- 5 Aralık 2024
- 182
- 40
- 13
- 35
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Canım bu arada fitili taktıktan ne kadar süre sonra tuvalete gidiyorsunGünde 2 işte sabah akşam progestan fitil. 1 tane de folik asit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu arada fitili taktıktan ne kadar süre sonra tuvalete gidiyorsunGünde 2 işte sabah akşam progestan fitil. 1 tane de folik asit
Gece uyumadan önce yapıyorum yani gece tuvalete kalkmıyorum, sabah da uyanıyorum tuvalete gidiyorum sonra fitil sonra en az 1 saat yatıyorum kalkmadanCanım bu arada fitili taktıktan ne kadar süre sonra tuvalete gidiyorsun
Sabah iki akşam ikiliydi canım sabah 8 akşam 8 mi benim bi de öğlen 4 varGece uyumadan önce yapıyorum yani gece tuvalete kalkmıyorum, sabah da uyanıyorum tuvalete gidiyorum sonra fitil sonra en az 1 saat yatıyorum kalkmadan
Ay insallah çok teşekkür ederim mutlaka yazın sonucunuzuSenin transfer günün benim test günüm inşallah kolaylıkla olur transferin canım sağlıklı beta hgc sonuçları görürüz inşallah
Benimde böyle günde 3 tane 8-16-24 ama okulda attığım hep geri geliyorSabah iki akşam ikiliydi canım sabah 8 akşam 8 mi benim bi de öğlen 4 var
Canım benimde ayın 10 unda kontrolüm var eğer sıkıntı çıkmazsa 15 i transfer olucam çok heyecanlıyım, senin doktorun kim ve hangi ilaçları kullanıyorsun şuanMerhaba kızlar, benımde 15 ocakta transferim var. İnşallah buraya hepimiz güzel haberlerle geliriz
Birer tane mi canım ?Benimde böyle günde 3 tane 8-16-24 ama okulda attığım hep geri geliyor
Yok tek tek atıyorum ama dün prolutex diye bir iğneye başladım karından vuruyorum oda progesteronmuş nasipse yarın 3 buçukta transfer olacağım allahım hepimizin işini kolaylaştırsınBirer tane mi canım ?
Benim ikişer ikişer
Benimde aynı iğneden de kullanıyorum göbekten hergün 12 de, Aminn Aminnn Aminnnn canım , hangi hastaneYok tek tek atıyorum ama dün prolutex diye bir iğneye başladım karından vuruyorum oda progesteronmuş nasipse yarın 3 buçukta transfer olacağım allahım hepimizin işini kolaylaştırsın
Pembe mavide olacak doktorum osman hoca Siz nerede yaptırıyorsunuzBenimde aynı iğneden de kullanıyorum göbekten hergün 12 de, Aminn Aminnn Aminnnn canım , hangi hastane
Bende Bursa’da yaşıyorum ama İstanbul Acıbadem Maslak Bülent tıraş doktorum canım,Pembe mavide olacak doktorum osman hoca Siz nerede yaptırıyorsunuz
Kaçıncı denemeniz benim de aklıma bursada başka hiç doktor gelmiyor allahım gerektirmesin duacıyım siz memnun musunuzBende Bursa’da yaşıyorum ama İstanbul Acıbadem Maslak Bülent tıraş doktorum canım,
Benim de ilk ki , bilmiyorum ki sonucumuz pozitif olunca anlayacağız memnuniyeti , Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın , senin yaş kaçKaçıncı denemeniz benim de aklıma bursada başka hiç doktor gelmiyor allahım gerektirmesin duacıyım siz memnun musunuz
Amin 31 yaşındayım benimde ilk denemem hep deneyimleyerek öğreniyoruz rabbim pozitif de haberlerimizi paylaşmayı da nasip etsinBenim de ilk ki , bilmiyorum ki sonucumuz pozitif olunca anlayacağız memnuniyeti , Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın , senin yaş kaç
Merhabalar , aynı gün transfer olmuşuz umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırızSelam kızlar, bende 3 ocakta transfer oldum, 3 gün evde dinlendim yarın işe başlayacağım masa başı olduğu için sorun olmaz dedi doktor. Brüksel tüp bebekte yaptırdım doktorum dünya tatlısı. Progesteron fitil, produntex iğne estrofen ve folik asit kullanıyorum. İlk denemem benimde umarım pozitifi görürüm içimde çok olumlu bir his var gerçekten
Amin Amin Amin canım , sen ne tarafta oturuyorsun ben kükürtlüAmin 31 yaşındayım benimde ilk denemem hep deneyimleyerek öğreniyoruz rabbim pozitif de haberlerimizi paylaşmayı da nasip etsin
Aynı ilaçları kullanıyorum bende benim de çarşamba günü transfer nasipse .. senin yaş kaç ilk deneme miSelam kızlar, bende 3 ocakta transfer oldum, 3 gün evde dinlendim yarın işe başlayacağım masa başı olduğu için sorun olmaz dedi doktor. Brüksel tüp bebekte yaptırdım doktorum dünya tatlısı. Progesteron fitil, produntex iğne estrofen ve folik asit kullanıyorum. İlk denemem benimde umarım pozitifi görürüm içimde çok olumlu bir his var gerçekten
Amin amin amin , Benimde çarşamba günü nasipse transferim canımMerhabalar , aynı gün transfer olmuşuz umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız