• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupleri tikali olanlar yardim lutfen :(

benim de sağ tüpüm tıkalıydı 10 gün önce laparoskopi oldum açıldı çok şükür.ondan önce 2 aşılama 1 tüp bebek denemem var olumsuz.keşke ameliyatı daha önce yaptırsaymışım

Merhaba canım benimde tuplerimin ikisi de tıkalı bide rahim tüberkülozu gecirmisim benim de 2 tüp bebek denemem var ben ameliyatın çare olmadığını duymuştum senin açıldıysa ne mutlu sana inşallah hamiş kalirsin

Kızlar bende 3 yıllık evliyim sağ tarafımda çikolata kistim var.1 yıl önce hsg çektirdim Sol tupum tikaliymis.visanne kullandım kistim eridi.sonra tekrar oluştu. Kontrollere de gitmiyorum.4 gündür soğan kürü yapıyorum bide tıkanıklık için maydonoz buharı yada sirke buharı duydum.benimle aynı durumda olup bunları deneyerek anne olan varsa lutfen yardimci olun.çok mutsuzum artık bende anne olmak istiyorum

Kızlar bende 3 yıllık evliyim sağ tarafımda çikolata kistim var.1 yıl önce hsg çektirdim Sol tupum tikaliymis.visanne kullandım kistim eridi.sonra tekrar oluştu. Kontrollere de gitmiyorum.4 gündür soğan kürü yapıyorum bide tıkanıklık için maydonoz buharı yada sirke buharı duydum.benimle aynı durumda olup bunları deneyerek anne olan varsa lutfen yardimci olun.çok mutsuzum artık bende anne olmak istiyorum
Bende anne olmak istiyorum artık bende çok mutsuzum :( Allah yardimcimiz olsun hepimizin ben dediklerinin iltihap sokturdugunu duymuştum o da soyle buhara oturup esinle birlikte olacaksın öyle oluyomus sanırım

Ben ebegumeci koku sut buhari yaptim bir damla bile akintim olmadi

Bende anne olmak istiyorum artık bende çok mutsuzum :KK43: Allah yardimcimiz olsun hepimizin ben dediklerinin iltihap sokturdugunu duymuştum o da soyle buhara oturup esinle birlikte olacaksın öyle oluyomus sanırım
Amin canim insallah benimde bir negatifim var Allah buyuk elbet bizede mucizesinden verecektir

benim de sağ tüpüm tıkalıydı 10 gün önce laparoskopi oldum açıldı çok şükür.ondan önce 2 aşılama 1 tüp bebek denemem var olumsuz.keşke ameliyatı daha önce yaptırsaymışım
Sen ameliyat olmadan önce mi tüp bebek oldun canım

Merhaba Arkadaslar
Subatta tuplerim tikali oldugunu ogrendim ardindan haziranda tup bebek yaptirdim ve malesef sonuc negatif cikti :KK43: simdi 2. Deneme yaptirmak yerine tuplerim acilabilirse actirmak istiyorum malayada yasiyorum benim gibi oluo tupleri acilan varmi ve hamile kalan

Ikincisi ise yaptirip memnun kaldiysaniz doktor ismi ve il paylasabilirmisiniz.cok tesekkur ederim

Ben 16 kasimda yani 3 gun once laparoskopi oldum 2 saat surdu pazartesi ameliyat oldum sali taburcu oldum 2 tupumde acilmis sol tarafim tamamen tikali degilmis siviyla acilmis o daha kolay olmus 6 ay verdi doktor bakalim 6 ay icinde kalicakmiyim 3 yillik evliyim bende daha hic hamile kalmadim insallah hepimiz kaliriz

Ben 16 kasimda yani 3 gun once laparoskopi oldum 2 saat surdu pazartesi ameliyat oldum sali taburcu oldum 2 tupumde acilmis sol tarafim tamamen tikali degilmis siviyla acilmis o daha kolay olmus 6 ay verdi doktor bakalim 6 ay icinde kalicakmiyim 3 yillik evliyim bende daha hic hamile kalmadim insallah hepimiz kaliriz

İnşallah olur canım hayirlisiyla laporoskopi kapalı ameliyat mi nasil yapiliyo acaba bilgi verir misin

İnşallah olur canım hayirlisiyla laporoskopi kapalı ameliyat mi nasil yapiliyo acaba bilgi verir misin
Evet canim kapali ameliyat 3 delik acmislar bende ikisi sag sol kasigimdan biride gobegimden bn aylardir arastiriyodum bu ameliyati kisa surcek saniyodum ama bnmki 2 saat surdu 2.3 gunde toparlandim biraz tek tupum kapali dendi bana hep en son gittigim 2 doktor solda pek acik gorunmuo bu sekilde ilac tedavisi yapamayiz deyince ameliyata gun aldim 20 gun snra oldum cok sukur acilmis rahmimde temizmis suan cocugunun olmamasi icin bi sebep yok dedi doktor bakalim kalabilcekmiyim hersey Allahtan

Evet canim kapali ameliyat 3 delik acmislar bende ikisi sag sol kasigimdan biride gobegimden bn aylardir arastiriyodum bu ameliyati kisa surcek saniyodum ama bnmki 2 saat surdu 2.3 gunde toparlandim biraz tek tupum kapali dendi bana hep en son gittigim 2 doktor solda pek acik gorunmuo bu sekilde ilac tedavisi yapamayiz deyince ameliyata gun aldim 20 gun snra oldum cok sukur acilmis rahmimde temizmis suan cocugunun olmamasi icin bi sebep yok dedi doktor bakalim kalabilcekmiyim hersey Allahtan

İnşallah olur canım hepimiz hayirlisiyla goruruz inşallah o günleri cevabin için tesekkur ederim :KK15:

Ameyliyati nerde oldun arkadasim ve ne kadar para verdin

Back