"Tupperware ürünlerimizi resimli paylaşalım"

Pazarda satilan tupperwareler ambalajsiz posetsiz satiliyor dolayisiyle deforme olmus olmasi ihtimali var gecende bir musterimde gormus fiyatida uygundu dedi farklimi dedi biraz sorunca bazi parcalari yoktu cizikti felan dedi aslinda sorusunu kendi cevapladi ve garantiden faydalanma durumu oldu diyelim gittiniz ben nerden biliyim bendenmi aldin dogrumu soyluyosun der cikar isin icinden ayricaaaa pazarda veye dukkanda satisi yasak satanlar hakkinda cezdi islemler uygulaniyor merkezlerde uyariliyor yaniiii durum bundan ibaret tercih sizin tabi

arkadaşlar slm bende tupperware distribütörüyüm elimdeki fazla ürünleri geliş fiyatına vermeyi düşünüyorum .özelden bana ulaşırsanız yardımcı olabilirim

kızlar merhaba tupperware üye olan varmı beni alt üyesi yapabilirmi bende almak istiyorum ama üyelik hakkında bilgim yok üyelik ücreti kargo ücreti vs varmı bilgilendirirseniz sevinirim.

kızlar merhaba tupperware üye olan varmı beni alt üyesi yapabilirmi bende almak istiyorum ama üyelik hakkında bilgim yok üyelik ücreti kargo ücreti vs varmı bilgilendirirseniz sevinirim.

merhaba yosuncuk.tupperware üyesi olmak istemişsiniz yardımcı olabilirim.bana 0 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:

Uyelik ve kargo ucreti yok yosuncuk.ben yardimci olurum sana herturlu bilgilendiririm seni.ben para kazanmak amacli yapmiyorum.insanlar rahatlikla alabilsin die giris fiyatindan veriyorum.bana gelen hediyeleride ceyizime koyuyorum..bu hafta cok guzel firsatlar war kacirma derim :)

Kızlar bu da benim çeyizimden şefim
ancak daha fazla tupper ürünü almak istiyorum İstanbuldayım bu konuda kim bana yardımcı olabilir?

kızlarr bende istiyorum bu ürünlerden kendim nasıl üye olurum ürünleri nasıl alırım bir yardımcı olsanız

Kızlar SİHİRLİ DEKORATÖR kullanan var mı aranızda?
İndirimdeymiş almayı düşünüyorum.
Ayrıca melek set var bi de, neleri saklamak için uygun acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…