- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Nerde ameyliyat oldunuz acababenim de sağ tüpüm tıkalıydı 10 gün önce laparoskopi oldum açıldı çok şükür.ondan önce 2 aşılama 1 tüp bebek denemem var olumsuz.keşke ameliyatı daha önce yaptırsaymışım
benim de sağ tüpüm tıkalıydı 10 gün önce laparoskopi oldum açıldı çok şükür.ondan önce 2 aşılama 1 tüp bebek denemem var olumsuz.keşke ameliyatı daha önce yaptırsaymışım
Rahim tuberkulozu ne ben hic birsey gecirmedim ama tuplerim tikaliymis
Bende anne olmak istiyorum artık bende çok mutsuzumKızlar bende 3 yıllık evliyim sağ tarafımda çikolata kistim var.1 yıl önce hsg çektirdim Sol tupum tikaliymis.visanne kullandım kistim eridi.sonra tekrar oluştu. Kontrollere de gitmiyorum.4 gündür soğan kürü yapıyorum bide tıkanıklık için maydonoz buharı yada sirke buharı duydum.benimle aynı durumda olup bunları deneyerek anne olan varsa lutfen yardimci olun.çok mutsuzum artık bende anne olmak istiyorum
Ben ebegumeci koku sut buhari yaptim bir damla bile akintim olmadiKızlar bende 3 yıllık evliyim sağ tarafımda çikolata kistim var.1 yıl önce hsg çektirdim Sol tupum tikaliymis.visanne kullandım kistim eridi.sonra tekrar oluştu. Kontrollere de gitmiyorum.4 gündür soğan kürü yapıyorum bide tıkanıklık için maydonoz buharı yada sirke buharı duydum.benimle aynı durumda olup bunları deneyerek anne olan varsa lutfen yardimci olun.çok mutsuzum artık bende anne olmak istiyorum
Amin canim insallah benimde bir negatifim var Allah buyuk elbet bizede mucizesinden verecektirBende anne olmak istiyorum artık bende çok mutsuzumAllah yardimcimiz olsun hepimizin ben dediklerinin iltihap sokturdugunu duymuştum o da soyle buhara oturup esinle birlikte olacaksın öyle oluyomus sanırım
İnşallah canım vakti zamanı var diyip sabrediyoruz napalim Allah büyükAmin canim insallah benimde bir negatifim var Allah buyuk elbet bizede mucizesinden verecektir
Evet canim bende öyle duydum 3 gün yapıyormuş sun deneyeceğim inşallah faydası olurBende anne olmak istiyorum artık bende çok mutsuzumAllah yardimcimiz olsun hepimizin ben dediklerinin iltihap sokturdugunu duymuştum o da soyle buhara oturup esinle birlikte olacaksın öyle oluyomus sanırım
Evet canim bende öyle duydum 3 gün yapıyormuş sun deneyeceğim inşallah faydası olur[/QUOTE
İnşallah canım
Sen ameliyat olmadan önce mi tüp bebek oldun canımbenim de sağ tüpüm tıkalıydı 10 gün önce laparoskopi oldum açıldı çok şükür.ondan önce 2 aşılama 1 tüp bebek denemem var olumsuz.keşke ameliyatı daha önce yaptırsaymışım
benim de sağ tüpüm tıkalıydı 10 gün önce laparoskopi oldum açıldı çok şükür.ondan önce 2 aşılama 1 tüp bebek denemem var olumsuz.keşke ameliyatı daha önce yaptırsaymışım
Merhaba Arkadaslar
Subatta tuplerim tikali oldugunu ogrendim ardindan haziranda tup bebek yaptirdim ve malesef sonuc negatif ciktisimdi 2. Deneme yaptirmak yerine tuplerim acilabilirse actirmak istiyorum malayada yasiyorum benim gibi oluo tupleri acilan varmi ve hamile kalan
Ikincisi ise yaptirip memnun kaldiysaniz doktor ismi ve il paylasabilirmisiniz.cok tesekkur ederim
Ben 16 kasimda yani 3 gun once laparoskopi oldum 2 saat surdu pazartesi ameliyat oldum sali taburcu oldum 2 tupumde acilmis sol tarafim tamamen tikali degilmis siviyla acilmis o daha kolay olmus 6 ay verdi doktor bakalim 6 ay icinde kalicakmiyim 3 yillik evliyim bende daha hic hamile kalmadim insallah hepimiz kaliriz
Evet canim kapali ameliyat 3 delik acmislar bende ikisi sag sol kasigimdan biride gobegimden bn aylardir arastiriyodum bu ameliyati kisa surcek saniyodum ama bnmki 2 saat surdu 2.3 gunde toparlandim biraz tek tupum kapali dendi bana hep en son gittigim 2 doktor solda pek acik gorunmuo bu sekilde ilac tedavisi yapamayiz deyince ameliyata gun aldim 20 gun snra oldum cok sukur acilmis rahmimde temizmis suan cocugunun olmamasi icin bi sebep yok dedi doktor bakalim kalabilcekmiyim hersey Allahtanİnşallah olur canım hayirlisiyla laporoskopi kapalı ameliyat mi nasil yapiliyo acaba bilgi verir misin
Evet canim kapali ameliyat 3 delik acmislar bende ikisi sag sol kasigimdan biride gobegimden bn aylardir arastiriyodum bu ameliyati kisa surcek saniyodum ama bnmki 2 saat surdu 2.3 gunde toparlandim biraz tek tupum kapali dendi bana hep en son gittigim 2 doktor solda pek acik gorunmuo bu sekilde ilac tedavisi yapamayiz deyince ameliyata gun aldim 20 gun snra oldum cok sukur acilmis rahmimde temizmis suan cocugunun olmamasi icin bi sebep yok dedi doktor bakalim kalabilcekmiyim hersey Allahtan
Rica ederim canm insallah Allah isteyen herkese nasip etsin aminİnşallah olur canım hepimiz hayirlisiyla goruruz inşallah o günleri cevabin için tesekkur ederim
Rica ederim canm insallah Allah isteyen herkese nasip etsin amin
Ameyliyati nerde oldun arkadasim ve ne kadar para verdinEvet canim kapali ameliyat 3 delik acmislar bende ikisi sag sol kasigimdan biride gobegimden bn aylardir arastiriyodum bu ameliyati kisa surcek saniyodum ama bnmki 2 saat surdu 2.3 gunde toparlandim biraz tek tupum kapali dendi bana hep en son gittigim 2 doktor solda pek acik gorunmuo bu sekilde ilac tedavisi yapamayiz deyince ameliyata gun aldim 20 gun snra oldum cok sukur acilmis rahmimde temizmis suan cocugunun olmamasi icin bi sebep yok dedi doktor bakalim kalabilcekmiyim hersey Allahtan
Kocaelide oturuyorum arastirma hastanesi var burda orda oldum hic para odemedim devletAmeyliyati nerde oldun arkadasim ve ne kadar para verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?