• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Bende ignemi uygulayıp fitili uygulardim ama aynı saate ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız
Çok şükür kucağımda çok zor geldi 31 haftalık doğdu 1550 gramdı minnacıktı prematüre kıyafetleri bile çuval oluyordu üstünde 43 gün yoğun bakım sürecimiz oldu çok şükür şimdi kucağımda ve uyutmaya çalışıyorum Allah en güzelinden herkese nasip etsin

Transferin hayırlı olsun umarım bebeklerin sımsıkı tutunsunlar sana. Ben geçen sene dondurulmuş 3. gün embriyosu ile gebe kaldım. Maalesef kalbi durdu.Progesteron değerim 1.91 di transfer öncesi. Yani hiç onu baz alma. Şansın bol olsun
Çok tşk ederim canım🌸 hiçbirimizi boş çevirmesin RÂBBiM aminn🤲🏻 peki sonra tekrar denedinizmi? Cok gecmis olsun canim 😞

Çok tşk ederim canım🌸 hiçbirimizi boş çevirmesin RÂBBiM aminn🤲🏻 peki sonra tekrar denedinizmi? Cok gecmis olsun canim 😞
Amin canım sağolasın 🤲 kalan iki dondurulmuş 3. Gün embriyom vardı iki gün önce transferim oldu. Ama doktor çok ümit vermedi pek durumlari parlak değil günleri ile uyumlu dedi sadece ,ondan sanırım içimde olumsuz his var içim çok üzgün diğer transferimle kıyasliyorum istemsiz şuan sanki hiç transfer olmamış gibiyim.hüküm Allah'ın bakalım umarım hepimizin sonucu çok güzel olsun

Amin canım sağolasın 🤲 kalan iki dondurulmuş 3. Gün embriyom vardı iki gün önce transferim oldu. Ama doktor çok ümit vermedi pek durumlari parlak değil günleri ile uyumlu dedi sadece ,ondan sanırım içimde olumsuz his var içim çok üzgün diğer transferimle kıyasliyorum istemsiz şuan sanki hiç transfer olmamış gibiyim.hüküm Allah'ın bakalım umarım hepimizin sonucu çok güzel olsun
Her zaman olumlu düşünün hayal edin kendinize pozitifi çekin 🙏🏻 ben de tüp bebek gebesiyim transfer olup bitene kadar kalitesini bile bilmiyordum embriyomun iyi demişlerdi o kadar. Sonradan orta olduğunu öğrendim 4bc kaliteydi. Ama Allah ol derse olur dua edicem size 🩷

Hic oyle olmayacakmis gibi dusunme, onu ancak RABBiM bilir 🥰 sonsuz mucizesini sana ve bizlere göstersin RABBim aminnn🤲🏻 insaALLAH sımsıkı tutunur bebislerimiz bizlere🤲🏻 benimde bi kaç saat sonra transferim inşaALLAH ☺️ uyku tutmuyor 2 gündürr heyecandan 🥹

Hic oyle olmayacakmis gibi dusunme, onu ancak RABBiM bilir 🥰 sonsuz mucizesini sana ve bizlere göstersin RABBim aminnn🤲🏻 insaALLAH sımsıkı tutunur bebislerimiz bizlere🤲🏻 benimde bi kaç saat sonra transferim inşaALLAH ☺️ uyku tutmuyor 2 gündürr heyecandan 🥹
Amin canım 🤲 10 yıldır çok yıprandım yaş da geçti bu arada hepsi bir araya gelince korkular ağır basıyor istemsiz. Doğru söylüyorsun nasip Allah'tan Rabbim emeklerimizi çabamız isteğimizi karşılıksız koymasın sımsıkı tutunsunlar 🤲 Dualarım seninle hayırlı uğurlu olsun transferin 🌸🤲

Her zaman olumlu düşünün hayal edin kendinize pozitifi çekin 🙏🏻 ben de tüp bebek gebesiyim transfer olup bitene kadar kalitesini bile bilmiyordum embriyomun iyi demişlerdi o kadar. Sonradan orta olduğunu öğrendim 4bc kaliteydi. Ama Allah ol derse olur dua edicem size 🩷
Allah razı olsun canım 🤲 Sen de bebeğini sağlıkla kucağına al inşaAllah 🤲 Benim geçen sene transferim tutmuştu ama kalbi durdu kürtaj oldum ona bağlı da bir sürü yapışıklık vs oldu ameliyat balon falan derken bir yıl sürdü tam düzelmesi. 10 yıl oldu uğraşım. Dediğin gibi nasip olmayınca yıllar da ilaçlar da bahane yeter ki Rabbim Ol desin

Amin canım 🤲 10 yıldır çok yıprandım yaş da geçti bu arada hepsi bir araya gelince korkular ağır basıyor istemsiz. Doğru söylüyorsun nasip Allah'tan Rabbim emeklerimizi çabamız isteğimizi karşılıksız koymasın sımsıkı tutunsunlar 🤲 Dualarım seninle hayırlı uğurlu olsun transferin 🌸🤲
Amin ecmain canım! 🤲🏻dün taksici beni havaalanına bırakırken istanbula, yol boyu konuştuk, kumara mı gidiyorsun dedi kıbrısa 🤣 yok dedim abi benim kumarcı bi tipimmi var 😂 bebek tedavisi dedim☺️ taksicide gülmeye başladı inanırmısın dedi biz eşimle tam 10 yıldır uğraştık hep ümitliydik iyi embriyolarımız varken ama hep negatif geldi doktorlar artık olmaz şeklinde konultular, sonra bıraktık ve kendiliğinden oldu RABBİMin büyüklüğünden sual olmuyor işte, sen olmaz dersin o olduruverir moralini yüksek tut hiç düşünme tuttumu tutmadımı diye söyledi durdu ☺️ bende o taksici abinin önerilerini sana iade ediyorum canım☺️ RABBİM sonsuz büyüklüğünü ve merhametiyle sana ve bütünn biz bekleyenlere nasip etsin aminnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️🌸 benimde dualarım seninle canım inşaALLAH sımsıkııı tutunmuştur bebişin anneciğinee 🤲🏻🤲🏻🌸😘

Amin ecmain canım! 🤲🏻dün taksici beni havaalanına bırakırken istanbula, yol boyu konuştuk, kumara mı gidiyorsun dedi kıbrısa 🤣 yok dedim abi benim kumarcı bi tipimmi var 😂 bebek tedavisi dedim☺️ taksicide gülmeye başladı inanırmısın dedi biz eşimle tam 10 yıldır uğraştık hep ümitliydik iyi embriyolarımız varken ama hep negatif geldi doktorlar artık olmaz şeklinde konultular, sonra bıraktık ve kendiliğinden oldu RABBİMin büyüklüğünden sual olmuyor işte, sen olmaz dersin o olduruverir moralini yüksek tut hiç düşünme tuttumu tutmadımı diye söyledi durdu ☺️ bende o taksici abinin önerilerini sana iade ediyorum canım☺️ RABBİM sonsuz büyüklüğünü ve merhametiyle sana ve bütünn biz bekleyenlere nasip etsin aminnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️🌸 benimde dualarım seninle canım inşaALLAH sımsıkııı tutunmuştur bebişin anneciğinee 🤲🏻🤲🏻🌸😘
Amin canım Allah razı olsun 🤲Ben de namaz da sana ve hepimize çok dua ettim. Allah'ım hepimize oldu sevincini yaşatsın 🤲🤲🌸🤗

Merhaba donasyon mu kendi yumurtanız için mi gittiniz kıbrısa. Umarım güzel haberleri alırsınız. Donasyon ise hangi kliniğe gittiğiniz hangi doktor bilgi verirseniz aklımın köşesinde dursun 🙏
tekrar merhaba canım, gittiğim hastanenin tam karşısındaki otelde kalıyorum hem çok uygun hemde tertemiz ben çok beğendim sun hotel aklında bulunsun buda ☺️ ben dün geldim gerçekten tertemizzz 🥰

23 ne transfer oldum. Adet olacak gibi ara ara ağrılarım oluyor. Bugün transfer dahil 5. Günüm kaşık batmam oldu. 5. Gün embriyosu kaçıncı gün erken gebelik testi yapayım sizce .

Yapma günün bekle tek çıkarsa moralin bozulur ama sonucun pozitif olabilir o yüzden bakma. Bende bekledim 9.cu güne kadar yaptım tek çıktı yarın belli olcak kan testi vercem

Canımsın 🤗oldu mu transferin dualarım seninle inşaAllah oldu haberini de almak nasip olsun🤲🥰
önce bağışıklık güçlendirici serum verecekler, ardından transfer inşaALLAH ☺️ 2 saat kadar sonra 🥹 aminnn canım ALLAH razı olsun 🤲🏻 hepimiz alalım o güzel haberleri inşaALLAH RABBİM güzel güzel sağlıklı ömürlübebişler versin 🥹aminnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻 yalnız kasıklarım çok ağrıyo korkuyorum adet olacakmışım gibi 🫤

önce bağışıklık güçlendirici serum verecekler, ardından transfer inşaALLAH ☺️ 2 saat kadar sonra 🥹 aminnn canım ALLAH razı olsun 🤲🏻 hepimiz alalım o güzel haberleri inşaALLAH RABBİM güzel güzel sağlıklı ömürlübebişler versin 🥹aminnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻 yalnız kasıklarım çok ağrıyo korkuyorum adet olacakmışım gibi 🫤
Rahat olmaya çalış benim de öyle olmuştu transfer öncesi ama ben progestan fitil kullanıyorum ona bağladım. Bağışıklık serumu ben de kullandım, eğer sonuç pozitif olursa gebelik testi sonucu alınan gün ,kalp atışını duyunca ve 16. Haftaya kadar iki haftada bir taktir dediler. Ama bana 4ml. 250 CC serum içinde 1.5 saatte gidecek şekilde verildi ve o şekilde gebelik olursa kullanmaya devam et dediler

Back