- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
-
Offff kızlar yaa nerden gördüm ben bu topiği içim gitti yorumları okuyunca alasım geldi durduk yere masrafa gircem yineneyse saka biyana bunları ögrendiğim cok iyi oldu da nasıl alcaz bunları uygun fiyata cevremde benimde kullananda satanda yok alasımda var netcezz yardım lütfennnnnnnn
oo kimleri görüyorum
canım eskiden benim annem bu işin içindeydi o şekilde alıyoduk hep
ama uzun bir süredir yapmıyo çok yorucu çünkü
ama biz artık alacağımız birşey olursa dittididiyor dan alıyoruz :))
eğer güvenilir biri olsun diyosan ben sana birini önerebilirim, 3-4 kez sorunsuz alışveriş yaptım o kişiden :112:
Bende ilgimi cekti topik bakayım dedim birde sen olunca dedim vardır arkadasım bunu öve öve anlatıyorsa bir bildiği ama cok pahalı kuzum bunlar ya aklında olsun bir indirim yakalarsan tetikteyim alayım olar mı:))
onları kullanmadım hiç ama şu şekilde şekil vermeye yarıyo
yani tatlı, pilav, püre vs gibi şeylerin sunumu içinmiş..
Eki Görüntüle 264755 Eki Görüntüle 264756
bazen luzümsuz şeyleride yok değil hani...
B]tam 600 liralik tupper aldım daha elime ulaşmadı oda olsun buda olsun derken gitti paralarım geri ödemesinide daha yapmadım sipariş verdim :))
artık evlenip kullannca göreceğim değecekmi değmicekmi... ama çok beklentimde yok açıkçası normalde plastik ürün almam gereken şeyleri aldım sağlıksız plastiği alacağıma sağlıklısını alayım dedim [/B]
Eki Görüntüle 268607
hatunlar
ben bir tupper canavarının kızıyım
annem tuppersız yapamaz, benim çeyizime de bir sürü şey aldıı tabi, birkaç aya kadar evleniyorum nihayet
ve nihayet kullanabileceğim ben de
(bu arada annem yani kayınvalidem olan annem diyecek ki, bu kız çeyiz diye bir kamyon plastik mi getirdi şimdi :97: ben en iyisi bir ara bir katalog göstereyim de ucuz dandik plastik olmadığını görsün)
ah ne paralarım gitti onlara aahhh
ammaaaa onlarsız ben de yapamayacağımı biliyorum
kullanan bilir, kullanmayı bilirseniz mucize gibi olan kapları var
ben de yarın başlayayım o vakit evde kullandıklarımızdan, onların ne işe yaradığını biliyorum çünkü
hımmm hangisinden başlasam...
maksim miksim taksim, üç şekerler, beş şekerler, tek parmaklar, on parmak daktilolar, kristalinler, mutfak canavarları, prenses taçları, büyüklü küçüklü zeytinyağlıklar, şekşekler, mini şefler, koca şefler, vazgeçilmez yeşil sürahiler, kılıç keskinliğinde acayip ergonomik bıçak setleri, dış tasarımlarına aşık olunası kurabiye kapları, bildiğim en eski ve en köklü tupper hatta tupperların atababası antartikalarr.....
ay bayılazaamm neyse yavaş yavaş eklerim ben artıkın,
bu arada artık eve de benim çeyize de tamamladığımız için artık üyeliği bıraktı annem, uğraşmıyor
ama tek tük lazım olan birşey olduğunda veya yakınlarımızdan isteyen olursa dittididiyor dan alıyoruz
acayip ucuz oluyo bazı kişilerde, hattaböyle kalıyoruz :)))
aklınızda bulunsun
veee Yazmalımm uzun zamandan sonra seni tekrar gördüğüme sevindim, acayip doğru bi topic açmışsın, Lahanaa sana da selam olsun
biran acaba benim annemi mi anlatıyorsun diye düşündümbenim annemde 2 yıldır uğraşıyor tupperware ile her hafta aramızda geçen konuşma
annem: kızım bak bu hafta bunlar indirimde alalım çeyizine
ben: anne hepsinden var ya hem bir sürü para ne işe yarayacak ki bunlar
annem: aaaa olur mu diye başlar anlatmaya ve ben işten dönmüş yorgun argın annem daha fazla ısrar etmesin diye tamam anne ne istiyorsan al diyerek bu konuşmayı sonlandırırım .
ürünlerle alakalı sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim
peki soralım o zaman canım yoğurt illaki o yoğurt kabı diye anlatılan altı sarı üstü beyaz olan kapta mı yapılmalı? aynı şekilde bakliyatta illaki onda mı ıslatılmalı, ondan başkasında olmazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?