• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüplerde tıkanıklık ve tedavi yöntemleri

babyy arkadaşım özel merkezlerde 400-600 arası değişiyor bu fiyat ancak iyi bir merkez bulmak şart devlet hastanelerinde de pek özenle çekilmiyor hatta digital çeken merkezler bile varmış oraları bulmak daha iyi olur...

damracığım herşey daha iyi olaacak böyle düşünerek yola devam et en azından sorununu biliyosun ve buna göre devam ediyosun bebişine kavuşmana az kaldı diye düşün....umarım herşey yolunda gider..

arkadaşlar bu tüplerin tıkalı olup olmadığına baktırmanın maliyeti nedir acaba ?yaradımcı olurmusunuz sosyal güvencesiz.

benimki 250 tuttu cnm.ama tıp fakültesi devlet hastanesinde yaptırırsan daha uygun olur.
yaptırdığım hastane özeldi ama sigorta herşeyimi karşılıodu yalnızca bunu karşılamadı bu özele giriomuş

maonyacığım vallahi bide kaynana gibi belamız var dimi:) aman boşver çatlasınlar inşallah. onlar zaten pusuya yatmış oğullarının aklına girip yuvayı salalsınlar diye ama çok beklerler.... bizler bide kuzularımızı sağlıcakla kucağımıza aldığımızda rabbimin izniyle bize herşey vız gelir . bizi üzen tek konu bu. derdimiz bunu halletmek..inşallah ta başaracağız arkadaşım...

hiç sorma cnm kadın işini gücünü bırakmış benle uğraşıo:oklava:
ama allaha havale ettim:Saruboceq:
başkasının yanında melek gibi davranıo sadece eziyet etse yeter benimkinin bide yalanı çok:1shok:

kızlar tüp sorunuyla ilgili herşeyi burda paylaşalım destek olalaım birbirimize

da vinci

Dünyada robotik cerrahi ile tüplerin açılmasıyla ilgili yayınlanmış 50 vaka olduğunu anlatan Göçmen, bu yöntemin avantajlarını şöyle sıraladı:
'Robotik cerrahi ile tüpleri açarken bir tür mikroskop altında işlemleri yapmaktayız. Çok ince dikişler kullanarak ve tüplerin iç kısımlarını çok yakın planda görerek açmaktayız ve dikişlerimizi uygulamaktayız. Bu durum hem gebelik şansının yükselmesine yol açıyor hem de hastanın karnını açmadığımız için yapışıklık riskini azaltıyor. Aynı zamanda hasta ameliyat sonrası dönemde çabuk ayağa kalkıyor, işine çabuk dönüyor ve ağrısı daha az oluyor. Ayrıca daha estetik bir iyileşme ortaya çıkıyor.'
Prof. Dr. Göçmen Türk doktorlar olarak uyguladıkları vakaları toparladıklarını ve yayınlamayı düşündüklerini de söyledi.

zaten klasik kaynana rolü: eziyet yalan iftira hepsi için değil tabi anne gibi olanları da çok duydum ama işte bizede bu denk geldi. eminim bütün gün dua ediyordur bebeğimiz olmasında daha kolay ayırsın diye ama allahım kimsenin yuvasını yıkmasın hiçkimseye de o fırsatı vermesin. insanın düşmanı bile böle zamanda destek olurken onlar bize neler ediyolar...dediğin gibi allaha havale ediyoruz onları...
arkadaşlar bu arada tekrar söylüyorum tüp sorununuz varsa bitkisel yollara başvurmayın eğer tüplerinizde hafif iltihap varsa o ayrı ama tıkalı olanlar fazla zorlamayın yarı açılıncada dış gebelik oluyorki o herşeyi daha zora sokuyor.en iyisi laparoskopi ile açılması. ben bunu bizzat yaşadığım için söylüyorum elma yagı viks vs... yüzünden dış gebelik oldu....keşke yapmasaydım da dış gebelikte olmasaydı..aman dikkat edin. kaş yapayım derken göz oymayın...

damracığım herşey daha iyi olaacak böyle düşünerek yola devam et en azından sorununu biliyosun ve buna göre devam ediyosun bebişine kavuşmana az kaldı diye düşün....umarım herşey yolunda gider..

inşallah iyi geçer canım hepimiz bebeğimizi kucamıza alırız benim miyomlarımda var onlar için olacağım bakalım tüplerde açılırmı neyapacaksın allahdan geliyo sabredecegiz guclubacismile

babyy arkadaşım özel merkezlerde 400-600 arası değişiyor bu fiyat ancak iyi bir merkez bulmak şart devlet hastanelerinde de pek özenle çekilmiyor hatta digital çeken merkezler bile varmış oraları bulmak daha iyi olur...

sağol canım...

benimki 250 tuttu cnm.ama tıp fakültesi devlet hastanesinde yaptırırsan daha uygun olur.
yaptırdığım hastane özeldi ama sigorta herşeyimi karşılıodu yalnızca bunu karşılamadı bu özele giriomuş

bu fiyata yaptırırsam sıkıntı yok beni zorlamaz ben antalyada yaşıyorum tıp fak.ne giderim olmadı özelde hallederim doktor istemedi benden böyle bişey daha sonraki aşama dedi ama ben bi sorun varsa oda buysa çıksın çabucanak diye düşündüm bide ben 3 ay sistisle uğraştım o yüzden iltahap olabilir soğan suyuda açıyomuş tüpleri ve rahmi temizliyomuş onada başladım tekrar çok sağol canım..

ben google da ibrahim saraçoğlunun bi video sunu buldum esra ceyhan a katılmış orda öyle diyodu hatta bende şaşırmıştım rahim tamam ama yumurtalıkları nasıl açıyo diye tabi yanlışta hatırlıyo da olabilirim

arkadaşım yanliş anlamadıysam soğan suyumu iyi geliyo tüplere benim bildiğim miyomu olana adet düzensizliğine iyi geliyomuş bilmiyorumkismile

arkadaşlar soğan suyu rahimdeki ve yumurtalıklardaki iltihaba iyi geliyor ama tüplerle alakası yok eğer az adet oluyorsanız yada iltihap varsa onu sökmek için kullanılıyor.ben tüp açmak için viola diye bir tablet kullanmıştım bitkisel o bile işe yaramadı.belki elma yağı kullanılabilir ama dediğim gibi eğer tüplerde hafif iltihap varsa ileri derecedeki tıkanıklıklar için kullanılmaması bence en doğrusu sölemiştim zaten neye sebeb olduğu tabi genede siz bilirsiniz.

Eşimin bi arkadaşının nikahına gitmiştik haziran ayında.bugün eşim onla dışarı çıktı.arabada beni eve bırakıolardı.eşin nasıl dedim.nolsun bizede yolcu gelio 2mizide onun heycanı sardı dedi ben hem sevindim hemde tarif edilemez derecede yüreğime bişi oldu.ağlamamk için arabada kendimi zor tuttum
kıskanmak değil çünkü kızı tanımıyorum bi nikahta görmüştüm ama yıkıldım yahu
duygularımı anlatamam.adetimede 3gün kaldı bu ayda adet olursam benden hayır gelmez artıkkk

canım benim hemen böyle umutsuz konuşma bu ay kesin olacak diye düşünürsen tabi çok üzülürsün olmazsa. böyle yaparsan kendine çok büyük zararlar verirsin. bu ay olmayabilir ama bu dmeek değilki herşeyin sonu geldi. bazı insanlar için hamilelik bir kabus iken bizim gibilerde hasret kalıyor işte rabbim herkesi bişeyle deniyor.bizim de bu.bu yolda çabuk pes edersek kimse bize yardım edemez inan.. bırak üzülme kimler hamile kalırsa kalsın senin o haberi alacağın gün kadar hiçkimse mutlu olamayacak bunu düşün...kıskançlık olmadığını çok iyi biliyorum aynı duyguları bende çok yaşadım bir ara nefret ediyordum gebe haberi alınca ama sonra şöyle dedim ya bu insnalar benim hamile kalmama engel değilki onların hayatları başka benimki başka dedim. bu tür şeylere çok takılma bak tüp bebekte bile negatif sonuçlar alabiliyoruz buna ragmen yola devam ediyoruz. ölümden başka herşeyin çaresi var buna inanarak bende dayanıyorum. 26 yaşındayım 2,5 senedir evliyim ama bu zamandır hep hastanelerde dolaşıyorum daha da başıma neler gelecek bilmiyorum ama rabbim yüzümüzü güldürecektir buna çok inanıyorum. sende böyle düşün.......

Eşimin bi arkadaşının nikahına gitmiştik haziran ayında.bugün eşim onla dışarı çıktı.arabada beni eve bırakıolardı.eşin nasıl dedim.nolsun bizede yolcu gelio 2mizide onun heycanı sardı dedi ben hem sevindim hemde tarif edilemez derecede yüreğime bişi oldu.ağlamamk için arabada kendimi zor tuttum
kıskanmak değil çünkü kızı tanımıyorum bi nikahta görmüştüm ama yıkıldım yahu
duygularımı anlatamam.adetimede 3gün kaldı bu ayda adet olursam benden hayır gelmez artıkkk

canım bende aynı duygulardaydım bugün komşumuzun 4cüye hamile hemde şunda 7 aylık bebeği var öğrenince bende senin gibi hisettimrabbim bize sabır versin elimizde gelen bu neyapalım inşallah bizde hamile haberleri veririz :Saruboceq:

yılmayalım kızlar, gelecek bebeklerimiz Allahın izniyle...benim tüpler açıldıda 1,5 yıl geçti aradan..Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak..biz kendimizi parçalasakta bişi elde edemeyiz...maonyaa cım aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz, bu gibi durumlarda resmen beynim zonkluyor, kıskanclık değil tabi bu, sadece gecikmiş vuzlat üzüntüsü..Allah tan ümit kesilmez, bol bol dua edelim..mübarek günlerde kabul etsin rabbim inşallah...

canım seni çok iyi anlıyorum ne desek boş ağla içinin zehri aksın gitsin bu gece duamda sende olcaksın inş.Rabbim dilediğimiz kadar çocuk verir bak bende 4 tane istiyom daha biri bile gelmedi :) 3 seneyi devirdik millet sorup duruyo bizden sonra evlenen herkes doğurdu Rabbim bizide bununla sınıyo beterinden saklasın düşün dertiz bir hastalıkta verebilirdi hep dolu tarafından bakmaya çalış senin doktorun sensin yastığa başını koyduğunda yanlızsın sen kendini telkin etmezsen biz hiç edemeyiz sadece şunu bil YALNIZ DEĞİLSİN....

Back