"Tupperware ürünlerimizi resimli paylaşalım"

BaSiYaZMaLiKiZ

"MuSMuTLu"
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
5.173
2
156
İstanbul
merhaba hanımlar

bu konuyu açarak hepimizin evinde kullandığı tupperware ürünleriyle ilgili bilgi paylaşımda bulunmak istedim

evinde bu ürünü kullanan arkadaşlarımız resimleri ve kullanımlarıyla ilgili bilgi verirse sevinirim

hangi üründe ne saklıyoruz :26:

paylaşımlarınızı bekliyorum

ne yazıkki ben kullanmiyorum açkçası tupperware satan kimseyi tanımadığımdan almak için bir arayışta da bulunmadım bende sizlerin yorumlarını takip edecem...

çok güzel olmuş konu...
vallahi tamda bugün keşke diyordum tupper konuları resimli olsada faydalansak.
bende elimdekileri ekleyeceğim en kısa zamnda...

kızlar ben kullanmıyorum ama kayınvalidemde ne isterseniz var.
resmen mutfağı onlarla doldurmuş durumda
kayınvalideye gidince fotoğraflarını çekebilirsem koyarım.

.

ben ceyizime aldim ama henüz kullanmadim, paketli oldugu icin de resim ekleyemem, netten bulduklarimi eklerim anca bi ara

suan evde annem kullaniyor, cok memnunuz

mesela salcalarimiz küflenmiyor eskisi gibi, teneke kutuda kalinca hemen bozulurdu simdi bozulmuyor
bu saklama kabinda:

ve ekmekler de daha uzun zaman taze kaliyor bu ekmeklikte, bundan da cok memnunuz

.

ne yazıkki ben kullanmiyorum açkçası tupperware satan kimseyi tanımadığımdan almak için bir arayışta da bulunmadım bende sizlerin yorumlarını takip edecem...

takip et canım hepimizin faydalandığı bir konu olur inş

çok güzel olmuş konu...
vallahi tamda bugün keşke diyordum tupper konuları resimli olsada faydalansak.
bende elimdekileri ekleyeceğim en kısa zamnda...

bekliyoruz merakla

kızlar ben kullanmıyorum ama kayınvalidemde ne isterseniz var.
resmen mutfağı onlarla doldurmuş durumda
kayınvalideye gidince fotoğraflarını çekebilirsem koyarım.

resimleri merakla bekliyor olacağız

hangi ürünleri hangi kaplarda kullanıyor o konuda da bilgi almış oluruz canım

teşekkürler parlayanyıldızım

bu tür bilgilerini bekliyoruz inş..

bende krema şekilelendiricisini almayı düşündüm bir ara ama fiyatları çok yüksek ya 40 küsür brşeydi yanlış hatırlamıyorsam bir krema şekillendiriciye o kadar para verilirmi..

ben en son turunçgilleri aldım

bir tanesine salça koydum

diğerinede maydanoz doğru mu kullandım bilmiyorum daha önce hiç almamıştım tupperware:26:

benimde çeyizime almak istediğim çok şey var ama bekliyorum evlilik tarihim belli değil birde alırken üye olup öyle alıcam kendime yoksa çok pahalı yaaa

benimde çeyizime almak istediğim çok şey var ama bekliyorum evlilik tarihim belli değil birde alırken üye olup öyle alıcam kendime yoksa çok pahalı yaaa

bende yenı uye oldum cnm cok uyguna gelıck urunlr bana...urunler gelınce eklerım hepıcıgı cok guzeller..sabırsızlıkla urunlerımın gelmesını beklıorum:)

.

Mikrodalgayi cok kullaniyoruz biz, bu ürünler cok iyi oluyor onun icin
mesela artan yemeyi koyuyoruz buna sonra mikrodalgada isiyoruz saglikli bir sekilde

ama bulasik makinesine atarken o beyaz pilastigi cikarmaniz lazim (yumusak pilastikden o)

bende yenı uye oldum cnm cok uyguna gelıck urunlr bana...urunler gelınce eklerım hepıcıgı cok guzeller..sabırsızlıkla urunlerımın gelmesını beklıorum:)

nasıl üye oldun canım faceden bi kaç kişiyle tanıştım tc kimlik no felan sitiyolar biz üye yapıcaz dediler ama güvenemedim vermedim :S

gerçekten çeyiz için gerekli bir ürün birkaç parçasını mutlaka almalı bayanlar

bekliyoruz ürünlerinin reismlerini

teşekkürler canım bu güzel bilgi için

Mucize şekerler pısmıs ve artan yemeklerınızı uzun sure taze saklar...

Domates sogan maydanoz cevız gıbı ıstedıgınız butun yıyeceklerı ufak parcalara boler elektırıksız ve cok kullanıslı

Salata kurutucusu yesıllıklerınızı kurutu ve kendı saklama kabında taze tutar

Sıcak soguk yemek kabı ben ıs yerıne yemek getırmek ıcın kullanıyorum bu kap sayesınde dıyetımı hıc bozmuyorum cok kullanıslı bı urun..

Son düzenleme:

ürünlerinin hepsi çok güzel güle güle kullan

bilgilerin içinde teşekkür ederiz canım

Ben de bir çok tupperware ürünü kullanıyorum, ve hepsinden oldukça memnunum. Sadece servis için olan ürünlerini almadım, sofraya koymaktan hoşlanmadığım için, bunun dışında saklama ürünlerini tavsiye edebilirim. İlk olarak oval set;

Bunları kuru bakliyat, pirinç, şeker gibi gıdaları saklamakta kullanıyorum, oldukça başarılı. Camlara göre hafif, hava almıyor ve sakladıklarım bayatlamıyor. (Amerika'da yapılmış bir tanıtım videosu izlemiştim, oradaki bayan bu oval set içine 2 yıl önce koymuş olduğu şekeri halen kullandığını anlatmıştı.)

Tiniminiler

Bunları da buzdolabında sebzelerimi saklamak için kullanıyorum. Uzun süreli saklama için uygun. 3 farklı hava alma sistemi var, böylece farklı sebze ya da meyveleri uzun süre saklayabiliyorsunuz.

Miksim serisi,

Bunu ve bir büyük boyunu kullanıyorum, büyük boyunda mercimek köftesi yoğuruyorum, kapağını kapatıp salata karıştırıyorum. Orta boyunda da bakliyatlarımı ıslatıyorum, geceden ıslatmama gerek kalmıyor, kısa sürede pişmeye hazır hale geliyor.

Bunun dışında derin dondurucu antartika serisini, kalan yemekleri saklamak için şeker kapları, mikrodalga için microstarı ve soğan vs. doğramak için ipli şef ve süper rondoyu kullanıyorum. Bana göre gerçekten hayatı kolaylaştıran ürünler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…