• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Ben mecbur bugün de yavaş yavaş kalktım. Küçük çocuğum var. O da bugün grip oldu. Yemeği babası yedirdi . Ben de meyve verdim . Nane limon yaptım onu içirdim. Şimdi de inşallah uyutacağım. İnşallah sakince uyur . İkimizde güzelce dinleniriz
Cok geçmiş olsun canım salgın var dikkat et sen de yeğenlerim de bir anda hasta oldular durduk yerde şaşırdık ne oldu nasıl oldu dışarıda çıkarmadık. inşaAllah çabucak atlatır kuzum acil sifalar versin Allah'ım 🤲

Cok geçmiş olsun canım salgın var dikkat et sen de yeğenlerim de bir anda hasta oldular durduk yerde şaşırdık ne oldu nasıl oldu dışarıda çıkarmadık. inşaAllah çabucak atlatır kuzum acil sifalar versin Allah'ım 🤲
Amin canım rabbim herkese sağlık sıhhat versin. İnşallah çabucak iyi olsunlar

Merhabalar, burdaki sohbetlere katılmak iyi geliyor. Bana da 15'inde dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Sabırsızlıkla bekliyorum. 25'inde test yap dediler. Emek Hoca'ya gidiyorum. Çok memnunum, tabi üni. olduğu için yoğun, biraz yorucu hastane. Başka ameliyatlardan dolayı tüp bebek sürecim de çok sarktı ama iki negatifin ardından son kalan dondurulmuş embriyomdan ümitliyim. Umarım herkesin gönlüne göre olur test sonuçları. Çektiğimiz sıkıntıları çekmeyen anlayamaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 25'indeki test kesin sonuç verir mi, yoksa testi tekrarlamak gerekir mi? Çünkü son negatifim kimyasal gebelikti yani yanltmıştı ilk test.
Emek doğer mi ???

Canım kızlar nasılsınız? Benim bugün transfer sonrası 3. günüm su gibi geçen zaman geçmek bilmiyor resmen. Test zamanını düşününce nasıl uzak geliyor. Sizler nasılsınız ?Allah'ım yardım etsin bize hepimize oldu sevincini yaşatsın 🤲
en zor haftalar inanın çok zor geçiyor ama beta da cift arttısları keseyi görünce hepsi unutluyor stres yapmayın her belirtiden bise aramayın kasıklarınız agrıyabilir cok normal beliniz agrıyabilir ilaclarınızı düzenli alın saatlerine dikkat edin bol bol dinlenin bir diziye başlayın yada bi oyun oynayın ananas avakado kabak cekirdeği bol bol tüketin inşallah güzel sonuclar alırsınız benim ilk denememde tuttu bugun keseyi gördük

en zor haftalar inanın çok zor geçiyor ama beta da cift arttısları keseyi görünce hepsi unutluyor stres yapmayın her belirtiden bise aramayın kasıklarınız agrıyabilir cok normal beliniz agrıyabilir ilaclarınızı düzenli alın saatlerine dikkat edin bol bol dinlenin bir diziye başlayın yada bi oyun oynayın ananas avakado kabak cekirdeği bol bol tüketin inşallah güzel sonuclar alırsınız benim ilk denememde tuttu bugun keseyi gördük
MaşaAllah canım🧿🥰 Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲

Benim sonuç negatif. Gün bekleyen arkadaşlar sakın belirtilere ağrılara bakıp aldanmayın. Benimde batma ağrı vs oldu ama olmadı. Allah büyük ne zamana nasip ederse
Canım çok üzüldüm ama elden duadan gayrısı gelmiyor seni çok iyi anlıyorum Allah'ım yar ve yardımcın olsun en tez vakit nasip etsin inşaAllah 🤲

Merhabalar 20 ocakta kan verdiğimde beta 297 çıktı, 24 ocakta beta 1490 çıktı , 27 ocakta beta 3144 çıktı betanın artışı sizce nasıl az mı artıyor kızlar 🙄
En az iki katı artış isteniyor, olması gerektiği gibi görünüyor içini ferah tut canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllah 🤲 🥰

Benim sonuç negatif. Gün bekleyen arkadaşlar sakın belirtilere ağrılara bakıp aldanmayın. Benimde batma ağrı vs oldu ama olmadı. Allah büyük ne zamana nasip ederse
Bazen hayırlısı demekten başka çaremiz kalmıyor canım. Hep şöyle diyorum sağlıksız bir embriyoydu belki de. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize. 🙏

9. 90
11.gün 190
14. Gün 490 çıktı artışı iyi mi kızlar
Canım iki günde bir iki en az iki katı artmasını normal görüyorlar. Benim geçen sene 3.gün transferi olmuştum 11. gün 65.29, 13.gun 265.78, 15.gun 789.69 çıkmıştı fikir olsun diye yazdım en az iki katı artmasını bekliyoruz değerin çok iyi artmış demişlerdi.ama maalesef kalbi durdu kaybettim 😢

Back