- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
-
ne yazıkki ben kullanmiyorum açkçası tupperware satan kimseyi tanımadığımdan almak için bir arayışta da bulunmadım bende sizlerin yorumlarını takip edecem...
çok güzel olmuş konu...
vallahi tamda bugün keşke diyordum tupper konuları resimli olsada faydalansak.
bende elimdekileri ekleyeceğim en kısa zamnda...
kızlar ben kullanmıyorum ama kayınvalidemde ne isterseniz var.
resmen mutfağı onlarla doldurmuş durumda
kayınvalideye gidince fotoğraflarını çekebilirsem koyarım.
.
ben ceyizime aldim ama henüz kullanmadim, paketli oldugu icin de resim ekleyemem, netten bulduklarimi eklerim anca bi ara
suan evde annem kullaniyor, cok memnunuz
mesela salcalarimiz küflenmiyor eskisi gibi, teneke kutuda kalinca hemen bozulurdu simdi bozulmuyor
bu saklama kabinda: Eki Görüntüle 252888
ve ekmekler de daha uzun zaman taze kaliyor bu ekmeklikte, bundan da cok memnunuz
Eki Görüntüle 252889
.
ben de o kadar çok şeyi var ki
fırsat bulduğumda eklerim fotoları ve yorumları
güzel konu olmuş
benimde çeyizime almak istediğim çok şey var ama bekliyorum evlilik tarihim belli değil birde alırken üye olup öyle alıcam kendime yoksa çok pahalı yaaa
teşekkürler parlayanyıldızım
bu tür bilgilerini bekliyoruz inş..
bende yenı uye oldum cnm cok uyguna gelıck urunlr bana...urunler gelınce eklerım hepıcıgı cok guzeller..sabırsızlıkla urunlerımın gelmesını beklıorum:)
benimde çeyizime almak istediğim çok şey var ama bekliyorum evlilik tarihim belli değil birde alırken üye olup öyle alıcam kendime yoksa çok pahalı yaaa
bende yenı uye oldum cnm cok uyguna gelıck urunlr bana...urunler gelınce eklerım hepıcıgı cok guzeller..sabırsızlıkla urunlerımın gelmesını beklıorum:)
.
Mikrodalgayi cok kullaniyoruz biz, bu ürünler cok iyi oluyor onun icin
mesela artan yemeyi koyuyoruz buna sonra mikrodalgada isiyoruz saglikli bir sekilde
ama bulasik makinesine atarken o beyaz pilastigi cikarmaniz lazim (yumusak pilastikden o)
Eki Görüntüle 253054
Eki Görüntüle 253111
Mucize şekerler pısmıs ve artan yemeklerınızı uzun sure taze saklar...
Eki Görüntüle 253114
Domates sogan maydanoz cevız gıbı ıstedıgınız butun yıyeceklerı ufak parcalara boler elektırıksız ve cok kullanıslı
Eki Görüntüle 253113
Salata kurutucusu yesıllıklerınızı kurutu ve kendı saklama kabında taze tutar
Eki Görüntüle 253106
Sıcak soguk yemek kabı ben ıs yerıne yemek getırmek ıcın kullanıyorum bu kap sayesınde dıyetımı hıc bozmuyorum cok kullanıslı bı urun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?