- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tüplerimi bağlattım ikinci çocuğumdan sonra, oğluma hamileliğimde gittiğim doktor bağlayamam dedi (kaldı ki sağlık sorunlarım olduğu halde) çocuklarınızı kaybederseniz ya da eşinizden ayrılıp başka bir evlilik yaptığınızda tekrar çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz o yüzden bağlayamam dedi. Ben oğluma doğum yaptığımda 30 yaşında olmama rağmen bağlamadı. Kızımın hamileliğimde gittiğim, doğumumu da yaptıran doktora gittim. Ona anlattım derdimi hastalığımı anlattım ve tahlillerimi patoloji ve biyopsi sonuçlarını da götürüp gösterdim. Normalde yasal değil ama sizin tüplerinizin bağlanması gerekiyor zaten 3. çocuk çok riskli sizin için dedi. Bir de ben spreal ve doğum kontrol hapı da kullanamıyordum bünyem kabul etmedi ikisini de yan etsi yaptılar. O doktor birazda gizli yaptı aslında ama bana söylediği her ne kadar yasal olmasa da sizin durumunuzdaki kişi için en doğru olan bu, o yüzden doğumda bağlayacağım dedi ve bağlandı tüplerim.
yasal değil mi
30 yaşında olduğum için yaşım yasal olarak bağlanmasına izin vermiyordu ama sağlık sorunum da bu yasa içinde göz ardı edilebiliyordu.
anacım kaç yaşında olursa yasalmıs zaten menopoz diye bişey var, saçma değil mi sence de
Çok saçma tabii ki, hatta ilk görüştüğüm doktorun sıraladığı sebepler çok daha saçmaydı. Çocuklarımı öldürdü, eşimi öldürdü ikinci evliliğimi yaptırdı üstüne de ikinci eşimin çocuk istemesini bağladı. Tövbe yarabbim ya.
kaldı ki doktora ne bundan, bunlar senin alacağın riskler o en fazla anlatır sen istiyorum dersin yapar, işi bu