- Konu Sahibi basbelasiyim
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah tez vakitte bebegine kavusursun canim Allah yardimcimiz olsun
Insallah canim bakalim umutluyum bu sefer biraz daha yaklastim gibi Allah tum olmayanlara isteyenlere nasip etsin cok zorInsallah tez vakitte bebegine kavusursun canim Allah yardimcimiz olsun
Benim de aynı sorun um var lütfen cevap verin aşıla ma olucam sizde ne gibi sıkıntıları var adetleriniz düzenli miMerhaba canım benimde tuplerimin ikisi de tıkalı bide rahim tüberkülozu gecirmisim benim de 2 tüp bebek denemem var ben ameliyatın çare olmadığını duymuştum senin açıldıysa ne mutlu sana inşallah hamiş kalirsin
Merhaba canim bildigim kadariyla tup tikanikliginda asilama olmuyor cunku yumurta dollenip rahme yerlesemiyor ama yinede arastir yanlos biliyor olabilirimBenim de aynı sorun um var lütfen cevap verin aşıla ma olucam sizde ne gibi sıkıntıları var adetleriniz düzenli mi
Benim de aynı sorun um var lütfen cevap verin aşıla ma olucam sizde ne gibi sıkıntıları var adetleriniz düzenli mi
Benim adet olduğum ilk gün koyu kahve kanamam oluyor sancım çok oluyor sonra normal kan rengi geliyor ayrıca üç gün aralıksız oluyorum dördüncü günüm de azalıyor beş inci gün ondan az geliyor altıncı gün bitiyor kahverengi leke geliyor bu kadar düzenli adetim ve de kan simir hormonlar da de iyisol tüpüm kapalı nokta kadar beş tane mi ne bişi var ameliyat a gerek yok dedi bilmiyorum senin de böyle miAdetlerim düzenli canım sadece kahverengi lekelenmelerim oluyo adetten önce bide biterken o yüzden uzun suruyo ama her ay düzenli adet görüyorum bide tüpler tikanikken aşılama yapılmıyor sanırım bi araştır ondan sonra başla hayırlısı olsun inşallah
Ne kadar dır evlisin umudum yok benim inanırmısın yaşamak bile istemiyorumBenim adet olduğum ilk gün koyu kahve kanamam oluyor sancım çok oluyor sonra normal kan rengi geliyor ayrıca üç gün aralıksız oluyorum dördüncü günüm de azalıyor beş inci gün ondan az geliyor altıncı gün bitiyor kahverengi leke geliyor bu kadar düzenli adetim ve de kan simir hormonlar da de iyisol tüpüm kapalı nokta kadar beş tane mi ne bişi var ameliyat a gerek yok dedi bilmiyorum senin de böyle mi
Zaten ummudum yok aşılamadan prosedür gereği yapıyor ben doktoruma tüpüm kapalıysa açın öyle olayım aşıla ma dedim de onu gerek duysak biz yaparız sizin rahatsızlığınız ameliyat gerektirmiyor dedi bu bir ameliyat sebebi değil dedi tüp bebeğe geçicem aşılama sonrası bilmiyorum napıcağımı olmaz mı benim çocuğum ya lütfen söyleyin yaşım 26 yaşındayım dört yıllık evliyim korunmadım evlendiğim günden beri tık yokMerhaba canim bildigim kadariyla tup tikanikliginda asilama olmuyor cunku yumurta dollenip rahme yerlesemiyor ama yinede arastir yanlos biliyor olabilirim
Bence kendini bu lr heder etme yasamak istemiyorum falan nedir en azindan yasin genc ben 31 yasima girdim 3 yillik evliyim napalim derdi verenede sukurler olsun Allah hayirli evlat versinZaten ummudum yok aşılamadan prosedür gereği yapıyor ben doktoruma tüpüm kapalıysa açın öyle olayım aşıla ma dedim de onu gerek duysak biz yaparız sizin rahatsızlığınız ameliyat gerektirmiyor dedi bu bir ameliyat sebebi değil dedi tüp bebeğe geçicem aşılama sonrası bilmiyorum napıcağımı olmaz mı benim çocuğum ya lütfen söyleyin yaşım 26 yaşındayım dört yıllık evliyim korunmadım evlendiğim günden beri tık yok
Çok üzülüyorum tarif edemem elimde değil gerçektenBence kendini bu lr heder etme yasamak istemiyorum falan nedir en azindan yasin genc ben 31 yasima girdim 3 yillik evliyim napalim derdi verenede sukurler olsun Allah hayirli evlat versin
Benim adetlerimde falan sorun yok yumurtlamamda normal tuplerim tikaliymis ama anlam veremedim bende cunku adett donemi agrilarim yok akintim falan yok eskidende olmadi dogustan tikalida olabilirmis bilmiyorumÇok üzülüyorum tarif edemem elimde değil gerçekten
Hiç mi bu rahatsızlığı olup da çocuğu olan yok tüp bebekle ya da normal yüzü gülen yok mu hiç rabbim sizlere bana da nasip etsin sizin nasıl adetleriniz az mı geliyor doktorunuz ne dedi
Benim adetlerim düzenli sancım çok ama normal kanamam altı gün oluyorum adetimin ilk günü sancım oluyor geçiyor sonra tüplerin açılmadı mı benim hsg de sol kapalı açılmadı nohut kadar dört beş tane bişi var dı sağ açılmış ama rahim duvarım kalınlığı iyi dedi doktor simirim de iyi çıktı ama rahim de sıkıntı yok dedi bu son gittiğim de tüp de senin sıkıntı dedi ya bilmiyorum yaBenim adetlerimde falan sorun yok yumurtlamamda normal tuplerim tikaliymis ama anlam veremedim bende cunku adett donemi agrilarim yok akintim falan yok eskidende olmadi dogustan tikalida olabilirmis bilmiyorum
Hsg yenidenmi cekti yoksa anlamaz tupleri bana acilmadi dediBenim adetlerim düzenli sancım çok ama normal kanamam altı gün oluyorum adetimin ilk günü sancım oluyor geçiyor sonra tüplerin açılmadı mı benim hsg de sol kapalı açılmadı nohut kadar dört beş tane bişi var dı sağ açılmış ama rahim duvarım kalınlığı iyi dedi doktor simirim de iyi çıktı ama rahim de sıkıntı yok dedi bu son gittiğim de tüp de senin sıkıntı dedi ya bilmiyorum ya
Hsg ilk çekildiğim zaman dedi sol tıkalı sağ açık dedi verilen sıvı ile açılmış sağım yeniden çekilebilirim dedim gerek yok dediHsg yenidenmi cekti yoksa anlamaz tupleri bana acilmadi dedi
Filmden belli oluyor senin açılmadı mı yoksa verilen sıvı ile o zaman bi ateşlendim ki verilen sıvı baskı yaptı tüplere basınç olduğu için canım çok acıdı yüzüm alevlendi resmen tabiri caizise senin öyle olmadı mıHsg ilk çekildiğim zaman dedi sol tıkalı sağ açık dedi verilen sıvı ile açılmış sağım yeniden çekilebilirim dedim gerek yok dedi
Tamam ozaman muhtemelen sagdan asilama yapacaktir insallah bebegine kavusursun canim ama hayirli ve aaglikli evlat isteHsg ilk çekildiğim zaman dedi sol tıkalı sağ açık dedi verilen sıvı ile açılmış sağım yeniden çekilebilirim dedim gerek yok dedi
Ben anestezi aldim canim farketmedim valla filimdende bisi anlamdim haziranda tup bebekte negatif gordum bu sefer univ hast yapicamFilmden belli oluyor senin açılmadı mı yoksa verilen sıvı ile o zaman bi ateşlendim ki verilen sıvı baskı yaptı tüplere basınç olduğu için canım çok acıdı yüzüm alevlendi resmen tabiri caizise senin öyle olmadı mı
İnşallah gerçekten hayırlı sağlık lı evlat istiyorum beş vakit her saat bende bir aşılama yaptırdım hsg den sonra Üniversitesi de doçentti doktorum şimdi yine gidiyor um ona o beni yönlendiriyor ben de bu aşılamadan hiç uöutlu değilim tüp bebek de bi umuttu ama burada olumsuz luk ları okuyunca umutsuzlandım olmaz diye korkuyorum etrafımdaki anlayışsızlar bana nispetinden tut saçma sorularından v.s bunaldım artik nutuk atıyorlar sanki ben hobi için yapmıyorum eşim de istiyor yanlızım ki bende artık çok istiyorum Nerede n bulaştı bu bana bilmiyorum ne zaman verem oldum uykuda mı yakalandım geçirdim bilmiyorum hiç haberim yok ailem de de sülalemde de yok aşılama oldun mu hiç direk mi tüp bebeğe geçtin ameliyat etti de mi geçtin tüp bebeğe yoksa hiç bişe yapılmadan mı tüp bebek yaptı neden tutmadığını dedimi doktor neye bağlıymışBen anestezi aldim canim farketmedim valla filimdende bisi anlamdim haziranda tup bebekte negatif gordum bu sefer univ hast yapicam