Tüple olmadı ama mucize oldu!!!!

Konuşmak tavsiye etmek çok kolay biliyorum ama sakın ümidini kaybetme.. bazı insanlar bu yola kolay ulaşıyorlar bazı insanlar çok dolaylı yönden ulaşabiliyor bizler dolaylı yoldan bu mutluluğu elde ediyoruz ama bu dolaylı yolda kimimiz için kısa kimimiz içinse uzun oluyor. Ama en sonunda ulaşacağız. Önemli olan bu. Ama iyi yöden bakmak gerekirse çok zor elde edileninde kıymeti başka oluyor. Ben hamileliğimin bir zor gününde bile Ay Aman Of demedim, herkes kötü anlatmasına rağmen ben yinde normal doğum düşünüyorum. Hamilelik sendromu bile yaşamadım tam tersine eşimle olan anlaşmazlıklarımı bile giderdim çünkü herşey güzel geliyor daha önce kızdığım gözüme batan şeyler bile çok komik geliyor. Çünkü artık hayatın bana güldüğünü biliyorum ve herşeyin kıymetini bilmeyi öğrendim. Belki zor ulaşmamın sayesinde olmuştur diye olaya bu taraftan bakıyorum.........

gözlerimden süzülen yaşlara engel olamadım okurken çok sevindim senin adına allah analı babalı büyütsün inşallah allahım bize nasip etsin o güzel duyguları yaşamayı aminnn

O güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. umarın en kısa zamanda kavuşursun bebeğine . Zaten bende hikayemi sizlerle paylaşmamın tek nedeni kimsenin hatta tıpın bile tek çare dediği yerde umudu kaybetmemek olsun...

Canım benim AMİN RABBİM tüm hamişlerin bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.RABBİM tüm isteyenlerinde kucağını doldursun.

allah kucağınıza almayı nasip etsin mucizenizi..ben de bir mucize ile hamile kaldım Rabbim ol dedi allaha şükür..inşallah kavuştuğum günü de görebilirim.şimdi ise tek duam isteyen hayal kırıklığı yaşayan herkese bir mucize nasip etmesi hep böyle dua ediyorum...

ne kadarda çok mucize varmış...herkes bunları okusunda umutla dolsun..
hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar..rabbim tamamına erdirsin inş hepinizi..evlat isteyenleride tez zamanda güldürsün inşş..

okuduklarım çok güzeldi.bende artık mucizelere inanmak istiyorum.rabbim hepimize bu yolda bu kadar emek sarfedenlere ne olur mucizeler göstersin.ben ne kadar inanmasamda

canım çok güzel bir mucize allahımın büyüklüğü canım inşallah kucağına aldığın günleride görürsün inşallah darısı bana ve isteyen herkese olsun amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…