Tüple olmadı ama mucize oldu!!!!

Canım okurken nasıl heyacanlandım anlatamam tüylerim diken diken oldu Rabbim bebişin sağ salim kucağına almayıda nasip etsin.Sen şimdi kayınvalidede olacaksın oğluna kızda beğenmezsin kolay kolay.:))))Rabbim damatlığında göstersin canım.Hamişlerin duası tutarmış olmayanlarda dua et canım.

hep benimde hayalimde kendiliğinden hamile kalma isteği var. benimde 2 kez olumsuz tüp bebek denemesidnen sonra şu an hiç bir şey yapmıyorum. belki bir umut bir bakarsın diyorum kendiliğinden hamile kalmışım. hikayen çok güzel ve etkileyici...Allah böyle mutlu haberler almayı bize de nasip eder inşallah... Allah hayırlı doğumlar nasip rtsin.....

canım arkadaşım Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşAllah.gerçekten rabbim ol derse oluyor bak sende hayatta en güzel hediyeyi almışsın :)

canım cook tebrik ederim Allah nazarlardan saklasın
senin yasadıgın acıların ne demek oldugunu ben de cok iyi biliyorum cunku 2 ay evvel ben de tup bebek tedavisiyle ikiz BOŞ GEBELIK yaşadım.. ama her zaman kendimi su konuda teselli ediyorum en azından kalp atısı duymadım etmedim.. ama o duygusal cokuntuyu her sekilde yasıyorsun..
Allah evladını sana bagıslasın seni tanımasam da senin icin gozyası doktum..
Mutluluklar dilerimmm

Sevgili Luna
sende benim gibi bu acıyı tatmış biri olarak beni anlıyorsun çok zor birşey evet aynen bende sana katılıyorum kalp atışını duyduktan sonra dahada zor olurdu ama bak şuan hamileyim çoook mutluyum ama o günleri hatırlayınca yinede unutulmuyor haa içim cızz ediyor Allah oğluşuma uzun ömürler versin sağlıkla..
Sanada bu mutluluğu yaşatsın Rabbim en kısa ve en uygun zamanda ..

ben hep bu tip hikayeleri ya büyüklerimden dinlerdim falanca 10 yıl beklemiş olmamış evlatlık almış ondan bir yıl sonra ise kendiliğinden hamile kalmış veya burada ne hikayeler var okudum ama bana hep uzak gelirdi bu mucizeler. Çok doktor gezdim hep aşağı yukarı aynı şeyler duymaktan bıkmıştım. Ama inan bunun benim başıma geleceğini düşünmezdim ..
Evet sende sorun ne bilmiyorum ama benim kanallar tıkalı iken ben bu mutluluğu yaşadım ise sen sabret bekle albetteki tedavi yollarını denemek gerek ama zamanı o zaman değilse ne yaparsak olmuyor ama zamanı gelmiş ise tıp mıp dinlemiyor işte...
EN KISA ZAMANDA KUCAĞINA ALMAN DİLEĞİYLE...

canım arkadaşım Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşAllah.gerçekten rabbim ol derse oluyor bak sende hayatta en güzel hediyeyi almışsın :)

Evet kesinlikle hayatımda aldığım en güzel hediyem, mucizem olacak
Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün..
teşekkür ederim..

Canım hiç dua etmez olurmuyum kimi okusam veya yakın arkadaşlarımda da aynı mevzular var önce kendim için şükrediyorum sonra da karşımdaki için dua ediyorum..
ah ahh o kayınvalidelik zor iş eminim kızı olan arkadaşlarım şimdi bana hemen kendi çocuklarıyla başgöz etme muhabbeti yapıyorlar şakadan da olsa aa diyorum sizin kızlar kart benim oğlumdan büyük hayatta olmaz diye :))))
Şimdi kayınvalidemi anlıyabiliyorum
Ama sağlıkla kucağımada alıyımda bunların hepsi boş
Allah seninde bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh...

Demek bu mucizeyi yaşayan bi tek ben değilim..Bizde de erkek kaynaklı problem vardı.tüp bebekten başa şansınız yok dediler..yaptırdık ama bebeğimi kaybettim..Kürtajdan sonra 2 adetten sonra hamile olduğumuöğrendim..Rabbim büyük..Allahım mucizelerini korusun...

tebrik ederim canım.:81:.senin hikayende benimkine çok benziyor..geçen sene bende tüp tedavisi uygulanmıştı ama sonuç negatifti..bende hep ağlamıştım..sonraki ay kayınvaldem ve kayınpederim arkası arkasıya hastaneye yatmıştı..onlara koşturmaktan kendi derdimi unutmuştum..ve eşimle o ay sadece 2 kere birlikte olmamıza rağmen hamile kalmışım..üstelik 10 gün gecikmişti ve bende birönceki ay olan tedavinin etkisidir diye tahlil yapmamıştım inatla..sonra kistim falan oluşmuştur diye korkudan sırf dr a söylicem diye teyit etmek için yapmıştım tahlili..benimde senin gibi gözlerim yuvalarından çıkmıştı..ikinci çizgi hayalmi diye şaşı olucaktım bakarken..şimdi o mucizemin adı defne...5 aylık ve içeride mışıl mışıl uyuyor...kimse bana mucize olmaz demesin çünkü bende demiştim...

Canım seni tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin. hikayen çok etkileyici. Allahım bizlerede nasip etsin hiç ummadığımız anda böyle sevindirsin inşallah.

İnan okurken gözlerim doldu. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Yüca Rabbim isterse herşey olur. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Çok sevindim. Sağlıkla mutlulukla büyütürsün inşallah

canım okurken tuylerım dıken dıken oldu,gozlerım doldu.Rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.uzun ve mutlu bır ömür versın ogluşuna.Rabbim bızleride mucizelerinden mahrum bırakmasın.cunku benımde sadece mucızeye ıhtıyacım var.yoksa cok zor.ama Allah'ım ol derse olur.ona ınanıyorum.o isteyecek ve olacak

gözlerimden süzülen yaşlara engel olamadım okurken çok sevindim senin adına allah analı babalı büyütsün inşallah allahım bize nasip etsin o güzel duyguları yaşamayı aminnn

merhaba yazdıkların çok duygulandırdı ve umutlandırdı beni..allah kucağına almanı sağlıkla büyütmenide mis gibi kokusunu içine çekmenide nasip etsin inşallah
bende 36 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim benimde 2 gebelik kaybım var biri düşük biri kalp atımı olmadığı için 8. haftada kürtaş...1 aşılama 3 tüp bebek ve birde bazı aksiliklerden dolayı yarım kalan bir tüp bebek denemem oldu ...tabi bu arada bir çok olumsuzluklar ve sağlık problemleri yaşadım küçük operasyonlar geçirdim....şimdi beklemedeyim ve nisan gibi tekrar tüp bebek yapmayı düşünüyoruz inşallah senin gibi bende mucizeme tedaviyle yada tedavisiz kavuşurum
bende izinlerimi ayarlıyorum küçük bir şehirden her seferinde büyük şehirlere gidiyorum tabiki izinleri ayarlamak zor oluyor inşallah allah kolaylıklar verir hepimize
allahım beni ve herkesi inşallah tez zamanda kavuşturur bebeklerimize.....tekrar tebrikler.....

Son düzenleme:

Ayy benim hikayeme çok benziyor. Bu hikayeler çoğaldıkça bende çok mutlu oluyorum kimse umudunu kaybetmesin, senin adına da çok sevindim...

Allah analı babalı büyütsün bebişini inşallah.. Tüm arkadaşlara umut ışığı olsun kimse ümidini umudunu kaybetmesin.. Moral çok önemli. Hikayeler çoğalsın :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…