• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

İnşallah bu sefer pozitif olacak canım🥰ben çok inanıyorum. Bende ilkinde 7. Günde pozitif görmüştüm. 3. Gün embriyosuydu. Şimdiki bebişlerim 5. Gün🥰rabbim inşallah pozitif haberlerini nasip etsin
Amin canım çok amin 🤲🥰 inan çok dua ediyorum hepiniz duamdasiniz Allah'ım bu mübarek ay hepimizi sevindirsin 🤲🌸

3tane ☺️☺️☺️ ya varyaa haftalarca stres sıkıntı vardı ama şimdi manyaklaştım sanki 😅 habire gülümsüyom içim kıpır kıpır 🥰🥹 göbüşüme konuşuyom 😅
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım sımsıkı tutunsunlar anneciğine 🥰 o değil üçü birden tutarsa nasıl olur 🤩hatta kendi içinde bölünme ihtimalleri de var üç derken beş bebiş bile olabilir 🥰

Ahahaha kız ben transferin 8.günü araç ile uzun yola çıkacağım. Diyorum ki transferin 7. Günü kan vereyim yolda duruma göre dikkat ederim 😂
Bana doktorum kesinlikle uzun yol yasak dedi. Benle aynı gün transfer olan arkadaşla anlaşıp 7. Gün test yaptık. Ben pozitifi , o negatifi gördü. Aslında gebeymiş . Onun 9. Gün pozitife döndü. Aman sen mecbur gideceksende her türlü dikkat et. Araba hoplar zıplar yavaş yavaş git

Kızlar bana sürekli yatmaya gerek yok dediler. Yemek ye uzan. Tuvalette git gel biraz uzan. Ev de ufak bi iş yaptın 10-20 dakika tabi yormayacak. Sonra gene dinlen dediler. Oturmam da sakınca olur mu ki? Ben ilk transfer de çok kanamam olunca doktor tuvalet dışında hep yatacaksın dedi. 9 ay da ya hastane de ya evde yata yata geçti günlerim. Şuan ufak leke geldi ama normalmiş. Yoğun kanama dışında ufak lekelenme önemli değil dediler
Canım ben de iki gün önce transfer oldum. Bana da lekelenme olabilir endiselenme olabilir, ağır iş yapma dediler ama sürekli yatma arada yürü kan akışı olsun, ani hareket etme ağır kaldırma, yukarı uzanma dediler ben İstanbul dışında oturuyorum yolculuk için de 4 saatten uzun yol için beşinci günden sonra oda ikiyüz km de bir birkaç adım yürü dediler. Ben ilk günden itibaren namazımi kiliyorum oturarak zorlamadan ilk transferimde de kılmıştım .abdest alırken ayağımi çok kaldirmiyorum. Evde yürüyorum oturuyorum da

Bana doktorum kesinlikle uzun yol yasak dedi. Benle aynı gün transfer olan arkadaşla anlaşıp 7. Gün test yaptık. Ben pozitifi , o negatifi gördü. Aslında gebeymiş . Onun 9. Gün pozitife döndü. Aman sen mecbur gideceksende her türlü dikkat et. Araba hoplar zıplar yavaş yavaş git
Doktorla henüz bu konuları konuşmadım 🤣 görev yaptığım ile gideceğim evime gideceğim ama doktorla konuşayım bir sıkıntı yok derse giderim. Ben 5 yıl önce kızımda transferin 7. Gününde işime başladım 40 km vardı ve doktorum bir sakıncası yok ikinci günü normal hayatına geri dönebilirsin demişti. Ama teşekkür ederim ben yine sorayım detaylı canım

Canım ben de iki gün önce transfer oldum. Bana da lekelenme olabilir endiselenme olabilir, ağır iş yapma dediler ama sürekli yatma arada yürü kan akışı olsun, ani hareket etme ağır kaldırma, yukarı uzanma dediler ben İstanbul dışında oturuyorum yolculuk için de 4 saatten uzun yol için beşinci günden sonra oda ikiyüz km de bir birkaç adım yürü dediler. Ben ilk günden itibaren namazımi kiliyorum oturarak zorlamadan ilk transferimde de kılmıştım .abdest alırken ayağımi çok kaldirmiyorum. Evde yürüyorum oturuyorum da
Canım ayaklarını banyoda yıka. Allah kabul etsin

Doktorla henüz bu konuları konuşmadım 🤣 görev yaptığım ile gideceğim evime gideceğim ama doktorla konuşayım bir sıkıntı yok derse giderim. Ben 5 yıl önce kızımda transferin 7. Gününde işime başladım 40 km vardı ve doktorum bir sakıncası yok ikinci günü normal hayatına geri dönebilirsin demişti. Ama teşekkür ederim ben yine sorayım detaylı canım
Benim ilk gebeliğimde yol için 20 dakika da bir mola ver, biraz yürü öyle devam et demişti canım. Çok zorda kalırsan sen de öyle yap

Benim ilk gebeliğimde yol için 20 dakika da bir mola ver, biraz yürü öyle devam et demişti canım. Çok zorda kalırsan sen de öyle yap
Tamam canım teşekkür ederim. Bol molalı bir yolculuk olacak sanırım ben de gitmek için acele ediyorum ama birkaç gün daha belki ertelerim

Ben mecbur bugün de yavaş yavaş kalktım. Küçük çocuğum var. O da bugün grip oldu. Yemeği babası yedirdi . Ben de meyve verdim . Nane limon yaptım onu içirdim. Şimdi de inşallah uyutacağım. İnşallah sakince uyur . İkimizde güzelce dinleniriz

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım sımsıkı tutunsunlar anneciğine 🥰 o değil üçü birden tutarsa nasıl olur 🤩hatta kendi içinde bölünme ihtimalleri de var üç derken beş bebiş bile olabilir 🥰
aayy kurban olayım öyle deme ahaha kendim ettim kendim buldum diye sızlanır dururum artık 🤣😅 RABBİM 2 sini veya 1ini nasip etsin sağ salim ömürlü bebişler versin, diğerlerinide diğer bekleyenlere nasip etsin aminnnn 🥰🥰🥹🤲🏻

Back