- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Kalan embriyon var mi3.cü deneme. Şöyle bir durum var rahim de yarım histeroskopi yaptı doktor baya küçük dedi galiba onunda etkisi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalan embriyon var mi3.cü deneme. Şöyle bir durum var rahim de yarım histeroskopi yaptı doktor baya küçük dedi galiba onunda etkisi var
3.cü gün 6.cı gün orta kaliteKalan embriyon var mi
Oh şükür doktorum hep bana der ki yumurta varsa umutsuzluk yok diye. Allahtan asla umudunu kesme. Hepimiz o kadar zorlu yollardan geçiyoruz ki. Suna inanıyorum herşeyin vakti var. Zamanı geldi mi oluyor. Toparlan rahim dinlensin. Hangisiyle gebe kalacağını Allah bilir. Benimde 6 gün embriyolarim var. Bu tutmazsa onlara şans verecem.3.cü gün 6.cı gün orta kalite
Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese. 4 yumurta donuk yedek te var ama işte rahim yarım ve çok küçükmüş o yüzden onunda etkisi var zor olcak ama allah var gam yok ne kadar üzlsekte imtihan dünyası dayız o yüzden nasip değilmiş dedim dinlence 1 2 ay sonrası nasip kısmetOh şükür doktorum hep bana der ki yumurta varsa umutsuzluk yok diye. Allahtan asla umudunu kesme. Hepimiz o kadar zorlu yollardan geçiyoruz ki. Suna inanıyorum herşeyin vakti var. Zamanı geldi mi oluyor. Toparlan rahim dinlensin. Hangisiyle gebe kalacağını Allah bilir. Benimde 6 gün embriyolarim var. Bu tutmazsa onlara şans verecem.
Hangi hastanede tedavi gördün canim rahim histeroskopi yapıldı demiRabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese. 4 yumurta donuk yedek te var ama işte rahim yarım ve çok küçükmüş o yüzden onunda etkisi var zor olcak ama allah var gam yok ne kadar üzlsekte imtihan dünyası dayız o yüzden nasip değilmiş dedim dinlence 1 2 ay sonrası nasip kısmet
Ben cuma günü transfer oldum 2.transferim bakalım ay çok heyecanlı allahım hepimizin yüzünü güldürsün ben dayanmayı planlıyorum bu sefer Allah izin verirseNe zaman transfer oldun canım ben yarın transfer olacağım ama kan tahlilini erken yapacağım açıkçası yola çıkacağım
İzmir Medical point yapıldı çizik atıldı yapıştırıcı kullanıldıHangi hastanede tedavi gördün canim rahim histeroskopi yapıldı demi
Ben yola çıkacağım duruma göre ertelerim belki yola çıkmayı o yüzden erken yaparım testi. Senin test günün ne zaman canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin canımBen cuma günü transfer oldum 2.transferim bakalım ay çok heyecanlı allahım hepimizin yüzünü güldürsün ben dayanmayı planlıyorum bu sefer Allah izin verirse
İnşallah güzel haberi alırız. Belirtilere sakın bakma sızıldıyor tutundumu diye ilacın etkisi yüksek rahat ol test gününü bekle önce de yapıp bozma moralini rabbim gönlünüzce nasip etsinBen cuma günü transfer oldum 2.transferim bakalım ay çok heyecanlı allahım hepimizin yüzünü güldürsün ben dayanmayı planlıyorum bu sefer Allah izin verirse
Haftaya çarşambaBen yola çıkacağım duruma göre ertelerim belki yola çıkmayı o yüzden erken yaparım testi. Senin test günün ne zaman canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım
Aminnnnnnnn inşallah bakalım yapmayı düşünmüyorum test sabredersem inşallah daha 1 hafta var 5.günüm bugünİnşallah güzel haberi alırız. Belirtilere sakın bakma sızıldıyor tutundumu diye ilacın etkisi yüksek rahat ol test gününü bekle önce de yapıp bozma moralini rabbim gönlünüzce nasip etsin
Madem öyle rahimle ilgili ne yapilabilir tranfer öncesi ona bak canimİzmir Medical point yapıldı çizik atıldı yapıştırıcı kullanıldı
Transfer sonrası 6. Gün hayatımda İlk kez silikde olsa ikinci çizgiyi gördüm. Sizce kızlar
Her öğün çorbanı eksik etme canım ben kabızlık yaşamadım ama bir şurup var duphalac sabah akşam doktorum kabız olursan onu kullan demiştiKabızlık yaşayan oldu mü arkadaşlar ?? Ne yediniz geçmesi için? Veya ne yemediniz ?
Akşam makattan kan geldi çok korkuyorum
Çok ilaç kullanıyoruz ya duphalac verdi bana da kullanmadım ama kan çok korkuytu Bişi olmaz dmi bebeğime canımHer öğün çorbanı eksik etme canım ben kabızlık yaşamadım ama bir şurup var sabah akşam doktorum kabız olursan onu kullan demişti .
Ay canım hayırlı olsun çizgi var inşallah artışı kanda da görürsün ben de 6. Gün idrar vereceğim almışım idrar testi