"Tupperware ürünlerimizi resimli paylaşalım"

eveeett bismillah deyip bugünkü seansımıza başlayalımmm

meşhur oval set :)) biz bunları çok kullanıyoruz, evde kullandıklarımız mavi olanları, 2 set belki fazlası var şuanda kullanılan bizim dolaplarda
erzak dolabında pirinçinden makarnasına mercimeğinden ıvır zıvırına bir sürü şey var, mutfaktaki dolaplarda da var bişeyler, küçük boylarına çok kullandığı baharatlardan da koyuyo annem, pulbiber gibi karabiber gibi yemeklerde çokça kullanılanlar için
amaaa ben mavilerin kapaklarını açmakta zorlandığım için kırmızılardan istedim ve 2 set aldım, bakliyat,pirinç makarna çeşitleri için ideal
saklaması, içini doldurması, tutması boşaltması vs çok rahat
Eki Görüntüle 264710

erzak canavarında yanılmıyorsam dolapta 3 tane var, küp şeker, toz şeker bir de bişey daha var ama hatırlayamadım onu :)))
örneğin toz şeker varsa içine minik kulplu bir ölçme kepçesi gibi birşey koyunca rahatlıkla içinden alıp kullanabiliyorsunuz.
kalabalıksanız kurabiye kuru pasta vs saklamak için de ideal

şek şek de nefis ayran yapılıyor, eğer 2-3 bardaklık ayran lazımsa hemen çıkarıp bunda yapıyorum, pütür falan hiçbirşey kalmıyor,
normalde pütürlü olur ya evde yapınca, veya mikser çıkarmak gerekir, hiiiç gerek yok :)
eğer 5-6 bardak gerekiyorsa da, 2-3 bardakla yoğun bir karışım hazırlayıp -yani konsantre gibi- sonra sulandırıp açabilirsiniz. çok pratik
mavisi eskisi, evde şuanda kullandığımız bu, yenileri böyle sarı
bu arada annem eğer üşenirse mikser çıkarmaya, bununla 2 yumurta kekin malzemelerini hemen çırpıveriyor, çok pratik oluyormuş öyle diyo :))
itiraf : eskiden amaaan ne sallicam bunu derdim
Eki Görüntüle 264719

Son düzenleme:

bir deee, işte tupper ın mucizelerinden..
hamur mu mayalanacak, nohut mu ıslanacak, yoğurt mu yapılacak, buyrunuuzzz
ister bu söylediklerimi yapın isterseniz de herhangi birşeyi saklamak için kullanın, müthiş kullanışlı bir alet bu yaa, alet mi neyse işte
turuncu renkli orta boyunu evde hemen hergün kullanıyoruz, ben kek bile çırpıyorum içinde o kadar elimin altında, annem bakliyat ıslatır, hamur mayalandırır..

tupperlarda dikkat etmek gereken birşey de kapaklar, hele bir kapak stili var ki -adını bilmiyorum- lanet birşey, hayatta o ürünlerden kullanamam..
şuana kadar eklediğim kapların hiçbirinin kapakları problem yaşayacağınız kapaklar değil, hele bu yıldız kaplar hiç değil çünkü ortasına bastırmanız yeterli kapanması için, süperler, şiddetle tavsiye ederim, ne isterseniz saklayabilirsiniz içinde..

neyse yine devam ederim

Offff kızlar yaa nerden gördüm ben bu topiği içim gitti yorumları okuyunca alasım geldi durduk yere masrafa gircem yineneyse saka biyana bunları ögrendiğim cok iyi oldu da nasıl alcaz bunları uygun fiyata cevremde benimde kullananda satanda yok alasımda var netcezz yardım lütfennnnnnnn

Eko Anne » Tupperware Ürünleri (BPA’lı mı?)

kızlar güle güle kullanın tupperları
bende bebekler için yemek seti
oval set baharat takımı bunlar mor kapaklı
mini şef var hala da almaya devam ediyordum....

amaaaaaa kafam çok karışık
biz tupperı sağlıklı olduğu için alıyoruz ya son zamanlarda bazı ürünlerinin bpa lı olduğu yayınlandı
yukardaki linki ve ordaki ingilizce linki inceleyin nolur
amacım tartışma çıkarmak değil yanlış anlamayın
almaya devam edeyim mi
bilenler özellikle danışmanlar varsa aydınlatsın lütfen...

oo kimleri görüyorum
canım eskiden benim annem bu işin içindeydi o şekilde alıyoduk hep
ama uzun bir süredir yapmıyo çok yorucu çünkü
ama biz artık alacağımız birşey olursa dittididiyor dan alıyoruz :))
eğer güvenilir biri olsun diyosan ben sana birini önerebilirim, 3-4 kez sorunsuz alışveriş yaptım o kişiden :112:

Bende ilgimi cekti topik bakayım dedim birde sen olunca dedim vardır arkadasım bunu öve öve anlatıyorsa bir bildiği ama cok pahalı kuzum bunlar ya aklında olsun bir indirim yakalarsan tetikteyim alayım olar mı:))

Bende ilgimi cekti topik bakayım dedim birde sen olunca dedim vardır arkadasım bunu öve öve anlatıyorsa bir bildiği ama cok pahalı kuzum bunlar ya aklında olsun bir indirim yakalarsan tetikteyim alayım olar mı:))

olar tabi fıstık, aklımda bir yerlerde uygun işe yarar bir şeyler görürsem yazarım sana

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben tupperware danışmanıyım almak istediğiniz ürün olursa facebuk adresimide verbilirim ankaradayım özelden mesaj göndermeyi bilimiyorum onun için siz isterseniz burdan face adresimi verip ordan konuşabilriz uygun indirimli fiyatlarından inidrime girmiş ürünleri isteyene verebilirim bende ilk üye olduğumda birkaç parça aldım kullandım sonradan hep kendime almaya hediyelerimi kendime kullanmaya başladım ve mutfağım doldu tupperlarla ama kesinlikle herkese tavsiye ederim birde şu var garantili cam sağlıklı evet ama tupperda sağlıklı ve cam kırılsa garantisi yok ama tupperda 10 yıl deniliyor ama daha fazla çünkü fiş istemiyor ne zamna aldığınıza dair neden kırıldı demiyor ve uzun süreli saklıyor gıdaları ben eko seris , su serisi , şeker kap ve serisi, miksimler , damlalar sofradaa çok şık, ve hızlı şef diye bir ürün aldım çok güzel krem şanti yapıyor rondosu harika hiç soğanı sulandırmadan aynı boy doğruyor ipli şef vazgeçilmezlerden, yani evet pahalı ama değermi kesinlikle değer ömürlük yani ben pahalı diye almayanları anlamıyorum indirime girince uygunada geliyor hiç pişman değilim kesinlikle öneririm ve bağımlılık yapıyor :))) dikkat :)))))))

Bende aldimm o kadar met ettiler ki dayanamadim...

Acikcasi bir ise yaradiklarida yok!

Sonuc olarak PLASTIK! ne bekliyebiliriz ki?????????

bazen luzümsuz şeyleride yok değil hani...

aynen lahanacım ben böyle birşeye para vermem, herhangi birşeyi sakladığı da yok, düz boru işte :100:
güzel sunum yapmak istiyosam eminönünde çelikleri var ucuz ucuz

Son düzenleme:
B]tam 600 liralik tupper aldım daha elime ulaşmadı oda olsun buda olsun derken gitti paralarım geri ödemesinide daha yapmadım sipariş verdim :))

artık evlenip kullannca göreceğim değecekmi değmicekmi... ama çok beklentimde yok açıkçası normalde plastik ürün almam gereken şeyleri aldım sağlıksız plastiği alacağıma sağlıklısını alayım dedim [/B]

Eklentiler

• $TUPPERWARE-MEGA-MIKS-10-LT-KARGOSUZ__42662765_0[1].webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 439
  • $mini_peynirlik[1].webp
    3 KB · Görüntüleme: 895
  • $Tupperware-sik-servis-4-3-lt-Lila-50-indirimli__41657205_0[1].webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 451
Son düzenleme:

hayırlı olsun canım.valla baya para vermişsin.ben o kadar gözden çıkaramazdım sanırım.tek tek alım yapıyorum ben.iyi günlerde kullan...

biran acaba benim annemi mi anlatıyorsun diye düşündüm benim annemde 2 yıldır uğraşıyor tupperware ile her hafta aramızda geçen konuşma
annem: kızım bak bu hafta bunlar indirimde alalım çeyizine
ben: anne hepsinden var ya hem bir sürü para ne işe yarayacak ki bunlar
annem: aaaa olur mu diye başlar anlatmaya ve ben işten dönmüş yorgun argın annem daha fazla ısrar etmesin diye tamam anne ne istiyorsan al diyerek bu konuşmayı sonlandırırım .
ürünlerle alakalı sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim

Son düzenleme:

peki soralım o zaman canım yoğurt illaki o yoğurt kabı diye anlatılan altı sarı üstü beyaz olan kapta mı yapılmalı? aynı şekilde bakliyatta illaki onda mı ıslatılmalı, ondan başkasında olmazmı?

canım bakliyat için evet o kaplar kullanılmalı çünkü kapakları ve yapısı buna uygun şekilde tasarlanmış diğerleri onun gibi değil ama yoğurt için benim annem başka kaplarda kullanıyor özellikle küçük kaplarda tek kullanımlık yapabilirsin eğer yoğurdu bebek için yapacaksanda mama setinin içindeki kaplarda gayet güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…