• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupleri tikali olanlar yardim lutfen :(

Merhaba arkadaşlar,

Pcos nedeni ile dr um rahim filmi istemişti. Ben ilk çektirmedim. 3 ay sadece bir yumurta gelişti klomen ile o da sağda. Şimdi rahim filmi çektirdim sap tüp tıkalı. Bu şekilde hiç başına gelen oldu mu? Sağ tüğ tıkalı ve sağ yumurta gelişiyor sadece. Yardımlarınızı bekliyorum :)

Sol yumurtan gelismiyo mu canım eğer sadece sağ yumurtan yumurtan gelisiyosa ve sağ tikaliysa tüp bebek diyebilirler hakkında hayırlısı olsun inşallah

Sol yumurtan gelismiyo mu canım eğer sadece sağ yumurtan yumurtan gelisiyosa ve sağ tikaliysa tüp bebek diyebilirler hakkında hayırlısı olsun inşallah
Malesef canım gelişmiyo sadece klomen tedavisi uygulandı. 2 kere çatladı yumurta bi kere de kiste döndü. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun teşekkürler canım

Benimde kapalıydı laparoskopi oldum açıldı tüplerim ameliyattan 8 ay sonra hamile kaldım şimdi 8 aylık kızım var sizler neler yaptınız

Benimde kapalıydı laparoskopi oldum açıldı tüplerim ameliyattan 8 ay sonra hamile kaldım şimdi 8 aylık kızım var sizler neler yaptınız
İkiside açılabildimi senin canım. Bende laparoskopi oldum 1 tanesi açılabildi

Back