- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
-
selam arkadaşlar tupperwareye başlamak istiyorum ...
yalnız tam kafama oturtamadım...
bu işi yapan biri varsa bana anlatabilirmi?
bide ben üye olmadan eğitimlerine giidp ortamı işi tanıyabilir miyim?
istanbul avupa yakasında oturuyorum nerelerde ürün eğitimleri oluyor?
Tupperware çok güzel ama pahalı ya ben alamam şahsen .ama almak isterdim biraz ucuz yapınya
ben sadece yagdanligini kullaniyorum.. annemde bir cok urunu var..
gecen yaz turkiyedeyken siparis etmisti annem alip gelmistim..
saklama kabi olarak ne kadar sagliklidir ama bu urunler ya :26::26:
sonucta pilastik degil mi ?? ben cam kap kullaniyorum yemegim falan arttigi zaman..
kızlar birşey sormak istiyorum.
şu aşağıdaki antartikalar sadece buzluk kullanımı için mi acaba?
ben dolabın normal katında salça saklayabilir miyim onu merak ettim.
Eki Görüntüle 279154
size bi konuda danışmak istiyorum.süper şefin hem büyüğü hem küçüğü var hangisi daha kullanışlı büyüğü 700ml küçüğünü bilmiyorum.amacım soğan doğramak küçük olan kaç soğan doğrayabiliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
size bi konuda danışmak istiyorum.süper şefin hem büyüğü hem küçüğü var hangisi daha kullanışlı büyüğü 700ml küçüğünü bilmiyorum.amacım soğan doğramak küçük olan kaç soğan doğrayabiliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
kızlar ürünler süperde çok pahalı bunlar
indirim günleri var mı
ne yazıkki ben kullanmiyorum açkçası tupperware satan kimseyi tanımadığımdan almak için bir arayışta da bulunmadım bende sizlerin yorumlarını takip edecem...
nasıl üye oldun canım faceden bi kaç kişiyle tanıştım tc kimlik no felan sitiyolar biz üye yapıcaz dediler ama güvenemedim vermedim :S
tupperware ürünlerini almak istiyorum fakat çevremde kimse yapmıyor danışman nasıl olunuyor en azından danışman olayım kendim satın alırım ben satan kimseyi bulamıyorum
Ben istanbuldayim yardimci olabilirim. Baska ildeysen sana yakin uyelerin numaralarini verebilii
Rim)
,kullanabilirsin bender salça saklıyorum yogurt saklıyorum bii şey olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?