"Tupperware ürünlerimizi resimli paylaşalım"

bU KAMPANYA HALA DEVAM EDİYOR MU BİLEN VAR MI ????(BAŞLANGIC SETİ KAMP.)

tupperware ürünlerini almak istiyorum fakat çevremde kimse yapmıyor danışman nasıl olunuyor en azından danışman olayım kendim satın alırım ben satan kimseyi bulamıyorum

ben danışman olduğum zaman kit çantası 85 e dşmüştü ve ilk faturada %10 iskonto kampnayası vardı şuandan başlangıç çantası 100 lira

üye olmak isteyen arkdaşlar ilk önce başlangıç çantasını alıyorsunuz ödeme vadesi bir ay sonraki hafta 250 tl lik sipariş veriyorsunuz aktif oluyorsunuz sizi üye yapan bir sponsorunuz oluyor onunda bağlı olduğu grup ve liderler var siparişlerinizi sponsorlarınıza veriyorsunuz oda merkeze iletiyor .. mesela diyelim ki ist otuyorsunuz ve merkeze gidip bizzat kendinzde üye olabilirsiniz her verdiğiniz siparişiniz isterseniz merkezden kendiniz alabilir isterseniz evinize gelebilir ama oda kargo parası oluyor 7 8 lira felan tutuyor..

kızlar birşey sormak istiyorum.
şu aşağıdaki antartikalar sadece buzluk kullanımı için mi acaba?
ben dolabın normal katında salça saklayabilir miyim onu merak ettim.

kızlar ben de çeyiz yapmaya yeni başlıyorum. çay kaşığım dahi yok şu an :) tupperware ürünlerinden almak istiyorum. başlangıç için neler alayım sizce? bir de etrafımda satış yapan yok kendim üye olup öyle mi alsam diyorum ama kendim dışında satış yapabileceğim kimse de yok etrafımda. sonradan zararlı çıkar mıyım bu durumda?

baya uzun zaman önce buraya resim ekleyeceğimi söylemiş ama unutmuştum
geç oldu yazmalım kusuruma bakma
bi kaçının resmini çektim diğerleri kullanımda buzlukta vs. onları da eklerim yavaş yavaş

sürahilerini severek kullanıyorum
pembe olan küçük 1lt yanılmıyosam
ayran komposto için falan kullanıyorum bunu
mavi olan 2 lt epey büyük günlük kullanıyorum

bu kapları da çok seviyorum turuncu olan epey derin
mavi olan daha sığ
yemek saklıyorum ben bu kaplarda mikrodalga da kullanımı çok rahat
tavsiye ediyorum
sıvıyı da sızdırmıyolar

bu kaplara da bayılıyorum
ufak pasta tabağı kadar genişlikleri
iş yerine çorba bile taşıdım
zerre akma yapmadı
artan yemekleri sosları saklıyorum bunlarda
bazen de buzluğa artan dolma harcı kıyma vs koyduğum oluyo

veee aşık olduğum bayıldığım bi tanecik süper şefim
çok seviyorum onu akla gelebilcek herşeyi kıyıyo
mutfak rondom var ama bu çok daha pratik ve kullanışlı
biraz pahalı ama hakkını veriyo açıkcası
helal olsun verdiğim para
bunun bi de küçük olanı vardı ama büyük olanı daha cazip geldi bana
bunu muhakkak öneriyorum

Kızlar ben de sizin için fotograf çekip koyacağım, toplu fotograf koyayım. Tek tek ne için olduğunu açıklayamam ama soran olursa ne ne için açıklamaya çalışırım.

Ben de üye olarak almıştım, bir sürü insanı da üye yaptım. Çeyizimi tamamlayinca bıraktım. Hic satmadım ama şiddetle tavsiye ederim. Çok güzel ve kullanışlı ürünler, ayrıca ev hanımları için mükemmel bir is..

Su an buzdolabında olmayanları fotografladim, bir bu kadar daha var. Bende kuru gıda saklama kapları yok, cam almıştım çeyizde, şimdi onları da almak istiyorum..

Eklentiler

• $image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 199
  • $image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 168
  • $image.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 153
  • $image.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 182
Son düzenleme:

Bununla salataya sogan dogranilirmi yoksa cokmu ince olur,
ona gore alcamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…