• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupleri tikali olanlar yardim lutfen :(

basbelasiyim

Tüpmideli 🖤
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Ekim 2013
20.229
56.876
798
Merhaba Arkadaslar
Subatta tuplerim tikali oldugunu ogrendim ardindan haziranda tup bebek yaptirdim ve malesef sonuc negatif cikti :( simdi 2. Deneme yaptirmak yerine tuplerim acilabilirse actirmak istiyorum malayada yasiyorum benim gibi oluo tupleri acilan varmi ve hamile kalan

Ikincisi ise yaptirip memnun kaldiysaniz doktor ismi ve il paylasabilirmisiniz.cok tesekkur ederim

Merhaba canım benimde tüplerim tıkalı ve Laparoskopi yapıldı ama açılmadı. Suan 2 tüp bebeği deniyorum. Senin tüplerin neden tıkanmışti. Benimkiler dış gebelik ten tıkanmışti.

Cnm bnmde tuplerim Kapalıydı ameliyat oldum biri açıldı biri açılmadı ameliyattan 6 ay sonra hamile kaldm samsun da fakültede oldum su an 27 haftalığına bi prensesim gelecek canını sıkma strese sokma ameliyatını hemen ol sonra gidişatına bak

Merhaba canım benimde tüplerim tıkalı ve Laparoskopi yapıldı ama açılmadı. Suan 2 tüp bebeği deniyorum. Senin tüplerin neden tıkanmışti. Benimkiler dış gebelik ten tıkanmışti.
Bende dis gebelik kurtaj falan olmadi hic enfeksiyon oldugunuda hatirlamiyorum kisacasi bilmiyorum :(

Cnm bnmde tuplerim Kapalıydı ameliyat oldum biri açıldı biri açılmadı ameliyattan 6 ay sonra hamile kaldm samsun da fakültede oldum su an 27 haftalığına bi prensesim gelecek canını sıkma strese sokma ameliyatını hemen ol sonra gidişatına bak
Masallah canim saglikla kucagina alirsin insallah samsunda com uzak burada tip fak doktorunuda begenmedim napicam bilemedim :(

Canım hertürlü Laparoskopi olman gerekiyor belki tıkalı bile olmayabilir. Ben adana baskent hastanesinde olmustum ve memnun kalmıştım. Sen nerdesin simdi.
Malatyadayim canim peki doktorundan memnunmuydun yani hemen yola cikabilirmiyim acaba

Malatyadayim canim peki doktorundan memnunmuydun yani hemen yola cikabilirmiyim acaba
O konuda bisey diyemiyorum canım. Benim doktor ayrıca tüp bebek uzmaniydi ameliyat güzel gecti ama sonuc kötüydü. Aynı gün akşam taburcu olmuştum zatwn kapalı ameliyat cok agrim felan olmadı. Rahattim yani .

Rahim filmindenmi soyledi doktor peki nasıl emin oldu. Benim doktor net kararı ameliyat sonrası verdi. Çünkü rahim filmi yanıltıcı olabiliyor demisti
Benim de kapalı idi sağ açıldı sol kapalı aşılama oldum tutmadı ameliyat oluca sonra tüp bebek yapıcakmış doktor ve gitmedim bir buçuk sene oldu film çektireli

Yaa rahimdede problem varmıydı sadece tüplerdemiydi benim de tüpler de vardı teki açıldı hsg de teki kapalı ameliyat olmam gerekecekmiş ben de tutmaz diye gitmedim tüp bebek tedavisine senin nasıl lütfen bana umut ol nasıl tedavi gördün de nasip oldu

Benim de kapalı idi sağ açıldı sol kapalı aşılama oldum tutmadı ameliyat oluca sonra tüp bebek yapıcakmış doktor ve gitmedim bir buçuk sene oldu film çektireli
Öncelikle iyi bir doktor bul sonra Laparoskopi yaptır en son tüp bebek yaptır. Çünkü ameliyat açılabilir tüp bebek gerek kalmaz.

Öncelikle iyi bir doktor bul sonra Laparoskopi yaptır en son tüp bebek yaptır. Çünkü ameliyat açılabilir tüp bebek gerek kalmaz.[/QUOTE
Sağol canım peki rahim de de sıkıntı var dedimi sana benim hsg de bi film de çok az yapışık olabilir dedi zaten bi yerde dedi öyle çıkmış kesin var demedi ben de gebe kalamayınca öyle düşünüyorum demekki var diye bu da enfeksiyon lardan olmuş tüplerime zarar vermiş

benim de sağ tüpüm tıkalıydı 10 gün önce laparoskopi oldum açıldı çok şükür.ondan önce 2 aşılama 1 tüp bebek denemem var olumsuz.keşke ameliyatı daha önce yaptırsaymışım

Back