Tüplerde tıkanıklık ve tedavi yöntemleri

kızlar ben evlendim evleneli başıma gelmeyen kalmadı.
ilk 3a vajinusmustumsenağlama evliliğim zehir olmuştu
sonra eşim trafik kazası geçirdi ardından varikoselden ameliyat oldu tam herşey düzeldi derken benim tüplerimin kapalı olduğu ortaya çıktı.senağlama
en kötüsüde bu oldu.

neden diğer insanların kolay ve çabuk olan şeyleri benim zor ama çok zor oluosenağlama

canım rabbim beterinden korusun, bunların hepsi birer şükür sebebi bizim için..Allahım beterini yaşatmasın bize..dünyada yaşanan sıkıntılar, ahirette kefaretin olur derler, o misal..
bende evliliğimin 4. yılını bitirdim temmuz da..3 yıldır da bebek istiyoruz, bende öyle çok severim ki bebekleri, hep bi sürü çocuğum olcak derdim evlenmeden önce, ama elimizde olan bişey değil bunlar, imtihan ediliyoruz..

canm öyle düşünme rabbim sevdigi kullarına sıkıntı verirmişki öbür dünyaya kulum tertemiz gelsin diye sıkma canını inş bir gün hepimiz burdan hamileyiz diye yazarız ve insann çocugunn olmaması bir peygamber imtihanı hz. ibrahimin de olmamış yıllar sonra hz. ibrahim olmuş ve hz. Aişede peygamberimizden bir çocugu olsun istemiş onunda olmamş canm benm üzme kendinizemuszemuszemuszemus

saol cnmmmm benimmmm:1hug:

Allah razı olsun..

arkadaşlar bugün kan sonucumu aldım. artık yeni bir sorunum daha var sanki diğerleri azmış gibi fsh değerim 12.91 yani oldukça yüksek bide yumurtlamada sorun çıktı gerçi bekliyoum böle bişey belirtilerden az buçuk anlamıştım şoka girdim. erken menepoz yada yumurta yetmezliğimi diye. doktor sıkıntıdan da olabileceğini söledi ki 2 aydır acayip sıkıldım. öbür aya bakalım gel dedi belki geçicidir diye. ama ben boş durmak istemedim hemen nette araştırdım nasıl düşürebilirim diye.. hayıt tohumu kullanıcam aldım bile aktardan çok iyi geliyomuş bol bol süt ürünleri kullanıcam. bide
çörekotu -bal-tarçın-polen alıcam sabah aç karına. bakalım ertesi ay ne olacak allahım neden böyle bilmiyorum ama elbet vardır bir sebebi herşeyin diyorum ve elimden geleni yapacağım. tüp bebek şansım bile riske girebilir değerlerim düşmezse diye korkuyorum. inşallah öbür ay hormonlarım düzelir.

arkadaşım inşallah düzelir belki bu ay böyle olmştur negelirse allahtan geliyo bende miyomlarım için hsg çekildim ve tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim zaten eşiminde sorunu var biz tüp bebek yapacaktık şimdi miyomla alınacak sonra tüp bebek yapacaz hayat ne zormuş rabbim yüzümüze bakar inşallah ilerleyen zamanlarda hamiş haberleri alırız opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşım alternatif tıp hamile kalma kalamama paylaşım alanı topiğini okursan orda birçok kişi bitkiler ile fsh kaçlarda kaçlara düşürdü bence üzme kendini ve bitki kullan biz öyle yapıyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun

geçmiş olsun cnm.çok stresliysen hormanların etkilerin tabiki cnm.
diğer ay normal çıkar inş.
hayıt tohumunu kullanan ve başarın sağlayan arkadaşlar var:1hug:

kızlar çok fenayımmmm
bu ay iğne olup çok zor bi şekilde zedeli tüpümden yumurtladım ya
doktorda çatlatma iğnesi yapmıştı

gebe kaldımmı acabaeyvahedigeldismile
allahım nolur kimsenin emeklerini boşa çıkarma

kizlar slm..su an hastanedeyim ve miyonumdan kurtuldum..ama tam almamis doktoe,rahime yapisik oldugundan kazimamis biraz kaldi yani,yine bunada sükür

sol tüp tikali,sag acikmis,sol tüpü acamamis...doktor tek tüplede hamile kalabilirsin dedi..zaten yapacak birseyde yok neticede acilmadi..

Allah hepimizin yüzünü güldürsün...cok zor seyler yasiyoruz..bedenen yipranmak neysede pisikolojik yipranmak cok yipratiyor bizi...kendinize iyi bakin

alternetif tipla fsh ni cok rahat düsürüsün,stres yapma..Alternatif tip... Hamile kalma paylaşımini...paylasamayanlarin alani .... bu topikte bilgiler var,sana yardimci olur

fericiğim çok geçmiş olsun... herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim. bak diğer tüpün açıkmış bu çok güzel bir haber. en kısa zamanda hamile kalacağına inanıyorum arkadaşım...

tatlım benim bence şu anda bunu düşünme. sabrla bekleyip olumlu düşün. kendini kasma ki olacağı varsada engel olmayasın....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsenağlama
eve geldim saat gecenin 12si lavaoya bi girdim adet olmuşum pzrt olmam gerekti normalde

bu ayki iğnelerim hayallerim acılarım savaşlarım hepsi boşa gittisenağlama
dayanamıyorum artık gücüm inancım kalmadı
senağlama

Benim tüplerimden haberim yok açıkcası.5 aydırda gebe kalamıyorum.bende iltihaplar sık tekrarlıyo.yanma oluyo.ilişki sırasında ve sonrasında acayip bir yanma ve tahriş.gebe kalamıyorum anlıcağın.başka topicte adaçayı yağı kullanan kızlar memnun.içindeki iltihapı söküp atıyomuş.acaba tüplere faydası olurmu?

öncelikle rahim filmini çektirsene cnm.
ben o yağı kullandım kapalı tüplee etkisi yok.

tatlım benim bence hiç üzülme daha yeni bu ay yumurtlamışsıın o taraftan...ama bak dış gebelik riskini arttırıyosun. bence fazla zorlama. inanki dış gebelik hepsinden daha zor...benimde sağ zedeli ve dar hiç uğraşmıyorum.laparoskopi ile açılırsa olur yoksa tüp bebek ki oda şu anda zor fsh dşürmek gerek. ben bunlara çok üzüldüm bak sorun olmayan şeylerdede sorunlar çıkmaya başladı. hiç kendini kasma bir süre odaklanma bu konuya...bırak vücudun kendisi zaten cevap vermiyorsa iğnelere demkki tüpün sağlıklı değil tüpte kalsa bebek daha zor inanki çok samimi söylüyorum..bekle ve laparoskopiyi araştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…