmez çünkü:=)
eko kabı anlattım nelerde kulandıgımı.. mucize şekerleride artan yemeklerimi koyuyorum mesela mercimek çorbası yaptım yada 2 gün yedik 3 gün yemek istemediigmde koyuyorum 1-2 hafta sonra ısıt ye ilk günkü gibi:)
meselaaa sucuk salam alıyorum dolabı kokutuyor bu kaplardan birine koyarsın dolab kokmaz :)
imkanın varsa bu iki seti al derim.. tini mini den herkes memnun deil..memnun olanda var işe yaramayan diyende.. ama eko kap ve mucize şekerlerden 1 yorum bile bulamassın kötü diye:) bu tupperwareyi bana satan arkadaştan dahada iyi biliyorum tüm özelliklerini setlerin:) beni arayıp soruyor nsl kunaıyoruz bunu diye düşün artık okdr araştırdım:)