• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Merhaba kızlar, benımde 15 ocakta transferim var. İnşallah buraya hepimiz güzel haberlerle geliriz 💜
Canım benimde ayın 10 unda kontrolüm var eğer sıkıntı çıkmazsa 15 i transfer olucam çok heyecanlıyım, senin doktorun kim ve hangi ilaçları kullanıyorsun şuan

Selam kızlar, bende 3 ocakta transfer oldum, 3 gün evde dinlendim yarın işe başlayacağım masa başı olduğu için sorun olmaz dedi doktor. Brüksel tüp bebekte yaptırdım doktorum dünya tatlısı. Progesteron fitil, produntex iğne estrofen ve folik asit kullanıyorum. İlk denemem benimde umarım pozitifi görürüm içimde çok olumlu bir his var gerçekten

Selam kızlar, bende 3 ocakta transfer oldum, 3 gün evde dinlendim yarın işe başlayacağım masa başı olduğu için sorun olmaz dedi doktor. Brüksel tüp bebekte yaptırdım doktorum dünya tatlısı. Progesteron fitil, produntex iğne estrofen ve folik asit kullanıyorum. İlk denemem benimde umarım pozitifi görürüm içimde çok olumlu bir his var gerçekten
Merhabalar , aynı gün transfer olmuşuz umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız 🤲

Aynı ilaçları kullanıyorum bende 😇 benim de çarşamba günü transfer nasipse .. senin yaş kaç ilk deneme mi

Back
X