• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüplerde tıkanıklık ve tedavi yöntemleri

canım ben laparaskopi oldum açılmadı malesef tek tüpüm tek tüplede hamile kalanlar var başka sorunun yoksa ben kalamıyorum nedense yumurtlamamda sorun yok

kızlar nerelerdesiniz ayollllll ..........kimsecikler yok mu ? kaç kere girdim siteye kimseler gelmemiş herhalde herkesin işi var neyse güzeller öpüyorum sizi ...hımmm bitkisel kürler mi tam gaz devam ediyorum:))) sonuç elbet olumlu olacak birgün ............en azından inanıyorum böyle olacağına..sevgilerimle:))))))alkisalkisalkis

Merhaba kizlar..sanirim tüpleri tikali fazla insan yok..benim sag acikya oda kapanacak diye cok korkuyorum,o zaman umudum hic olmayacak..tüp acmakla ilgili zamaninda adacayi yagi yapmistim..3 ay yaptim ama sonuc degismedi..laparaskopiden sonra tüplerim icin birsey yapmayacagim,sag acik biliyorum,,artik korkak oldum..

kızlar o otlar çokmu acıııeyvahedigeldismile
ben ada çayı aslan pençesi falanda içemiyorum tatları çok kötü die.
inş bunları içerimmm

bende bu ay tatildeyim die doktoruma gidemedim.diğer gebe kalmazsam ameliyat olucam ama çok korkuyrm.doktorum prof.değil normal doktor biraz o kafama takılıo çünkü biz normal hasta değiliz.çok korkuyrm kızlar.bu durum beni feci halde yıprattı:sinifsinif:

evet cnm sorunum tüplerde tıkanıklık yaş 22 .2yıllık evliyim.
herkes daha çok yenisin dio ama tüpler kapalı olunca insan korkmadan edemio.
evlendiğimden beri en çok korktuğum şeydi tüplerimin kapalı olması ama başıma geldi

duadan önce
'sübhane rabbiyel aliyyil alel vehbab
euzü billahi mineşşeytanirracim bismillahirahmanirrahim

1tane peygamber efendimize selavat getirilecek

dua edilecek.
duadan sonra;
amin amin ya rabbi dualarımı kabul eyle.sübhane rabbike rabbil izeti amma yasifün ve selamün alel murseliyn.velhamdü lillahi rabbil alemiynel fatihah.
1salavat getir ve fatiha oku.

arkadaşlar bunu bi dua kitabımdan aldım bende yapıyorum sizlede paylaşım dedim.
allah peygamber efendimize gönderilen slmı geri çevirmezmiş salavatın yanında edilen duayıda kabul edermiş.

ayrıca günde 1000 kere ya evvel ismini okumalıymış çoçuk için.
ilişkiye girmeden önce eşin ve sen 10 defa ya mütekebbir okumalıymış.bunlar allahın isimleri

evet cnm sorunum tüplerde tıkanıklık yaş 22 .2yıllık evliyim.
herkes daha çok yenisin dio ama tüpler kapalı olunca insan korkmadan edemio.
evlendiğimden beri en çok korktuğum şeydi tüplerimin kapalı olması ama başıma geldi

canım morelini bozma önünde yıllar var bence bu yılların tadını çıkar sen böyle yaparsam biz ne yapalım 35 yaş üstüyüz zaman daraldı sorunlar çok keşek senin yaşında olsaydımda iki tüpüm tıkalı olsaydı gülüm

canım morelini bozma önünde yıllar var bence bu yılların tadını çıkar sen böyle yaparsam biz ne yapalım 35 yaş üstüyüz zaman daraldı sorunlar çok keşek senin yaşında olsaydımda iki tüpüm tıkalı olsaydı gülüm

haklısın cnm halime binlerce şükürrr.
allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

kızlar diğer ay ameliyat olucam allahın izniyle.eğer adet olmazsam tabi.
inş olmameyvahedigeldismile

kızlar başka bi topikte bi arkadaş rahim filmi çekilmiş kapalı çıkmış.2kez çektirmiş tüpleri açılmış.
bu ayda doktor yumurtlaman yok demiş.kız kendi kendinni helak etmiş ağlamaktan doktorun yumurtlaman yok dediği ay gbe haberini almış.
allahım yeterki ol desinnn

kızlar bu duayı bol bol söyleyin olurmu:

rabbim banada katından tertemiz bir soy armağan et.şüphesizki sen duaları işitensin..

zekeriya peygamberin duasıymış..
bi kadın tüp bebek aşamasında hep bu duayı yapmış tüp bebeği tutmuş
duadan başka elden hiç bişi gelmiyooo napım bende hep dua araştırıyrm

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende 1 ay önce rahim filmi çektirdim bende 22 yaşındayım ve 2 kez düşük geçirdim rahim filminde tüplerde tıkanıklık görülmüyormuş ama oluşumun yani bebeğin oluştuğu yerde genişleme varmış onun için dr um laparoskopi yapalım dedi hemde emin olalım dedi laparoskopi olan arkadaşlar nasıl yapılıyor işlem ben çok korkuyorum bilgilendirirmisiniz beni lütfennn????

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende 1 ay önce rahim filmi çektirdim bende 22 yaşındayım ve 2 kez düşük geçirdim rahim filminde tüplerde tıkanıklık görülmüyormuş ama oluşumun yani bebeğin oluştuğu yerde genişleme varmış onun için dr um laparoskopi yapalım dedi hemde emin olalım dedi laparoskopi olan arkadaşlar nasıl yapılıyor işlem ben çok korkuyorum bilgilendirirmisiniz beni lütfennn????

korkma cnm bende haftaya olucam gibi gözüküo.elimden gelseee tek giderim kimseye haber etmeden.çünkü yanımdaki,lerin yorumları öldürüo benii.

karnından 2 küçük delik açıp bakıolar cnm.hastane ya 1 gece yada hiç yatmıosun .küçük bi operasyon.rahim filmimin biraz daha ağırını düşün.ama bunda anestezi alırsın

slm kızlar benimde tüplerim kapalı alternatif tıp bitkisel tedavi düşünüyorum acaba yaptıran varmı birde bazı çaylardan bahseden arkadaşlar faydası oluyormu lütfen bilgi verirmisiniz

Back