tup tedavısınde ılk denemede tutmayanlar burada buluşalım.

enka00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
54
0
kızlar ben ıkı aşılama oldum doktorum çok umıtlıydı ama olmadı.ilk tup tedavımde 1 hafta once negataıfle sonuçlandı.hala kendımı toparlayamadım.eşime ve kardeşlerıme bellı etmıyom ama gercekten çok kotuyum.onlarda heemn atlattığımı sanıyorlar.ama gecelerı benım için kabusa dönuyor.bukadar etkıleneceğimi bılmıyordum.psıkolog la göruşmeye başladım.sızde durumlar nedır merak edıyorum.benım gıbı etkılenen vardır heralde ynlız değilımdır.

Mrhb enka benimde durumum senin gibi. negatifi 5 gün önce gördüm bende ilk denememdi.bende eşime ve çevreme belli etmemeye çalışıyorum 2. günü bütün gün ağlayıp gözümde çok kötü kızarınca eşimden yedim paparayı tabi oda çok üzülüyor sinirleniyor ağlamama elinden bir şey gelmiyor ya dayanamıyor. erkek faktörlü durumum. artık eşimin yanında üzülmüyorum.
ınan anlıyorum seni hala kendime dikkat ediyorum ağır kaldırma konusunda nasıl adapte olduysam. Aklıma gelince de malum artık yok bebek başlıyorum herşeyi tekrar yeniden düşünmeye. :gitme:
mafoldumben

Bu çok zor bir süreç. Tedavi boyunca kendimi bebeğe hem kaptırıp hemde olmayabilirse diye fazla kaptırmamak gibi abuk subuk düşünceler arasında gidip geldim. Sonra içimden geldiğince yaşayacağım dedim ve hep olacağını düşündüm son 2 gün hariç. Hissettim galiba olmayacağını. Sonucu öğrenince çok acayip oluyor insan. Herkesin yüzünde bir üzüntü bir keder bildiriyorlar acı haberi. Bir an önce çıkıp oradan gitmek istiyor insan. Hayal kırıklıklarının en acısı.

arkadaşlar benimde sizden kalır yanım yok 1hafta oldu negatif sonuç alalı ama çok kötüyüm dışarı belli etmiyorum ama içim ağlıyor.vallahi bu durumun nasıl üstesinden geleceğiz bilemiyorum Allah yardımcımız olsun.

bendeee eylül ayında negatif sonuç alanlardanımm...inanın geçiyorr kızlarrrr zamana ihtiyacınız varrr.....bende çok kötüydümmm banada ailem çevremmm psikoloğa git dedii sen iyi değilsin dedi......ama şimdi kendimi toparladım ve 2.denememin heyecanı içindeyimmm.....bu ay başlıycamm inş 2.denemeye....bbende çok umutluydumm hep olucak gözüyle bakıyodumm ama olmadııı....inşşşş diğer denemelerimizdee hepimizin yüzü gülerrr ve evlatlarımıza kavuşuruz......

arkadaslar canınızı sıkmayın hıc cok kısıden duydum zaten ılkler genellıkle tutmuyomus benımde ılkdenemem tutmadı 2.tuttu ama dustu sımdıde 3.ıcın hazırlanıyorum allah ızın verırse ınsallah hepımızınde olacak ılk once buna ınanmamız lazım bence sıtres yapmamamız lazım rabbım buyuk

denser cim bende aynı snen gıbı transferdn sonrakı 5 gun hep olucak dıye duşundum ama ondan sonra yok olmıycak dedım.eşime de soyledım kendımızı kotuye hazırlayalım.fazla heveslenmeyelım dedım. banada malum oldu heralde anlıyorsun olup olmıycağını.odönemde çok dıkkat ettım hala onun psıkolojısındeyım eğilip kalkarken dıkkat edıyorum.ağır kaldırmıyorum.bu bekleme suresınde belkıde normal yolla kalabılırz.doktorum adetın 10 17 gun arası gun asırı iişkı verdı normalde olur dedı.bakalım bu zamanıda boyle geceırelım belkı olur.

caanım çok zor bır donem atlatıcaz ınş.ben destek almaya başladım.ılk göruşmem ii gectı ıkıncı göruşmem prsmb.bakalım neolucak.özel bıryerde yaptırdıysan tedaını.oranın psıkologu vardır onla görüş.destek onemlı.eşimden o desteği alıyorum ama o profosyenel oluyor.

canlarim cok zor bir donemden geciyoruz hepinzi anlayabiliyorum benimde ilk tup bebek denememde tutmadi problem erkek infertilesi yuzunden negatif sonucu alinca dunyam basima yikildi esime kustum hayata kustum bir kere daha denemeye gucum yok diyordum ama insan zamanla atlatiyor bu ay dondurulmuslarla deneyecegiz gecen ay ilk denememdi insallah bu sefer dondurulmuslarla pozitif sonucu alirim yilmak yok arkadaslar denemeye devam:ecrin_bebek:

merhaba kızlar şuanda sizin yazdıklarınızı okuyunca ağlamaya başladım çünkü benimde ilk denemem düşükle sonuçlandı haziran ayında yaptırmıştım. ben atlattığımı düşünüyorum ama yinede kendimi tutamadım çünkü sizi ancak ben ve ben gibiler anlar. size tavsiyem yok eşime yok çevreme şuna buna neyse belli etmemeye çalışıyorum demeyin ben onu hiç yapmadım tam aksine belli ettim üzüldüğümü herkese. içimi döktüm hep ağladım en yakınlarımın yanında sonra alışıyosun zaten allah herkese hayırlısını versin hepimizin bu haayali gerçekleşek ben buna inanıyorum 2. denemem için hazırlık aşamasındayım. allah herkesin gönlüne göre versin

Mrhb cnm. evet malum oldu bizede ama genede içimde az da olsa bir umut ya tutarsa diyordu. Kısmet böyleymiş, zamanı varmış. Bu süreci atlatacağız bir şekilde. Bende şimdi senin gibi düşünüyorum bu ay gün aşırı ilişki konusunda. Belki de tutar dimi? :Saruboceq: Nasibimizde varsa, rabbim ol dediyse olur.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sabır versin bizlere. Bizler daha iyi anlıyoruz birbirimizi. Sonuçta aynı duyguları hissediyoruz. Bende eşim dahil kimseye belli etmiyorum. Kafayı acayip takmış durumdayım başka şey düşünemez oldum. :bbo:
Tez zamanda hepimiz hamile kalırız inşallah :ecrin_bebek: :Saruboceq:

amiiiin canım inşallah Allah ım hayırlısını versin hepimiz için....................

slm kızlar 22 haziran test günümdü ve eşimle hastanye gittik eşim sonucu alıp bana getirdiğinde yüz ifadesinden anlamıştım o an hiç tepki veremedim donmuş kalmıştım resmen aradan fazla süre geçmeden hastanenn ortasında bagıra bagıra agladım herkes başıma toplandı eşim kafamı omzuna koyarak bana teselli veriyordu biliyordum oda benden farksızdı bana belli etmiyordu sadece çünkü bizimle testi belli olan arkadaş vardı ve sonuçları pozitif çıkmıştı ve üzüntüden ağlrken onlar sevinçten ağlıyordu çok zor bi durum şuan kendimi bunalımda hissediyorum ve hiç bişeyden zeevk alamıyorum psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum eskiden bi ilaç vermişti bana hiç birşeyi takmıyordum yine onu almayı düşünüyorum ama 2 denemeye kadar nasıl kullanıcam bi etkisi olurmu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bu arada benim hala kanamam olmadı yani teste bile inanasım gelmiyor bi umut işte ALLAH hepimizin acılarının karşılığını verir inşallah..

çok geçmış olsun canım ılaçları bıraktıktan kısa bır sure sonra kanaman başlar bende 6 ay once aldım negatıfı 2.denemeye bır turlu hazır olamıyorum hazır nasıl olunur onuda bılmıyorum çok zor bır durum çok geçmiş olsun rabbımın bır sınavı inşallah bır gun bızde gulerız

gözlerim doldu yazını okurken .....bende çok ağladım yıkıldım kimseye belli etmemey eçalıştım bu nekadar doğru bilmiyorum arkadaşlar içimize atmak paylaşmamak ama inşallah en kısa sürede pozitifleri görücez bizlerde... elbet güzel allahım bizede bu güzel duyguyu yaşatıcak . offf komik olcak ama artık ilişki sonrası karnımla konuşmaya falan başladım hadi tutunun bana ffalan diyorum ama ıhhhhh anne sözü dinleyen yok :)))) ben ilk denememi martta yaptım nisan 5 kara gün :) 2.yi temmuz istedi doktor ama ağustosta başlıcam 2 aydır pre-seed kullanıyoruz bakalım belki işe yarar erkek infertelitesi bizimki kürler uyguluyoruz hakkımızda hayırlısı artık yapacak bişi yok hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz allah yüzümüzü güldürsün inşallah .... inşallah güzel haberler alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…