• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Aynı gün transfer oluyoruzz 🥹🥹 ben kıbrısa geldim az önce yarın 11:30 ta transferim var inşaALLAH tutunur bu kez benişlerimiz bize 🌸 sen nerde transfer oluyorsun ve kaçta inşaALLAH☺️
Merhaba donasyon mu kendi yumurtanız için mi gittiniz kıbrısa. Umarım güzel haberleri alırsınız. Donasyon ise hangi kliniğe gittiğiniz hangi doktor bilgi verirseniz aklımın köşesinde dursun 🙏

Merhaba donasyon mu kendi yumurtanız için mi gittiniz kıbrısa. Umarım güzel haberleri alırsınız. Donasyon ise hangi kliniğe gittiğiniz hangi doktor bilgi verirseniz aklımın köşesinde dursun 🙏
yumurta donasyonu canım, kendi yumurtamla olmadı 🙄 sevinç hastanesi dr cahit cenksoy lefkoşada ☺️ peki ya sen? Donasyonmu seninkide?

yumurta donasyonu canım, kendi yumurtamla olmadı 🙄 sevinç hastanesi dr cahit cenksoy lefkoşada ☺️ peki ya sen? Donasyonmu seninkide?
İnşaALLAH hep birlikte güzel sonuçlar alırız bu güzel günün hürmetine RÂBBİM hepimizin güzel dilek ve dualarını kabul eylesin, aminn🤲🏻 hayırlı kandiller🌸

Aynı gün transfer oluyoruzz 🥹🥹 ben kıbrısa geldim az önce yarın 11:30 ta transferim var inşaALLAH tutunur bu kez benişlerimiz bize 🌸 sen nerde transfer oluyorsun ve kaçta inşaALLAH☺️
Ben konya da olacağım canım . 1 buçukta. Bugün kan verdin mi? Kan değerlerin nasıl? İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunacak, kucağımıza alıcaz. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin 🥰🥰

Ben konya da olacağım canım . 1 buçukta. Bugün kan verdin mi? Kan değerlerin nasıl? İnşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunacak, kucağımıza alıcaz. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin 🥰🥰
yok istemediler canım sadece adetimin 14.günü istendi progesteron 1.98 çıktı normalde 1.5 üzeri başarı şansını düşürürmüş 🫤 ama bu son denemem olacağı için yinede transfer olacağım, 3 tane 5.gün embriyo transferi olacak ayrıyeten serum alcam tutunma şansını artırması için, RÂBBiM hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin, aminn 🤲🏻

yok istemediler canım sadece adetimin 14.günü istendi progesteron 1.98 çıktı normalde 1.5 üzeri başarı şansını düşürürmüş 🫤 ama bu son denemem olacağı için yinede transfer olacağım, 3 tane 5.gün embriyo transferi olacak ayrıyeten serum alcam tutunma şansını artırması için, RÂBBiM hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin, aminn 🤲🏻
Sen verdinmi kan? Değerin kaçtı

Benim taze transfer kendi yumurtam 3. Gün embr: transfer edildi. bir tane de 5. Gün dondurulmuş başka merkezde embriyom var. Onları denedikten sonra Kıbrıs düşünebilirim. İnşallah tutunur bu da uzaklara gitmeden 🙏

Benim taze transfer kendi yumurtam 3. Gün embr: transfer edildi. bir tane de 5. Gün dondurulmuş başka merkezde embriyom var. Onları denedikten sonra Kıbrıs düşünebilirim. İnşallah tutunur bu da uzaklara gitmeden 🙏 inşaALLAH canım 🌸 RABBİM her limin ne dileği güzel niyeti varsa nasip etsin, hepimizin transferlerini kolaylaştırsın, sağlıklı ömürlü bebişler nasip etsin bizlere, aminnnn 🤲🏻🌸

Az kaldı 44🫤 iyi kalitede yumurta yumurtlayamıyordum 😅 elimizde yumurta kalmayıncada donasyona başvurduk 🥰
Olsun hayırlısı olsun. Tutunur bebeklerimiz inşallah. Dualarımız hepimiz için geçerli. İsteyen herkesin olsun sağlıkla hayırlısıyla inşallah

Olsun hayırlısı olsun. Tutunur bebeklerimiz inşallah. Dualarımız hepimiz için geçerli. İsteyen herkesin olsun sağlıkla hayırlısıyla inşallah
amin ecmain canım 😘🌸 RABBİM hiçbirimizin dua ve dileklerini boş çevirmesin, aminnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸 inşaALLAH tutunur bebişlerimizde hamiş oluruz hep birlikte ☺️☺️☺️

Amin canım inşallah 🥰🥰 bugün bol bol dua edelim

Canım gebelikte 6. Haftadan sonra başlıyor bulantı. Biz progestan falan kullanıyoruz ya o da bulantı yapabiliyor
Benim 8’den sonra başladı ve doğuma gidene kadar kustum ben 31 haftalık acil doğum yaptım 38-39’a kadar gitseydi yine kusmaya devam ederdim çok kötü bi hamilelik ve doğum sürecim oldu doğumun kötü kısmı erken olmasıydı yoksa doğum sezeryandı ama valla ben yumurtalar toplandıktan sonra anesteziden uyandıktan sonra daha çok ağrı çektim sezeryan onun önüne geçemedi vallahi şu an kaçamak bi ilişkimiz oldu ve çok korkuyorum ya hamile kalırsam diye normalde eşim korunuyordu bi anlık unuttuk eşim içime boşalmadı ama yine de çok korkuyorum kesinlikle olsun istemiyorum evlat çok güzel bir şey ama bana 1 tane yeter yaşadığım stresi tekrar yaşamak istemiyorum umarım bişey olmamıştır tüp bebekti ama yine de tüp bebek yapıp sonradan hamile kalan hemde 2 kez normalden hamile kalan canlı örnek var karşımızda

Bende aynı anda kullanıyorum ama normal halsizlik yapması aynı sate ve aynı anda olması önemli hemsire bunları hiç ayırma demişti bana
Ben hiç dikkat etmedim ona progestan iğneyi vururdum sonra fitili yapardım ama her akşam düzensiz saatte yapardım ve tuttu ama tabi etkisi olabilir yine de aynı yapmanın

Transferin hayırlı olsun umarım bebeklerin sımsıkı tutunsunlar sana. Ben geçen sene dondurulmuş 3. gün embriyosu ile gebe kaldım. Maalesef kalbi durdu.Progesteron değerim 1.91 di transfer öncesi. Yani hiç onu baz alma. Şansın bol olsun

Back