• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Rahat olmaya çalış benim de öyle olmuştu transfer öncesi ama ben progestan fitil kullanıyorum ona bağladım. Bağışıklık serumu ben de kullandım, eğer sonuç pozitif olursa gebelik testi sonucu alınan gün ,kalp atışını duyunca ve 16. Haftaya kadar iki haftada bir taktir dediler. Ama bana 4ml. 250 CC serum içinde 1.5 saatte gidecek şekilde verildi ve o şekilde gebelik olursa kullanmaya devam et dediler
Bana serum vermedi doktor. Nakil sırasında yapıştırıcı uyguladı

Çok şükür kucağımda çok zor geldi 31 haftalık doğdu 1550 gramdı minnacıktı prematüre kıyafetleri bile çuval oluyordu üstünde 43 gün yoğun bakım sürecimiz oldu çok şükür şimdi kucağımda ve uyutmaya çalışıyorum Allah en güzelinden herkese nasip etsin
Ne güzel sağlıkla buyutursunuz inşallah süreç zor olmuş ama dirayetliymis minik Allah size bağışlasın

önce bağışıklık güçlendirici serum verecekler, ardından transfer inşaALLAH ☺️ 2 saat kadar sonra 🥹 aminnn canım ALLAH razı olsun 🤲🏻 hepimiz alalım o güzel haberleri inşaALLAH RABBİM güzel güzel sağlıklı ömürlübebişler versin 🥹aminnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻 yalnız kasıklarım çok ağrıyo korkuyorum adet olacakmışım gibi 🫤
Canım nasıl oldun?

Kızlar bana sürekli yatmaya gerek yok dediler. Yemek ye uzan. Tuvalette git gel biraz uzan. Ev de ufak bi iş yaptın 10-20 dakika tabi yormayacak. Sonra gene dinlen dediler. Oturmam da sakınca olur mu ki? Ben ilk transfer de çok kanamam olunca doktor tuvalet dışında hep yatacaksın dedi. 9 ay da ya hastane de ya evde yata yata geçti günlerim. Şuan ufak leke geldi ama normalmiş. Yoğun kanama dışında ufak lekelenme önemli değil dediler

Kızlar ben şimdiden gebelik testi mi sipariş etsem 🥰🥰daha 12 gün var. Transfer olalı 6 buçuk saat olmuş😁😁🥰🥰🥰🥹🥹🥹
Bir önceki transferim de ben öyle yapmıştım. Transferin 7. Günü silik gördüm inanmamıştım test bozuk diye düşünmüştüm ama bozuk değilmiş. Maalesef o mutluluğum sonuna kavuşmadı. Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize🤲

Bir önceki transferim de ben öyle yapmıştım. Transferin 7. Günü silik gördüm inanmamıştım test bozuk diye düşünmüştüm ama bozuk değilmiş. Maalesef o mutluluğum sonuna kavuşmadı. Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize🤲
İnşallah bu sefer pozitif olacak canım🥰ben çok inanıyorum. Bende ilkinde 7. Günde pozitif görmüştüm. 3. Gün embriyosuydu. Şimdiki bebişlerim 5. Gün🥰rabbim inşallah pozitif haberlerini nasip etsin

Back