Tüple olmadı ama mucize oldu!!!!

angelofsky74

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
303
8
Merhaba Arkadaşlar,
Paylaşmak istediğim hikayem, sizede bir umut ışığı olsun diye konuyu açtım.
Ben 36 yaşında beş yıllık evliyim. Başımdan bir dış gebelik düşük ameliyatıyla tek tüpüm alınarak kabusum başladı. Kendimizi daha sonra beklemeye iyileşmeye aldık. Ancak bir yıl sonra tekrar hamile kalmak istedim ve bir yıl içinde hamile kalamadım. Doktora başvurma tahliller tetkikler derken (aynı zamanda uçuş hostesiyim ancak zaman bulabiliyorum bu arada) aylar geçti ve sonuç işe yarayan diğer tüpüm yapışık veeeee yaşım gereğide tek çare tüp bebek. Aynı zamanda adet düzensizliğine bağlı olarakta polikistik overımda aynı zamanda.. Fraklı doktorlara gittik ama kime gittiysek tüp bebek dendi. En son Bahçeçide karar kıldık ve tedaviye başladık. Çok yumurta ürettiğim için benden tam 37 yumurta toplandı, sağlıklı 11 embriyom oldu. Ancak transfer günü ohss olduğum için yani karnım su topladığı için transfer ertelendi ve donduruldu. 11 gün hamile gibi karınla nefes almakta güçlük çektim. Bu arada psikolojik yıkıntımı anlatamam çünkü herşeyi planlamıştım izin tarihlerime denk geitrdim ama ertelendi bir sonraki ay rapor filan derken transferim gerçekleştiii. Transfer sonrası değerlerim çok yüksek çıktı ve ben eşim sevincimizden yerimizde duramadık. Hep Allahıma dua etmiştim birgün hamile kalıyım diye veee kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde beynimden vurulmuştum doktorumuz bunun bir BOŞ GEBELİK olduğunu söylediğinde....Orada ölmek istedim yok olmak istedim bittim on gün hayallerle yaşadım ama yıkıldım yıkıldık... İşime döndüm ama bir buçuk ay hergün mü ağlanır evet her gün ağladım hergün aklıma geldikçe..Bu olaydan bir ay sonra eşim beni tatile götürdü ve herşeyi unutmak için başbaşa uzun zamandır yapamadıklarımızı yaptık. Paraşüte bindik, jetsky y<ptık, sabahlara kadar eğlendik, aquaparkta bütün gün kaydık hopladık zıpladık anlıyacağınız. Tatil bitti uçuşa geri döndüm ve kürtajdan sonra bir kez regl olmuştum ve bir daha olmadım. Doktorda ikinci reglimden sonra beni çağırdı ve kontrol edelim yavaş yavaş dondurulmuşa başlayalım dedi. Düzensiz regl olduğum için eczaneden ilaç almaya gittim sözde regl olmak için 3-4 gün ilaç içip bırakınca adet görülen haplardan istedim. Ancak eczacı bana gebelik testi verdi.Kadına anlatmaya çalışsamda nafile illa önce testi yap sonra hapı al dedi.Eve geldim akşam oldu tuvaletteyken aklıma geldi testi yapıyım bari dedim. Testi yaptım lavabonun kenrına koydum ve elimi yıkıyorum ama sırf kadın verdi diye uflanarak yaptım testi. Gözüm teste kaydı ve hatta gözlerim yuvalarından çıktı diyebilirim. ÇİFT ÇİZGİİİİ...bu seferde çift çizgi negatifmi demekti pozitifmi elim ayağım dolandı ablamı aradım ve bana hemen hastaneye gidip test yaptırmamı söyledi.Akşam 19.30 ben hastanede gebelik için kan verdim ama o 45dk. geçmedi geçmedi...VEE HAMİLEYDİM...Akşam hastanede nöbetçi doktordan da 7 haftalık hamile olduğumu öğrenmekle kalmadım aynı zamanda kalp atışlarınıda dinledik...Allahım bana bir mucize vermişti doktorum bile inanamadı..Vee o MUCİZEM ŞİMDİ 30 HAFTALIK oldu...Hergün karnıma sırtıma miğdeme tekmelerini yediğim ve hamileliğin hiçbir zor anında offf demediğim mucizem oğlum iki ay sonra kavuşacağım inşallahhh.......
Hamile kalamayan tüp bebek son çare denen bu yolda bir çok umutsuzluğa uğramış arkadaşlarım, Hikayemi sizler için paylaştım size umut olsun bu yazdıklarım.İnanın içinde en ufak bir abartım yok.. Zaten yaşadıklarımı an be an birçok topikte paylaşmıştım...İsteyen bekleyen bu yolda emek veren herkese Allah bu mutluluğu yaşatsın...........................................

Maşallah oğluşuna.. Rabbim kucağına alıp bir ömür kokusuyla yaşamayı nasip etsin inşallah..

gercekten öyle Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok.

bende bugün okulda ilk derse giriebildim 3 kez lavoboya kostum adetime var henüz inşş hamileyimdir diye ümit ediyorm ama kısmet bakalımm

Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin cnm

canım ne güzel bir mucize Allah'tan ümit kesilmez. maşallah senin adına çok sevindim. tüylerim ürperdi okurken. çok etkilendim. Allah olmayanlara da versin. çok çok sevindim.

İnşallah hamilesindir merakla bekliyorum haber aldığında burayada bir yazarmısın?

canım ne güzel bir mucize Allah'tan ümit kesilmez. maşallah senin adına çok sevindim. tüylerim ürperdi okurken. çok etkilendim. Allah olmayanlara da versin. çok çok sevindim.

bestceny güzel duyguların için çok teşekkür ederim Allah gerçekten bu çok özel duyguları isteyen herkese yaşatsın...

okurken bile öyle heyecanlandımki anlatamam

gözünüz aydın.Rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok

hikayenin içinde en çok o eczacı dikkatimi çekti.belkide o olmasa o ilaçlarla daha kötü şeyler yaşayabiliridin.Allah ondan razı olsun.

Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

gözlerim doldu inan ki cnm.ne mutlu sana ve eşine,tebrik ediyorum Allah hayıırlısıyla eline almayı nasib etsin.darısı benim başıma inşşş

Evet kesinlikle o eczacı kadıncağız (Ayşe abla, artık çok samimiyiz) olmasaydı önemsemeseydi ben düşünmek bile istemiyorum (
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...

gözlerim doldu inan ki cnm.ne mutlu sana ve eşine,tebrik ediyorum Allah hayıırlısıyla eline almayı nasib etsin.darısı benim başıma inşşş

Amiiinn...Ne yaşadın bu yolda bilmiyorum herkesin hikayesi farklı ama aynı yolda buluşuruz biran önce bebeklerimizi kucağımıza alarak ... En kısa zamanda darısı senin başınaaaaaaa inşallah

:18:
çok söze ne gerek kalmış demişiniz ya rabbim ol demiş olmuş paylaşımın için çok teşekkür ederim çok iyi geldi bana.Allah sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin.

İyiki eczacıyı dinlemişsiniz .Ya testi yapmadan ilaç alsaydınız.Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inş:)

:18:

çok söze ne gerek kalmış demişiniz ya rabbim ol demiş olmuş paylaşımın için çok teşekkür ederim çok iyi geldi bana.Allah sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin.

sana bu hikayemin iyi gelmesine sevindim eğer bu yolda umutsuzluk yaşadıysan sakın inancını kaybetme.. ben bir tüpü olmayan diğer tüpü yapışık ve düzensiz adetli olarak kalabildiysem bu umut olsun...
Teşekkür ederim...

bugün daha hamileliğimin sevincini yaşayamadan düşük yaptığımı öğrendim.test yapmaya gidecektim günüm iyice geçsin diye bekliyordum birden agrı sancı kramp kanama derken anlamadan oldu bitti herşey.test yapmadan hissetmiştim onu kimseye söylememiştim.şimdi sizin nasıl birduygu yaşadığınızı tahmin bile edemiyorum rabbim bizede yaşatır inşallah.

Çoook üzüldüm letta yaa.
canım atlatacaksın geçicek bugünler inşallah o güzelim çift çizgiyi sende göreceksin.. zaten annem beni o zamanlar teselli ederken düşük sonrası hamilelik olur derdi bende içimden ah annem beni teselli ediyor sanıyordum ama doğru çıktıı :))

Sende en kısa zamanda haberini alırsın inşallah

amin inşallah.herşey Allahtan geliyor o bizim için iyi olanı bizden daha iyi biliyodur.
''Hiçbir şey için benimdir deme,bana yakın edilmiştir de.Birşeyi yitirdiğinde benden geri alınmıştır de.Ve dua et.Zira duan nefesine karışmadan duanı kabul eden Biri vardır. . .''

Son düzenleme:
Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok.
yeterki ol desin
allah analı babalı uzun büyütmek nasip etsin cnm
okurken bende ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…