- 5 Aralık 2024
- 209
- 49
- 13
- 35
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
-
Bugün gebelik iğnesi yapildi canım , estrofem devam edilecek , progestweon iğne verildi , Pzt hapa da başlıycam ve fitil verildi canımmmöBen sadece folik asit ve progestan kullanıyorum. Sana ne verildi?
Progestan iğne mi canım hap mıBen sadece folik asit ve progestan kullanıyorum. Sana ne verildi?
Kuzum serum değilmiş ben yanlış anlamışım ilk transfer olduğu için gerek görmemişler işlem esnasında birşey sıktılar oymuş meğerse bağışıklık için dedi yine hemşire ama serum değilmişBana da bugün yapildi . 1 saat falan sürüyor dmi canım süt rengi serum gibi
Tamam işte canım serum gibi yüklemedi miKuzum serum değilmiş ben yanlış anlamışım ilk transfer olduğu için gerek görmemişler işlem esnasında birşey sıktılar oymuş meğerse bağışıklık için dedi yine hemşire ama serum değilmiş
Fitil olarak kullanıyorumProgestan iğne mi canım hap mı
Günde 3 kez mi canım nasılFitil olarak kullanıyorum
Tamam işte canım serum gibi yüklemedi
Yok canım sadece transfer aşamasında birşey sıktılar okdr başka birşey görmedimTamam işte canım serum gibi yüklemedi mi
Yok sabah akşam. zaten 3 olsa da öğlenkinden hayır gelmezdiGünde 3 kez mi canım nasıl
Anladım canım anestesisiz dmiYok canım sadece transfer aşamasında birşey sıktılar okdr başka birşey görmedim
E kaçar tane o zaman canımYok sabah akşam. zaten 3 olsa da öğlenkinden hayır gelmezdiDün ve bugün izin aldım ama pzt işe başlayacağım.
Günde 2 işte sabah akşam progestan fitil. 1 tane de folik asitE kaçar tane o zaman canım
Aynen canım transfer de aneztezi hiç demediler 2 dakika anca sürdü zaten işlemAnladım canım anestesisiz dmi
Benimde 15 ocak test günüm. 2025 ugurlu gelsin inşallah hepimizeSenin transfer günün benim test günüm inşallah kolaylıkla olur transferin canım sağlıklı beta hgc sonuçları görürüz inşallah
Ben vajinama Bişi girmesi zorluyor o yüzden anestezili dedi doktorum canımAynen canım transfer de aneztezi hiç demediler 2 dakika anca sürdü zaten işlem
Anladım kuzum nasıl kolay oluyorsa öyle olsun bitsin tabiBen vajinama Bişi girmesi zorluyor o yüzden anestezili dedi doktorum canım
Bağışıklık için mi? Bana transfer esnasında bi şey yapıldı. Ekstra para verdik onun için. Ama tam olarak ne bilmiyorumBana da bugün yapildi . 1 saat falan sürüyor dmi canım süt rengi serum gibi
Valla gebelik aşısı yaptılar rahimden bugün çok zorlandımAnladım kuzum nasıl kolay oluyorsa öyle olsun bitsin tabi
Allah gönlünune göre versin umarım olumlu olurBen şişli memorialda tedavi görüyorum. Yaş 39 ilk transferim dondurulmuş embriyo transfer edildi. 1 yıldır hastanelerdeyim şu ana kadar bana uygulanan en hafif işlem diyebilirim. Normal bir muayene ne ise o. İşlem sonrası 1 saat kadar hastanede yatarak dinlendim. Sonra eve geldik. Evde de dinleniyorum ama sürekli yatmıyorum açıkçası. İş yapmıyorum sadece bakalım 10 gün nasıl sabredicem en zor kısmı beklemek sanırım. Herkesin transferi kolaylıkla geçsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?